2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046595 بازدید | 684530 پست
سلام به همهگیییی😍  چطورین؟ خیلی وقته  نیومدم اینجا الهی که این مدت فقط خوش خبری بوده با ...

سلام عزیزم خوبی دوقلو داشتی درسته؟ خوبن خوشگلای خاله؟😍 من و دخملی هم خوبیم خداروشکر داریم روزهارو دوتایی میشماریم و همدیگرو دلداری میدیم ک ب امید خدا دیگه چیزی نمونده دستای همو بگیریم😍خیلی ب فکرت بودم خداروشکر ک خوبی و اومدی از خودت خبر دادی

سلام بچه ها كسي هست منو راهنمايي كنه؟ دو سه ساعت قبل از انتقال ميشه دوش گرفت؟؟

میشه، فقط میری بیرون سرما نخوری...

شب قبل خوب دوش بگیر....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دکتر چیزی نگفت.....اما من منتظر تاریخ پریودی هستم مگه برای ای یو ایم میگن کی آز بده؟

نمیدونم گفتم شاید بهت گفتن  

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
سلام دوستای عزیزم من خیلی خیلی خوشحالم میخواستم شما هم توی خوشحالیم شریک باشید من دیروز سونوی روز ه ...

عزيزم برات خوشحالم ك خوشحالي و با انرژي داري پيش ميري ان شاءالله هميشه خدا دلت رو تو هر مرحله اي شاااااد كنه 

پيش ب سوي موفقيت 😘

نه انا جون.میخواستم ولی دکترم قبول نکرد.گفت تو نازایی داری.جنین هاتو هدر نده..میگه یکی بیار.نهاایتش ...

عزیزم طبیعیه.....

اثرات هورمونتراپیه دیگه....

بدن تو هم که بیشتر رفلکس نشون داده مطمئنا بیشتره.....

پس ایشالله تو که به خواست خدا راضی شدی خدام دلتو شاد میکنه و اونی که میخواستیو با مصلحتش بهت میده....

و دیگه پرونده بارداری رو میبندی....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آنا جان سلام من ديروز 8 سيكل بودم و سونو شدم و 11 تا تخمك داشتم از 2 سيكل روزي 300 واحد پيورگان مي ...

نه عزیزم میرسند نگران نباش....

خوب ستروتاید رو زدی که خوبه جلو آزاد شدنو میگیره و به بقیه هم فرصت رشد میده....

فکرای خوب خوب بکن و انرژی + بفرست بهشون.....

عزیزم ایشالله بهترین بهترینا منتظرتونه....

آناجون من صبح خواب موندم شیافمو 3ساعت دیرتر زدم دل درد دارم نمیدونم از اونه یا چی

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
خوب گلم این آزمایش استرادیول ک تو سیزده عادتم دادم این آزمایش استرادیول ب ضخامت رحم مربوط میشه ؟؟

عزیزم من واقعا در مورد آز استرادیول نمیدونم چون خودمم غیر اون آز هورمونی روز دوم سوم کلا هورمونام چک نشدن....

والا آتا جون گذاشتم یه هاله انداخت خطو با چشمم دیدم بعد محو شد حالا هفته دیگه میرم آز میدم

عزیزم شاید بی بی چکت خراب بوده....

به نظرم یه سر برو آز بده.....

آنا جون رفتم سونو..گفت ی کیست زدی 4 در4سانتی متر.دیگه گفت اینماه هم بخاطر کیست انتقال کنسل هست برو ق ...

عزیزم من کیست انقدری بعد پانکچر داشتم با یه دوره ال دی رفت....

نگران نباش.....

خانما از علایم انقباض رحمی بگید من قرص ایزوکسوپرین میخورم ولی باز احساس می کنم بالای شکمم نزدیک سینه ها سفت میشه ویکمم درد داره ولی علایم دیگه مثل خونریزی ودرد زیر شکم و .... ندارم گاهیم نزدیک ناف کسی میدونه چیه خطرناکه یا نه

سلام تورک انا جان ،من سوال پرسیدم و بی پاسخ ماند ....هیچ ....تازه واردها رو تحویل نمیگیریدو ....هیچ ...

عزیزم من پستارو دونه دونه جواب میدم بعید میدونم از قلم بیفته مطمئنی جواب ندادم؟؟

اگه از قلم افتاده معذرت میخوام.....

عزیزم من که پستارو جواب میدم به ندرت پیش میاد به اسم نگاه کنم یعنی برام فرقی نداره پست کیو جواب میدم....

بقیه دوستاتم اینطورن....

ممکن نیست کسی پستت رو ببینه و جوابشو بدونه و جوابتو نده!!!!!

اینجا جدید و قدیم نداریم اینجا همه صاحب خونن و کافیه اینجا رو متعلق به خودمون بدونیم دیگه میشیم صاحب خونه.....

عزیزم یه پیشنهاد میدم بهت....

بالاخره بشر جایز الخطاست....

تو فرض رو بر این بذار کسی پستت رو ندیده پس خواهشا تو این شرایط تکرارش کن که دیده بشه....

بعضا میبینی یهویی چندین صفحه با هم به روزرسانی میشه و پستت بین پستا گم میشه....

بابت تجربیات هم والا قبلا سایت قابلیت ویرایش پست رو داشت و من خلاصه ۶۰۰ و خورده ای صفحه رو تو ده صفحه اول بر اساس موضوع خلاصه میکردم اما بعدا با توجه به شرایطم و بارداریم و استراحت مطلق و.... نتونستم....

وقتیم شرایط این کارو داشتم دیگه سایت امکان ویرایش پست رو برداشت.....

ضمنا واقعا الان برا من با دو تا بچه فکر نمیکنی همچین کاری تقریبا غیر ممکنه؟

من به زور میتونم پستارو جواب بدم....

دیگه واقعا به خلاصه کردن نمیرسم....

اما هر کدوم از شما دوستان بتونین همچین کاری بکنین یه دنیا ممنون میشم....

دختر فروردین ممنون عزیز ، اطلاعات خوبی بود ،حالا به نظر شما علت اصلی 4 سقط من که تو هیچ کدوم قلب تشک ...

عزیزم من اطلاعاتم خیلی کمه ،شما تویه پست شرح حالتو کامل بنویس،مشکلاتت وآزمایشایی که دادی همه روبنویس، اجازه بده اناجون به پستت  که رسید حتماجوابتو میده

خدایا نگاهم به دستان توست،به اندازه بزرگیت آرزومیکنم ....
عزیزان و مادران عزیز شما که دامنتون با فرشته های اسمونی سبز شده خواهشا خیلی خلاصه از سیر درمانتون بگ ...

عزیزم معلومه صفحه اول رو اصلا نخوندی وگرنه میدی من ریز به ریز مراحل درمانمو آوردم.....

من خلاصه ۶۰۰ و خورده ای صفحه اول و اطلاعات دوستان رو وارد صفحه اول کرده بودم.....

که اسم خودمم جزء این دوستانه....

من حتی اسامی دوستان رو تو صفحه اول به سه رنگ مجزا تقسیم کردم.....

مورفولوژیا بنفش....

آزواسپریما سبز و بقیه آبی.....

درسته خلاصه ۷۰۰۰ صفحه نیست اما محتملا بتونه یه عیاری بهت بده....