2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046774 بازدید | 684548 پست
بچه ها من امروز دوتا لخته خون اندازه دوتا بند انگشت دفع كردم.هر شب اين موقع ها خونريزيم شروع ميشه.بن ...

قوی باش بانو. انشالله خونریزی تو هم مثل خونریزی همه ما از هماتومه. اتفاق بدی قرار نیست بیفته. اصلا به اون اتفاق بده سعی کن فکر نکنی

خانمی بهتون گفتن چرا دفعات قبل منفی میشد یا اینکه این سری کار خاصی کرد  مثبت شد..... مشکلتون ر ...

عزیزم من قبلا دو بار جای دیگه ای انتقال داده بودم که بار دوم سرم ای وی ای جی داستم اما پردنیزولون نه و توی رویان هم دوبار انتقال دادم که سری دوم خدا رو شکر مثبت شد. توی رویان دفعه قبلی سی دی مارکرها رو که نشونشون دادم پزشکشون اهمیت نداد اما اینبار یه دکتر دیگه بود. این سری که مثبت شدم پردنیزولون دارم برای مسیله ایمنی. عزیزم به هر حال هر دفعه که انتقال انجام میشه احتمال موفقیت صد در صد نیست و من هم اینبار لطف خدا شامل حالم شد و مثبت شد. خوبه که سعی کنیم همه چی کنترل بشه اما وسواس هم نباید داشته باشیم و باید بسپاریم به خدا. ان شا الله دل تک تک مون روشاد می کنه.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قوی باش بانو. انشالله خونریزی تو هم مثل خونریزی همه ما از هماتومه. اتفاق بدی قرار نیست بیفته. اصلا ب ...

رویا جون شما قبلش سونو شده بودی? من یه بار لک خیلی کم دیدم و رفتم دکتر سونو کرد و گفت همه چیز خوبه و حرفی از هماتوم نزد. و از فرداش دوباره لک داستم تا دو سه روز  و یه روز و نصفی خوب شدم الان از دیروز بازم لک دارم. اگه هماتوم باشه دکتر توی سونو میدید درسته? ممکنه بعد از سونو هماتوم ایجاد شده باسه?

سلام انا جون و دوستایی که میتونن لطفا بهم جواب بدین بنظرتون مشکل ایمنی در حد  مهم هست که باعث ...

عزیزم حتما با ایمونولوزیست مشورت کن. همونطورک گفتم من اینسری ک مثبت شدم پردنیزولون صرف کردم و هنوز هم دارم میخورم

منم انقده میگم.ولی حرف من براشون مهم نیست.خیلی دربرابر فهمیدن مقاومت میکنن 😐 خستم کردن بخدا😂

من انتقال اولم .گوشیم کلان .خاموش بود.

ماهواره تعطیل .گوشی ها شوهرم مغازه بود.

وای فای خاموش.کلان همه چیز .گفتم عذاب وجدان نداشته باشم بگم بخاطر این مورد بود شاید ..

ولی منفی شدم ..

ولی این چهارمین بار .

از صبح بیدار میشدم گوشی دستم بود تا ظهر.بعداز ظهر وای فای شوهرم بود .

همش تو اینترنت بودم 

چون تو کانالای جذب میرفتم .اصلا نفهمیدم چند روزه چطوری گذشت ..

به نظرم استرس بدترین سمه .ناامیدی از هزار تا اینترنت بدتره.

هر چند بهتره کمتر استفاده بشه .

ولی اگه خدا بخواد به اینا نیست .

ولی اگه همسرت حساسه برای خودت استرس درست نکن.

استفاده نکن .

بجاش کتاب بخون .کتابهایی که ادم دوست داره همش بخونه تا اخرش.یا فیلم خنده دار ...

انشاالله که مامان میشی به زودی 😘😘

رویا جون شما قبلش سونو شده بودی? من یه بار لک خیلی کم دیدم و رفتم دکتر سونو کرد و گفت همه چیز خوبه و ...

نه من قبلش سونو نشده بودم... من از اولی که انتقال دادم دوبار سونو شدم. یه بار بعد از اون خونریزی های شدید.... که چیزی از هماتوم نگفت.... یکی هم دو هفته بعد که شدت خونریزی کمتر شده بود که بار دوم بهش گفتم خانم دکتر هماتوم ندارم؟ بعد گفت چرا با سایز فلان هماتوم داری

اگه نمیپرسیدم هماتوم رو گزارش نمیکرد

سلام آنا جون و دوستاي خوب. كمك امروز لك بيني قهوه اي دارم و تخمدان راستم دردميكنه پنجشنبه هم انتقال ...

عزیزم خوب به احتمال خیلی زیاد برا لانه گزینیه....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
چشم حتمااا.من گوشیم به جونم وصله😂میخوان بعد انتقال ازم بگیرن😐😭ولی من مقاومت میکنم.مرسی عزیزم.حتما ...

عزیزم والا معمولا تا روز انتقال یا فریز دقیق نمیتونن بگن....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه ها من الان رفتم دسشويي.اندازه نصف كف دست.يه چيزي مث جيگر ازم دفع شد.درد پريودي دارم.كسايي كه سقط داشتن شما هم همينطور بوديد؟علايم سقط چيه؟كسي ميدونه؟

چه غريبانه تو با ياد وطن مينالي،من چه گويم كه غريب است دلم در وطنم🌷🌷🌷
دوستانی که انتقال دادین و مامان شدین ویتامین ب کمپلکس میخورید؟ خاکستری جون به شما ب کمپلکس داده افلا ...

نه عزیزم تا الانش که دکتر افلاطونیای هییییچ قرصی بهم نداده.نه تنها من،به هیچکدوم از مریضاش نداده.اصلا اعتقادی به قرص نداره😑

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
من كه مثلا دوشنبه پانكچر شدم بهم گفتن پنجشنبه زنگ بزن بهت ميگيم چندتا جنين داري.دو سه روز زمان ميبره ...

اخه من یکشنبه انتقال دارم عزیزم!

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم