2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046680 بازدید | 684536 پست
سلام مامانایه مهربون     خوبین همگی؟ میگم شما هم بعده پانکچر تا پری بشید سینه هاتون متور ...

سلام آره عزیزم متورم و دردناک،چرا مگه بهتون پروژسترون ندادن؟ من ۵ روز بعد پانکچر پری شدم

خدا جونم شکرت...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب خداروشکر که وضعیت خودت عالیه،هایپر شدی بعدش؟ ببین من شوهرم هیچوقت صفر نبود مثلا صدهزار،سیصد ی ...

منم زیاد در مورد اینکه چرا صفر میشه اطلاعی ندارم عزیزم 

انشالله وضعیتشون بهتر میشه و بزودی مادر میشی

خداجونم شکرت       
اگه پله ها مى خواد بهت استرس بده به نظرم با همون ويلچر بگو بيارنت تا خونه يا هر چى كه استرستو ك ...

سلام هانا جان

منم میخوام این دفعه استراحت نکنم میشه بگی در حد چه کارهایی انجام دادی؟؟

بعد یازده سال باردار شدم لطفا برای بسلامتی دنیا اومدن دوقلوهام دعا کنین محتاجم به دعا
چه عالی توضیح دادی !!!! ان شالله با همینا مامانی دیگه ! من چند وقته تاپیک رو مرتب نمیام  ...

انشالله عزیزم 

آخر شهریور پانکچر شدم 

هزینه شو یادم نمیاد دقیق 

ولی فک کنم ۳۱۰۰ یا ۳۲۰۰ این حدودا بود 

اگه اشتباه نکنم ولی میتونی زنگ بزنی رویان بپرسی 

خداجونم شکرت       
نه سونو نرفتم یازدهم ازم مثبت شده قراره شنبه برم جنینم سه روز بوده امروز به حساب میشه شش هفته!مرکزم ...

منم چون لکه بینی داشتم به مطب زنگ زدم

گفتن به مدت ۱ هفته شبی ۱ عدد آمپول پروژسترون بزنم. ان شاالله مکل دوتامون حل بشه

سلام خانما من قراره آی وی اف کنم مبشه تو تاپیک باشم و سوالب داشتم راهنماییم کنید؟

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان
سلام عزیزم مثبت شد ...دعام کنیین بچه ها منم به یادتونم

مبارک باشه عزیزم انشالله بارداری خوبی پیش رو داشته باشی و صحیح سالم بغل بگیری 🌹🌹🤲

برای ما منتطرا هم دعاکن گلم

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
سلام خانما من قراره آی وی اف کنم مبشه تو تاپیک باشم و سوالب داشتم راهنماییم کنید؟

عزیزم خوش اومدی سوالی داشتی بپرس کسی بدونه حتما جواب میده خانمی 🌹

قربونت برم که اینقدر مهربونی!

عزیزم من اطلاعی ندارم خدا خودش محافظتون باشه استراحت داشته باش گلم اگر میشه به دکترت زنگ بزن 

عزیزم خوش اومدی سوالی داشتی بپرس کسی بدونه حتما جواب میده خانمی 🌹

الان سوالم اینه ک دکتر بهم گفت از روز پنجم پریودی ال دی رو بخورم فردا پنجم پریودیم هست،ینی فردا شب که شد ال دیم رو شروع کنم؟

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان