2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046177 بازدید | 684501 پست
خداروشکر که خوبی عزیزم😍😘  منم خوبم گلم فعلا هی برو بیا دکتر هست 😕 چقدر این راهها درازه ...

فدات عزیزم

اره بابا ی مسیر طولانیه ک دیگه وقتی قدم گذاشتیم توش باید خسته نشیم و تا اخرش بریم تازه اول کاری تنبل😀امیدوارم با اولین انتقالت نتیجه بگیری اونوقت من ب یکی از ارزوهام میرسم😍😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من فقط روزی سه تا استرادیول  خودم تعجب کردم که چرا آسپرین نداد فقط گفت آب زیاد بخور

بهتر که بهت آسپرین نداده. اگه واقعا بتونی آب زیاد بخوری خیلی بهتره

جدیدا فهمیدم آسپرین باعث جدا شدن جفت از رحم میشه😐

من بعد از ۱۲ روز دیشب و پریشب آسپرین خوردم امروز صبح باز خونریزیم زیاد شد

وقتی هم نمیخورم حالم خیلی بد میشه

بهتر که بهت آسپرین نداده. اگه واقعا بتونی آب زیاد بخوری خیلی بهتره جدیدا فهمیدم آسپرین باعث جدا شدن ...

رویا جون شما چیکار میکنی؟ همش تو فکرتونم ؟

واقعا آسپرین باعث جدا شدن جفت میشه ؟ آخه خیلیا داشتن واسه ماهاکه تحرک نداریم لازمه

خداجونم شکرت       

سلام دوستان

کسی بوده با بی بی چک منفی روز یازده انتقال آزمایشش مثبت بوده باشه؟؟؟

ممنون میشم اگه موردی بود اطلاع بدین 😍🙏

نه ماه انتظار،، یک عمرنگرانی!!! حس آزاددخترانه رابه مهرمادری دادن بزرگترین ایثاریک زن است😊😇😍
یاس بانو جان ، ذخیره تخمک شما چقدر بود؟؟ هایپر شدی؟؟

من انشالا ماه بعد شروع میکنم، ذخيرمم نسبت به سنم کمه بنظرم، حالا بچه ها گفتن کم نیست، توکل بخدا، فکر کنم هایپر نميشم، بیشتر اونایی که ذخیره های خیلی بالا دارن میشن

من ۲۴ وقت سونو دارم 😢😢😢😢 بنظرت این سری معلوم میشه کی انتقال داریم ؟؟؟

سونو چندماه؟ بعد از پري؟

دوقلوهای نازنینم...دختران دلبندم..به خاطر شما هم شده هميشه آبي می مانم🌊به خاطر شما هم شده تمام روزهای بعد از اين مهربانتر خواهم شد🌸دلم ميخواهد زودتر دستهايتان را بگيرم🤰🏼زودتر روي دستهايم تكانتان دهم تا بخوابین🤱🏼زودتر برايتان با زبان كودكانه قصه بگويم،بهانه بگيرین و من كلافه شومبريزین،بپاشينو من حرص هايم را سر بيخيالي خالی كنم
خدا مارو با این چیزا مجازات نمیکنه...تازه این که ای وی افی هستیم نه واسه گناهمونه نه از بدیمونه نه ا ...

قربونت برم تي تي جون.حق با شماست.ديشب حالم خيلي بد بود.يكم اينجا غر زدم.بعدش پشيمون شدم گفتم به خودم چي ميگي ديوونه☺️ولي خوب ديگه نتونستم پاكش كنم😁

چه غريبانه تو با ياد وطن مينالي،من چه گويم كه غريب است دلم در وطنم🌷🌷🌷