2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046177 بازدید | 684501 پست
عزیزم استرس بخودت نده......به دکترت بگو 

زنگ زدم میگن شیافتو بذار و استراحت کن شنبه برو سونو الانم یه لخته سیاه کوچیک اومد فکر کنم همون هماتومه.خدا خودش همه منتظرا رو کمک کنه از اول تا آخرش سخته.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سارا جان حتما نتیجه میگیری صارم خیلی هم خوبه ۲تا از دوستای قدیمیم اونجا کارهای ای وی اف شون رو انج ...

مرسی عزیزم از انرژی مثبتت...خدا دلتو شاد کنه که امیدوارم کردی..نمیدونم چرا حس بد ناامیدی اومده سراغم! یه جوریه دلم!!

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
چرا؟

نمیدونم.هم ابن سینا گفت فقط باای وی افه هم صارم ..فکرکنم چون دستکاری میشه واسه ازمایش؛باید اسپرم خودش نفوذ کرده باشه تو تخمک..مشاوره ابن سینا گفت باید اسپرم مرد قوی باشه و تحرکش خوب باشه.وگرنه قبول نمیکنیم ...

دورت بگردم ...من چی بگم لوله دارم تخمدانام رفته هرکدوم یه طرف واسه خودشون کارمیکنن..رحمم هم انحراف پ ...

قربونت برم سارا جون، باز الان باید تو خیالت راحت باشه که مراحل زیادی رو گذروندی، ام آر آی چرا رفتی دختر؟ 

نمیدونم.هم ابن سینا گفت فقط باای وی افه هم صارم ..فکرکنم چون دستکاری میشه واسه ازمایش؛باید اسپرم خود ...

سارا نیکی 70 که به یکی از بچه ها معرفی کردم، تعیین جنسیت کرده تازه میکرو انجام داده، تو تاپیکاش گفته

سارا نیکی 70 که به یکی از بچه ها معرفی کردم، تعیین جنسیت کرده تازه میکرو انجام داده، تو تاپیکاش گفته

شاید میکرو نبوده..ای وی اف بوده.نیکی فکر میکنه که میکرو بوده!!! والا به من گفتن مراحلش فرق میکنه با میکرو.شروعشم با ای وی افه...

قربونت برم سارا جون، باز الان باید تو خیالت راحت باشه که مراحل زیادی رو گذروندی، ام آر آی چرا رفتی د ...

خدانکنه عزیزم...رسیده به قسمتهای استرس زاش..کمرم خیلی خیلی درد میکرد.رفتم گفت دوتا از مهره های اخر کمرت دیسکش پاره شده.. ارتوپد گفت بارداری و به خصوص تاکید کرد که ای وی اف ممنوع 🙄 به خاطر عمل تخمک کشی میگفت که پاها یه ساعت تو وضعیت بدیه...ولی منم به قول پورمطرود دخترحرف گوش نکننن...اهمیت ندادم .اومدم شروع کردم.خدا بخیر بگذرونه بعدشو..

سلام دوستان عزيزم ، اميدوارم همگي خوب باشيد ، دوستان براي من يك اتفاقي افتاده كه خيلي توي شوك هستم ف ...

سلام عزیزم.

واقعا بزرگی خدا اینجور جاهاست که معلوم مسشه عزیزم.خداروهزار بارشکر.انشاالله بسلامتی عزیزم.

شما برا بارداری مشکلی داشتی؟

دخترت طبیعی باردارشده بودی؟یکم توضیح میدی از خودت.ممنون مامان جون

خدایا عیدیه عید غدیر امسالم جواب مثبت آزمایش بارداریم باشه لطفا.....
انا جون كلي نوشتم پاك شد ممكنه ببيني ميتوني بخوني اينو يا نه؟

عزیزم شاید مشکل همینه که ۲۳ تخمک ازت گرفتن....

یعنی خیلی بیشتر فولیکول تحریم شده بود که ۲۳ تا برداشتن....

به نظرم این خودش باعث افت کیفیت میشه...

احتمالا دز داروییت بالا بوده....

عزیزم به هر حال الان جنیناتو داری.....

از خدا بخواد اگه کم کاری ای هست یا خطایی خودش برات اصلاح و جبران کنه....

پس دیگه فکرتو درگیر نکن....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com