2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046460 بازدید | 684513 پست
من امروز روز 14 ام انتقالم هست انگار دلم خالی شده . از دیروز اینجوری شدم قبلش شکمم قلنیه شده بود&nbs ...

عزیزم ایشالله چند صفحه دیگه خبر بتای تپلت میبینم....

بی صبرانه دارم صفحات پشت سر هم میخونم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

سلام دوستاان.بالاخره منم اولین آمپولمو زدم!

دیشب رفتم سونو گفت رحمت خوبه و کیست نداری خداروشکر.الان شوهرم برام آمپولمو زد.به فاصله ی دو انگشت‌سمت راست نافم.زاویه ی نود.وقتی آمپولو دراورد یکم خون اومد.نخندین بهم‌.طبیعیه؟:)).تازه به محض اینکه امپولو زد حس کردم تو دلم داغ شد و یه جوری شد.فکرکنم خیلی تلقین کردم😂😂😂الان یذره خییییلی کم جاش میسوزه.بچه ها این تزریق درسته دیگه؟(آمپولم پیورگان)سمت راست و چپ ناف باید تزریق شه

شماها اروم تزریق میکردین؟یعنی چند ثانیه طول میکشید؟

خاکستری با سوالات جدیدش برگشت😂😂😂ولی خب اعتراف میکنم خوشحالم دارم وارد این مرحله میشم😍

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام  دکتر ال دی داده واسم ولی آسپرین ننوشت،کسایی که آسپرین داشتن چه دوزی بوده و چه ساعتی از ر ...

دزش معمولا ۸۰ بوده....

من نداشتم ولی اگه داشتم شبها میخوردم که جبران بی تحرکی بشه....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
به فرموده و سفارش  شما دوستای گلم با اکانت قبلیم برگشت😅

خوووش اومدی❤❤🍃🍀☘

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
سلام خانوما رفتم سونو امروز گفت ي قل6هفته و6روزه اونيكي6هفته و4روز،قلبشون خداروشكر تشكيل شده بود،ولي ...

عزیزم خدارو شکر....

نگران هماتومم نباش....

استراحت کن ایشالله هر دورو به سلامتی بغلش کنی....

سلام به همگی  دوستان دیروز رفتم ان تی   خدارو شکر سونو خوب بود اماطول سرویکسم 31 برا ...

عزیزم خدارو شکر....

با دکترت مشورت کن نیاز باشه سرکلاژ کنه.....

یعنی حتما باید 3 تا جنین انتقال بدن؟

نه عزیزم تعداد حتما ۳ تا نیست....

عزیزم ایشالله چند صفحه دیگه خبر بتای تپلت میبینم.... بی صبرانه دارم صفحات پشت سر هم میخونم.....

منون عزیزم از اینکه با تمام دل برای همه عزیزان وقت میذاری . امیدوارم سایه پر مهرت بالای سر فرشته هات باشه . ایندفعه هم خواست خدا نبود .شکر گفتم که هر آنچه خواست و اراده خداوند هست . با اینکه فقط چند ماه دیگه بیشتر وقت ندارم ولی فعلا نمی خوام بهش فکر کنم و دنبالش باشم . یکم به خودم و زندگیم میرسم . شاید یکبار دیگه هم برای بار آخر انجام بدم . ولی مطمئنا بدون بچه دنیا به آخر نمیرسه و کلی کار دیگه هست که انجام بدیم ❤

خدا با ما است ❤❤
دوستان سلام، ببخشید من آومدم اطلاع بدم که نی نی خوشکلم به دنیا اومد، خدا رو شکر.  تو هفته 36به ...

عزیزم خدارو شکررررررر.....

خیلی خوشحالم که هر دوتون حالتون خوبه.....

عزیزم فرشته دوم منم زمینی شده و به زودی قراره واکسن دو ماهگیشو بزنه....

عزیزانم از اینکه این مدت در جمع شما بودم واقعا خوشحالم . برای تک تکتون از خداوند بهترینها را می خوام . من را ببخشید که تک تک جواب مهرتان را نتونستم بدم چون بعد از دوهفته برگشتم سرکلاس و فردا امتحان دارم . تا زمانیکه تصمیم نگرم دوباره شروع کنم در جمعتون نمیام ولی از خداوند می خوام تک تکتون را به آرزوهای قشنگتون برسه . در دستان امن خداوند شاد , پیروز و سربلند باشید❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

خدا با ما است ❤❤
سرکلاژ یعنی چی؟؟

دهانه رحم رو میدوزن عزیزم.....