2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046499 بازدید | 684518 پست
هنوز پانکچر نشدم چهارشنبه وقت پانکچرمه زنگ بزنم مرکز بگم؟من هنوز امروز و فردا دارو دارم

زی زی جون نگران نباش. منم قبل پانکچر سینه درد داشتم ..جوری ک دستم میخورد بهش درررررد داشتم.. شکم گنده حالت تهوع.. بعد پانکچر و بعد پریود شل شل شدن😅😃

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
اخه از تعداد تخمک فقط شیش تا جنین شد 4تا بی اون دوتا سی ولی به خاطر خوردن قرصی با تجویز دکتر برای کن ...

عزیزم منم قبل انتقال  استرس داشتم ،دکتر بهم یه قرص داد و تاکید کرد فقط همینو بخر چون بی ضرره.اسمش پوکساکیم ۵ بود.کلردیازپوکساید.

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اخه به خیلیا نمیدن و مشکلی هم پیش نمیاد ...بهشون گفتم ..گفت سیکل بعدی بیا😞

عزیزم اون خیلیا شاید بدنشون با تو متفاوته..

الان باید منتظر شی پریود بعدی قرص بخوری بری.. 

فک کنم بخاطر مشکل قلب نمیتونی باردار بشی درسته؟ پن شنیدم توی بارداری دارو میدن برا قلب  یه دک ...

اره بخاطر قلبم نباید بارداربشم😔

اینا همش برا وقتیه ک اجازه بارداری داشته باشم دکترایی ک من رفتم همشون با بارداری مخالف بودن چ دکترقلب چ زنان و زایمان 

ممنون میشم بهم بگی چیکار باید بکنم خیلی چیزارو ب خوردم دادن خیلی حالم از هر چی دارو وخوردنی هست بهم میخوره ولی بازم بتونم انجام میدم مرسی عزیزم😘😘😘ان شاالله ب مراد دلت برسی

سلام بچه ها من دکترم رزاقی بوده از ایران رفته..... حالا من باید چیکار کنم

عزیزم تتها کاری که میتونی بکنی اینکه دکتر جدیدی انتخاب کنی برای خودت.

ایشالا مامان میشی 🌷☘🍀

😭😔🤐 آخه خیلی وسوسه شدم ، بعد منفی شدنش هم حالم گرفته شد ولی به روی خودم نیاوردم

دیگه وسوسه نشو.توکل به خدا مامانی☘🍀

چه خبر خوووووبی.خیلی خوشحال شدم.ان شاالله قسمت @عامانوئیل   جونم و بقیه بچه هایی که انتقال دا ...

مرسی عزیز دلمم بامید خدا دل هممون بزودی شاد میشه و خداوند رحمتش را شامل حال ما هم می کنه شکر❤

خدا با ما است ❤❤
مرسی عزیزم. چه خوب یادآوری کردی ان شا الله عامانوئیل جان و تک تک دوستان منتظر خوش خبر باشن و همه ی د ...

عزیزممم مرسی از محبتت امیدوارم جوجه هات بسلامتی در آغوش بگیری💋💋💋❤❤❤

خدا با ما است ❤❤
زی زی جون نگران نباش. منم قبل پانکچر سینه درد داشتم ..جوری ک دستم میخورد بهش درررررد داشتم.. شکم گند ...

مامان آینده عزیز دکترم بهم گفت ی کم هایپر شدم منم صبح رفتم حموم ببخشید جلو آینه حموم دیدم یکی از سینه هام خیلی ورم کرده ترسیدم ولی شکمم هیچ فرقی نکرده,مرسی گلم    

خدا جونم شکرت...

بچه ها بنظرتون قرص ال دی اول پریود خورده بشه یا سومش یا پنجمش... در پریود شدن بعد از اتمام قرص تاثیری داره؟؟

مامان آینده عزیز دکترم بهم گفت ی کم هایپر شدم منم صبح رفتم حموم ببخشید جلو آینه حموم دیدم یکی از سین ...

آره عزیزم.. منم یکم هایپر شدم که بعد پانکچر با سرم و قرص اینا بعد سه چهار روز بهترشدم‌.

بچه ها ببخشید ی سوال دیگه من دیروز اندازه فولیکولام ۱۴,١۵,١۶بود به نظرتون تا چهار شنبه چقدر میشن اصلا باید چه اندازه ای باشن که خوب باشن؟؟و اینکه قبل پانکچر سونو میشیم؟اگه اندازه فولیکولا خوب نباشه چی؟؟نمیدونم چرا دیروز با اینکه زمان زیادی پیش دکترم بودم انگار زبونم بند اومده بود هیچ حرفی باهاش نزدم فقط به سولاش جواب دادم     

خدا جونم شکرت...
من امروز روز 14 ام انتقالم هست انگار دلم خالی شده . از دیروز اینجوری شدم قبلش شکمم قلنیه شده بود&nbs ...

یعنی امروز آزمایش دارید؟؟چرا گلم حتما با خبرای خوش میاید نگران نباشید توکل به خدا 

خدا جونم شکرت...