2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047016 بازدید | 684567 پست
رویال ژلی یا اووبوست میدونید الان قیمتش چنده؟ دیگه خیلی خرجمون زیاد شده، دکترم اصلا بمن نگفت مکمل وی ...

والا انقدر دارو خریدم قیمت یادم نمیمونه ولی ابووست حدودا ۳۰۰،۴۰۰بود

رویال ژلی ۱۰۰ 

پودر اینفولیک ۱۵۰ اینا...

خودت بخر بخور البته اگر حداقل ۲ماه وقت داری تا پانکچرت

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به رو خام می خورید؟

انا جان گفتن خام ش قابضِ

میتونی بپزی بخوری

ولی به من تو بروشور بیمارستان گفتن خام بخور و خوردم چیزیم هم نشده(چون سنگین به سه قسمت تقسیم بشه )

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
انا جان گفتن خام ش قابضِ میتونی بپزی بخوری ولی به من تو بروشور بیمارستان گفتن خام بخور و خوردم چیز ...

عزیزم میشه لطفا بروشور رو برامون بذاری🙈

بیمارستان ما که می گفت از نظر پزشکی هرچیزی جز چیزهای نفاخ ویبوست زا بخورید دل وجگر وزعفرون نخورید

بعد یه خانومی نشاسته رو پرسید گفت هرچیزی که حس مثبتی بهتون میده وفکر می کنیدکمک می کنه به مثبت شدنتون بخورید

توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!
عزیزم کی انتقال داری؟ کدوم مرکز؟ نمیخوام مضطرب بشی حتما مشکلی نبوده ولی دکتر من میگه باید برداشت

به امید خدا اواخر این ماه میرم توی سیکل...مرسی که راهنمایی کردین...نهایتش دو سه ماه دیگه میفته عقب تا اینو بردارم

سلام عزیزان ، من فردا به امید خدا و کمک اهل بیت ع انتقال جنین دارم ، اولین انتقالمه چی کار باید بکنم ...

به سلامتی عزیزم....

اولا استریو از خودت دور کن و خودتو به هر نحوی سرگرم کن که گذر زمان رو متوجه نشی.....

آب زیاد بخور....

یه بند نخواب و تر از گاهی پاشو یه دوری تو خونه بزن....

تغذیت مناسب طبعت باشه و کارهای عجیب غریب که بدنت باهاش نا آشناست نکن و نخور....

ایشالله دو هفته دیگه خوش خبری عزیزم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام انا جون . خوبی؟ شما پردنيزولون داشتی تو بارداری ؟ ايمونولوژيست گفت تا هفته 20 بخور الان که 22 ه ...

عزیزم طبق گفته دکتر زنانم تا هفته ۲۰ ظاهرا داشتم اما ایمونولوژم با توجه به اینکه تا ماه ۶ سرم داشتم گفت میتونی زودتر قطعش کنی و منم شروع مردم طبق دستورش قطع کردن....

۱ هفته یکی....

۱ هفته نصف.....

۱ هفته هم به روز در میون نصف و قطع.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آنا ی عزیزم ممنون که با صبوری جواب سوالات رو میدی خدا بچه هات رو برات همیشه سلامت نگه داره مهربون&nb ...

فدات عزیزم.....

بچه هاااااااا👆👆👆👆 چن روز بعد از پانکچر حموم رفتین؟

۳-۴ روز اول نری بد نیست اما در کل اگه حمومت پنج دقیقه ای باشه و پر بخار نباشه و با آب زاغ حموم نکنی موردی نداره....

اتفاقا هر چه قدر دیرتر بری حمومت طولانی تر میشهو این برات خوب نیست....

اونوقت هزینه آمپولا و پانکچر اون خانوم رو هم شما میدین..؟ یعنی جدای اون سه میلیون پول تخمک؟

عزیزم مطمئنا هزینه ها با اهدا گیرنده میشه....

خوب هزینه دارو ها و پانکچر خیلی بالاتر لز سه تومنه.....

اون سه تومنو برا خودش میگیره و داروهارو هزینه ویزیت و سونو و عمل باید اهدا گیرنده بده.....