2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047016 بازدید | 684567 پست
سلام. من تازه با این گروه آشنا شدم. امیدوارم من و تو جمعتون بپذیرید. ممنونم

عزیزم اینجا خونه خودته.... 

خوش اومدی.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها دكتر من گفته اول پري بيا تا داروهاي لازم واس انتقال شروع كنيم انشالله انتقال همون سيكل به كمك ...

عزيزم سيكل نچرال من داشتم يعنى وقتى كه پريود شدى حدودا چند روز بعدش مثلا از روز  ١٢ تا روز ١٧ يا يه ذره بيشتر پريود سونو مى شى  هيچ قرص و آمپولى هم ندارى فقط بايد اندازه فوليكول رو بروسى كنن و با توجه به اندازه فوليكول و آندومتر رحم بهت مى گن كى بايد آمپول براى آزاد سازى فوليكولت بزنى تا سطح پروژسترون تو بدنت بره بالا و همون موقع وقت انتقال بهت وقت مى دن و فقط شياف سه عدد شياف ١٠٠ پروژسترون سه روز قبل انتقال به من دادن

عزیزم خداروشکر که جواب گرفتی من بار اولم منفی شدم دیروز جواب ازمایشمو گرفتم 8.2 بود.دنیا روسرم آوار ...

عزیزم میام میزنمتا.... 

اولا فریز داری.... 

دوما ذخیرت ۱/۵ بودا من با ذخیره ۱/4 سه بار پانکچر شدم.... 

بعد دو بار پانکچر فقط ۰/٢2 ذخیرم پایین اومده بود.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بچه ها.....بچه ها.... یه چیزی کشف کردم،الان انگشت کردم تو واژنم مثل اونموقع که شیاف میذاشتم داخل وا ...

عزیزم چقدره حجمش؟

شاید مال آخرین شیافته.... 

بچه هااااا من فردا بالاخره بعد این دو هفته انتظار روز آزمایش بتامه. بی صبرانه منتظرم تکلیفم معلوم بش ...

عزیزم ایشالله صفحات بعد خبر بتای +ت رو میبینم..... 

عزیزم کاریوتایپ ها رو فقط اگر اطرافمون بچه غیرطبیعی داریم باید بدیم؟ اگه سابقه ای نداشته باشیم نمیخو ...

نه عزیزم بهتره بدیم..... 

چون بودن دوستانی که بدون سابقه مشکل داشتن..... 

عزيزم سيكل نچرال من داشتم يعنى وقتى كه پريود شدى حدودا چند روز بعدش مثلا از روز  ١٢ تا روز ١٧ ي ...

چقدررررر خوب ، خوشبحالت من خودم مشکلی ندارم ولی شوهرم تحرکش کمه دکترها تا اونجایی که تونستن به منه بیچاره دارو دادن هزار جور مشکل پیدا کردم ،، اینجا تا رحم و تخمدانتو نابود نکنن بیخیال نمیشن خخخ😁😁

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊
اگه جنين داري ازمايش بي معناست چون اونارو بايد قبلش ميدادي حالا توكل كن به خدا و برو جلو استرسم دور ...

عزیزم آزهای ایمنی انعقادی ربطی به جنین نداره به بدن مادر ربط داره.... 

کاریوتایپ و دی اف آی به جنین فریز ربط داره..... 

پناه برخدا و نیت تو عزیزم. پس ازمایش ربطی به انتقال نداره؟ من فکرکردم به لانه گزینی و رحم ربط داره

چرا عزیزم ایمنی و انعقادیا به بدن مادر ربط داره و بهتره اگه دکترت قبولش داره قبل انتقال بعدیت انجامشون بدی..... 

ملودى عزيزدلم مردها خيلى موجودات حساسترى نسبت به ما هستن تو يه زنى و بايد خيلى قوى باشى تا همسرت از ...

سلام هاناجونم حالم خیلی بده دیشب رو تا صبح گریه کردم اما نذاشتم شوهرم گریمو ببینه😖ازش دلگیرم باورکن همش بهش میگم ما کلی وقت داریم ما شانس زیادی داریم بهت قول میدم زودی بچه دارمیشیم اصلا نمیدونم چرا اینطوری شد سابقه نداشت.باشه چشم عزیزم قول میدم قوی تر از قبل بشم لطفا برام دعاکن 🙇

خدایا شکرت 
یعنی ایمنی انعقادی به جنینا ربط داره ؟؟؟؟  فکر نکنمااا تا اونجایی که آناجون میگن انعقادی میشه ...

دقیقا درسته..... 

دی اف ای هم برا جنین فریز بی معنیه.... 

عزیزم آزهای ایمنی انعقادی ربطی به جنین نداره به بدن مادر ربط داره....  کاریوتایپ و دی اف آی به ...

انا جون من چندروز دیگه داروهامو شروع میکنم قطعا میخوام جنین هام فریز شن چون این ماه شرایط انتقال ندارم ، بنظرت بگم تو این مدت دکتر واسم ازمایش ایمنی و انعقادی بنویسه؟؟ چون اینطور که میبینم اکثرا این ازمایشو دادن ولی ماما میگفت واسه افراد سقط مکرر و ای وی افی ها ناموفقه ،، الان موندم چیکار کنم

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊
عزیزم درکت میکنم 😔میدونم هر ثانیه اش مثل سال میگذره من ۶ ساله منتظرم کسایی که اولاد ندارن حتی نگاه ...

خیلی ممنون عزیزم از حرفا ودعای قشنگ کلی بهم روحیه داد دعا کردنت،منم تقریبادوساله که منتظرم انشاءالله خدا ب حق خانم فاطمه زهرا دل همه منتظر رو شاد کنه،خیلی سخته انتظار،منم اولین باره که با کسی درد دل میکنم حتی خانواده ام از مشکلم خبر ندارن نمیدونن که من یبار تمام سیکل میکرو رو رفتم وانتقال منفی داشتم همه فکر میکنن که ما بچه نمیخواییم ولی قند توی دل جفتمون آب میشه وقتی بچه میبینیم..

سلام خانمهای گل من امروز به لطف خدا برای بار دوم انتقال دادم . یکی 8 سلولی شد که همون گرید آ و یکی 4 ...

عزیزم اگه مستعد یبوستی نشاسته نخور.....