2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سمت راستي برا ديروز و سمت چپي برا يك ساعت پيشه.امروز روز ١٣ امه.اميدي هست؟فكر كنم بتام خيلي پايينه

عزیزم مبارک ..مامان شدی رفت ...خدایا شکرت ..

گوارای وجودت ..برو با یه بتای تپل بیا ..💃💃💃💃

عزیزم مبارک ..مامان شدی رفت ...خدایا شکرت .. گوارای وجودت ..برو با یه بتای تپل بیا ..💃💃💃💃

واقعا آبجي؟دلم نا ارومه😔😔😔 واسه رويا جون روز چهارده خيلي پررنگ بود.

چه غريبانه تو با ياد وطن مينالي،من چه گويم كه غريب است دلم در وطنم🌷🌷🌷
مرسی گلم والا هیچ مشکلی نبود دکتر حتی آزمایش تکمیلی هم نوشت ولی هیچ مشکلی نبود در نهایت دکتر گفت شا ...

خداروشکر که مشکلی نیست ، منتظر خبرهای خوبتون هستیم دوست من

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊
آره واقعا قبول دارم حرفاتو‌عزیزم، اما منم مثلا فکر می کردم یه چیزایی میدونم و یه سری مطالب و خونده ب ...

عزیزم حرفت درسته و قاعدتا ماها باید چشم بسته خودمونو به دکترا بسپاریم، اما خوب دیگه وقتی دکتر خودشو جای بیمار نذاره بیمار مجبوره حواسش به خودش باشه...... 

فقط دکترا نیستنا..... 

تو همه صنفا هست...... 

وقتی صدای نفس کشیدن همسایتم میشنوی دیگه ببین تو چه ساختمونی داری زندگی میکنی..... 

هیچ کاری با وجدان انجام نمیشه... 

حالا از این به بعد چی قراره بشه خدا بهمون رحم کنه..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سمت راستي برا ديروز و سمت چپي برا يك ساعت پيشه.امروز روز ١٣ امه.اميدي هست؟فكر كنم بتام خيلي پايينه

عزیزم مبارکه من جات بودم الان قهقه خنده و اشک شوقم بند نمیومد ،،، ای جااان😍😍😍

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊
سلام خانم ها میشه ازمایش dfi شوهرم رو ببینین

عزیزم ظاهرا نسبت به رنج آزمایشگاه خوبه..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام . من امروز رفتم سونو یه ساک حاملگی دیده شد قلب جنین هم تشکیل شده بود .واسه لکه بینی دیروزم دکتر ...

عزیزم خدا و شکر..... 

ایشالله به سلامتی تا آخرشو بری و بغلش کنی..... 

عزیزم اتفاقا حتما باید روگامو بزنی..... 

عزیزم مبارکه من جات بودم الان قهقه خنده و اشک شوقم بند نمیومد ،،، ای جااان😍😍😍

نميدونم چرا دلم ميگه دلتو خوش نكن.ميترسم بتام روبه نزول باشه.تازه اين بي بي هايي كه ميبينيد بعد از يك ساعت اينجوري رنگ گرفتن نه همون لحظه

چه غريبانه تو با ياد وطن مينالي،من چه گويم كه غريب است دلم در وطنم🌷🌷🌷
نميدونم چرا دلم ميگه دلتو خوش نكن.ميترسم بتام روبه نزول باشه.تازه اين بي بي هايي كه ميبينيد بعد از ي ...

عزیزم ان شالله ک ازمایش خون هم ک میدی مثبته.بدتر از من ب خودت استرس وارد نکن.

شماهم همزمان با قزص جلوگیری ا اس ا خوردید؟  چون خیلی از دوستهام فقط جلوگیری خوردن یا فقط ا اس ...

عزیزم من بدون آ اس آ و فقط ال دی هم آک دیدیم نگران نکن خودتو...... 

احتمالا برا کمبود استروژنه...... 

اگه همچین مواردی پیش اومد حتما زنگ بزن بپرس و آنقدر به خودت استرس نده..... 

متاسفم رها جون ولی من یه حسی بهت دارم که سری بعد حتما مامانی...فکر این منفی رو از سرت بیرون کن و خو ...

فدات بشم عزیزم ممنونم از انرژیت ، چشم گلم😘

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
دقیقا همینطوره  خدا بهمون کمک کنه انشالله خیلی زود بارداریتون رو جشن میگیرید و از این همه فکر ...

خخخخخخخخخخ.....