2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684569 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ای جوووووون... چطور به اون پیشنهاد ریداکت ندادن؟ هفته چند زایمان کرده؟ 

رويا جون من امروز روز ١٣ امه.من از روز هفتم برام هاله مينداخت.امروز ر ديروز يه خط صورتي كم رنگ.فكر كنم بتام خيلي پايينه.خدايا دارم خفه ميشم.تا شنبه صبر نميكنم فردا ميرم ازمايش.من ادم استرسي هستم.نميدونم با اين حالم خدا هيچ وقت بمن بچه ميده يا نه😢

چه غريبانه تو با ياد وطن مينالي،من چه گويم كه غريب است دلم در وطنم🌷🌷🌷

سلام بچه ها من بعد از چند روز لکه بینی الان دارم پری میشم.امروز نمیتونم برم مرکز بنظرتون شنبه نمیشه برم سونو و دارو بگیرم؟5شنبه و جمعه هم تعطیله

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
سلام خواهرا..میشه ی نگاهی به این ازمایش بندازین ..اگ کسی چیزی میدونه دریغ نکنه .. از رو این میشه فهم ...

عزیزم این آزو کجا انجام داده؟ 

مرکز ناباروری؟ 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
انتقال مگه غیر از سونو هم داریم منظورتون انتقال جنینِ دیگه؟ اگر بله... برای من اینطور بود اول با ...

عزیزم نه هر جایی با سونو انتقال نمیدن..... 

من تجربه انتقال تو ابن سینا و آبان رو دا ن هیچ کدوم با سونو نبودن.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
دوستاي گلم سلام من يه هفته ده روز تقريبا مونده تا موعدم حالا خيلي ناگهاني از امروز باز دارم ميميرم ...

عزیزم شاید بارداری!!!!! 

سلام بچه ها من عضله های پاهام خیلی درد میکنه...نمیتونم بشینم پاشم..خطرناکه؟ تو سیکل پانکچرم.دو کیل ...

عزیزم ایشالله بهتر شدی ولی حتما در جریان بذار..... 

بچه ها من اصلا عرق اینا نمیکنم وقتی پیاده روی کنم  کمی عرق میکنم ولی الان چند روز وقتی خوابیدم ...

عزیزم منم اینطور بودم اما الان زیاد عرق میکنم..... 

من فکر میکنم چون قبلا طبعم سرد بوده و الان بیشتر حس گرمی دارم واسه اونه.... 

اما مطمئن نیستم..... 

مال شما خیلی خوب ماشالله مال من یه هاله خیلی کمرنگ عکس انداختم. اصلا مشخص نشد

عزيزم براي منم روز يازدهم خيلي كم رنگ بود.داروهاتو قطع نكن

چه غريبانه تو با ياد وطن مينالي،من چه گويم كه غريب است دلم در وطنم🌷🌷🌷