2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
عزیزم من بیمارستان الزهرا رشت با دکتر کبودمهری هزینشم شد 57 تومن

سلام سمين جان

خوبي عزيزم  

بهترين روزها رو برات آرزو ميكنم 

فكر كنم گفتي يكماه بعد از خراش ان شاءالله انتقال داري ب سلامتي ...  

از همين الان برات دعااااا ميكنم بهترين سرنوشت در انتظارت باشه 😍

الهيييي آمين ❤️ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ثمين جون سلام خوبى؟كى انتقال دارى عزيزم؟

سلام عزیزم فدات خوبم خداروشکر .شما چطوری؟رفتی سونو؟من باید پریود شم برم توی سیکل انتقال .احتمالا شنبه ی آینده

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
نمیدونم. من حس میکنم باید شکمی باشه ، چون داخل واژن که چیزی هست. شایدم یک دستگاه دو منظوره دارن برا ...

اره راست ميگي احتمالا همون شكميه

دوقلوهای نازنینم...دختران دلبندم..به خاطر شما هم شده هميشه آبي می مانم🌊به خاطر شما هم شده تمام روزهای بعد از اين مهربانتر خواهم شد🌸دلم ميخواهد زودتر دستهايتان را بگيرم🤰🏼زودتر روي دستهايم تكانتان دهم تا بخوابین🤱🏼زودتر برايتان با زبان كودكانه قصه بگويم،بهانه بگيرین و من كلافه شومبريزین،بپاشينو من حرص هايم را سر بيخيالي خالی كنم
عزيزم براى انتقال سونو از روى شكم هست 

اها فهميدم

دوقلوهای نازنینم...دختران دلبندم..به خاطر شما هم شده هميشه آبي می مانم🌊به خاطر شما هم شده تمام روزهای بعد از اين مهربانتر خواهم شد🌸دلم ميخواهد زودتر دستهايتان را بگيرم🤰🏼زودتر روي دستهايم تكانتان دهم تا بخوابین🤱🏼زودتر برايتان با زبان كودكانه قصه بگويم،بهانه بگيرین و من كلافه شومبريزین،بپاشينو من حرص هايم را سر بيخيالي خالی كنم
سلام سمين جان خوبي عزيزم   بهترين روزها رو برات آرزو ميكنم  فكر كنم گفتي يكماه بعد از خ ...

فدات بشم خواهری خداروشکر بهترم .والا منتظر پریودم احتمالا تا شنبه ی آینده پریود بشم برم توی سیکل انتقال

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

خدااااااایا شکرت به خاطر معجزه ات ..بعد از 3تا سقط خودت حافظ معجزت باش..خداااااااا تورو قسمت میدم به دل شکسته زینب امید هیچ بنده ای رو نا امید نکن..هیچ مادری و با طعم تلخ سقط امتحان نکن..

سلام خواهرا..میشه ی نگاهی به این ازمایش بندازین ..اگ کسی چیزی میدونه دریغ نکنه .. از رو این میشه فهمید باید dfi بده یا نه؟؟

خدااااااایا شکرت به خاطر معجزه ات ..بعد از 3تا سقط خودت حافظ معجزت باش..خداااااااا تورو قسمت میدم به دل شکسته زینب امید هیچ بنده ای رو نا امید نکن..هیچ مادری و با طعم تلخ سقط امتحان نکن..
سلام سونو روشکمی هست دکتر با مانیتور داخل رحم رو میبینه وانتقال میده منم انتقالم با سونو بود

چقدر خوب

واقعا چرا ابن سينا اينكارو نميكنه😐

سلام خواهرا..میشه ی نگاهی به این ازمایش بندازین ..اگ کسی چیزی میدونه دریغ نکنه .. از رو این میشه فهم ...

نه عزیزم از ازمایش اسپرم اصلا نمیشه متوجه شد که باید ذی اف ای بده یا نه، حتما این ازمایش رو در مراکز ناباروری انجام بدید منظورم ازمایش dfi اسپرم هست

عشقم پس نپرس چون ناامید میشی😄 من دو تا بالغ داشتم و بقیه حدود ۱۶ اینا بود پوچ بودن یعنی تخمک تو ف ...

مرسی عزیزم

حواستو جمع کن تو حتما باید موفق بشی تا به ماها امید بدی  

من الان پری هستم منتظرم برای دوره ی بعدی که پری شدم برم برای شروع داروها اگه خدا بخواد