2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046942 بازدید | 684566 پست
اونقدر امروز ناراحت بودم ۱۰ کیلو هم می ذاشتن جلوم می خوردم با اینکه مزش رو دوست ندارم به خودم گفتم ف ...

به میوه سنگینیِ یه دونه رو تو ۲ روز بخور

اگر معدت اذیت نمیشه هم میتونی تو یه روز دوبار بخوری

لوبیا سبز هم روزی یه پیاله ماست خوری بخور با روغن زیتون و کمی نعنا خشک ، میتونی توش هویج نگین شده پخته و سیب زمینی نگین شده پخته هم بریزی خوشمزش کن لذت ببری.

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
مرسی عزیزم تو الان مامانی توروخدا واسم دعا کن مثل تو توانتقال دوم حداقل باردار بشم ،تو انتقال اول که ...

انشالله زود زود زود خبر بارداریت رو بهمون میدی🙏🏻 خوب من قبلا دو بار طبیعی باردار شدم که سقط شدن، شاید واسه همون برای من تجویز کرد، نه گروه رو ندارم، راستش شنیدم خیلی تو گروه آه و ناله و موج منفی هست ترجیح دادم وارد نشم

ممنون میشم از پیجم حمایت کنید: @abjinanaz                                           

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم رنج ازمایشگاه رو میگی از چند تا چند که شما ۲۹/. بودی ؟ و فقط tsh دادی برای تیروئیدت؟

عزیزم رنج نرمال 0/3 تا 5 هست  t4 ممقدارش119/70 هست که نرمال تا 120 زدهt3 مقدارش  2.20 که نرمالش تا 

2.3 هست

بنظرت دی ماه انتقال میده ؟والا پروانی که زورش میاد جوابمو بده شایدم من خیلی سوال میکنم و خسته ش میکن ...

والا پروانی به من که گفت همون ماه اول پریود شدی بیا!! من نرفتم، هم از نظر روحی مساعد نبودم هم گفتم حداقل یه سفر برم و بعد بیام دوباره شروع کنم، 

شما هم احتمالا اوایل آذر اولین پریودت شروع میشه، همون موقع ها زنگ بزن ازش بپرس، اگه گفت بیا که برو وگرنه به وقتش واسه ماه دیگه وقتت رو‌بگیر، چون از روز سوم باید دارو بگیری

یه سوال بیسوادی🙈نفخ یعنی چه جوری میشه آدم

نفخ دو حالتِ شکم ورم میکنه و معده دردناک میشه و کم کم خوب میشه

نفخ دوم همه ی موارد بالا به اضافه ی( باد معده) و تا خارج نشه تو دلت میپیچه واذیت میکنه 😉

سئوال پرسیدن که اشکال نداره دوستم👍

گلم شرایط همسرمنم مثل شماست بعداز عمل فقط تعدادش زیاد شد ، شما با اولین میکرو باردار شدی؟

من این چهارمین انتقالم بود .که خدا رو شکر مثبت شد ...

حتمان برو ..ازمایشات .ایمنی و انعقادی برای خودت هم بده ..هر طور شده ..

انشاالله که برای اولین بار مال شما بگیره و مامان بشی عزیزم .

روز دوازدهم انتقال ۱۲۷شد روز چهاردهم انتقال ۶۳شد و روز شانزدهم که بتامو تکرار کردم ۱۰شد 😭😭😭بتام ا ...

به من هم تو انتقال اولم، جنین شناس گفت با این جنین ها انتظار دوقلویی ازت داریم!!! اما قسمتمون نبود دفعه اول بشه

با بلاهایی که تو سیکل اول سر من اومد واقعا روحیه ای برام نمونده بود دیگه!

باز خداروشکر شماها تخمک دارید و اراده کنید و دارو مصرف کنید تخمک دار میشید وجنین دار میشید ،من که با ...

نه این سری بهم یه جنین داد با کلی آمپول ذخیره من چهار دهمِ یعنی خراب

تازه لوله هام هم خرابِ و ممکن باعث بشه جنین لانه گزینی نکنه باید ور دارمشون

اما اگر برم لاپراسکوپی همین یه تخمک هم ممکن دیگه تخمدان ها ندن

ولی امیدم به خود خداست که برام باید بخواد

اینجا همه یه جورایی اوضاع شون مثل همه

یکی تخمک و جنین زیاد داره اما سقط میکنه

یکی دیگه مشکل اسپرم همسر داره جنین اصلا نمیشه

و....

فقط جمع شدیم بگیم اینا بهونه های زمینی هاست 

خواست خدا باید باشه وگرنه حضرت مریم مگه نبود

حق داری ناراحت باشی پول و جون و وقت و آرزوت به باد رفته

اما فدای سر نی نی خوشگلت که قراره به زودی بیاد😍

عزیزم رنج ازمایشگاه رو میگی از چند تا چند که شما ۲۹/. بودی ؟ و فقط tsh دادی برای تیروئیدت؟

من ک امروز رفتم دکتر tsh م 3.9 بود گفت برو دکتر غدد واسه انتقال باید زیر 2.5 باشه

واسه همین حتما بهت گفته مشکلی نیس

رویا جون ، هانا جون و مامانهای ماه اول ، کتاب ریحانه بهشتی خیلی خوبه اگه خواستین براتون عکس میگیرم 

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘