2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046913 بازدید | 684566 پست
قربونت برم عزیزم ممنون. تو مگه مثبت نشده بودی عزیزم؟ همین انتقالت اولی بود؟

روز دوازدهم انتقال ۱۲۷شد روز چهاردهم انتقال ۶۳شد و روز شانزدهم که بتامو تکرار کردم ۱۰شد 😭😭😭بتام افت کرد ،داروهامو قطع کردم،آره انتقال اولم بود و انقدر دکتر از جنین هام راضی بود گفت خیلی خوبه ۲تا میذارم برات چون امکانش بالاست که دوتاش بگیره، حتی جنین شناس هم گفت ،ولی نشد که بشه خیلی دلم گرفته ،خدا تو دل های شکسته ست ،امیدوارم صدامونو بشنوه

تی تی جون قبل از پانکچر هایپر نبودی یعنی.؟ چن تا تخمک داشتی؟

رویا جان ایشالله عملت خیلی خیلی راحته...اصلا هیچی متوجه نمیشی🌸❤

من از دو روز قبل پانکچر بی اشتهای شدید شدم و دلم خیلی سفت شده بود...حتی روز قبل از پانکچر ناهار ماهیچه رو سوپ کردم بخورم ولی از بس دلم سنگین بود تا قاشقو بردم جلوی دهنم حالم بهم خورد...هیچی نمیتونستم بخورم...شبش همسرم پیتزا گرفت برام😒😒گفت اینو دوس داری زوری بخور فردا عمل داری دو روزه داری زجر میکشی...با این که دلم خواست ولی بازم حالم بهم خورد...

علائم هایپر بودن اینا خودم نمیدونستم😒

رویا جان من پلی کیستیکم و نزدیک 25تا تخمک داشتم. 

بعد پانکچر قرص اشتها و تهوع دکتر داد بهم که تونستم غذا بخورم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم گریه کن اشکال نداره مگه میشه ناراحت نشد اما کم نیار اگر واقعا آرزوت داشتن بچه ست باز شروع کن ...

عزیزم مرسی از حس همدردیت ولی واقعا سخته دوباره سرپا شدن 😢دعا کن برام اون حس های قشنگ دوباره تجربه کنم و ماندگار بشه برام ،من خیلی بچه دوست دارم خیلی ،

شما تو سیکل انتقالی؟تو چه مرحله ای هستی؟

‍ 🍅فواید خوردن خرمالو در دوران بارداری: 🍅رشد بیشتر جنین داخل رحم مادر با مصرف میوه خرمالو در د ...

خدا کنه تا خرمالو تموم نشده من بتام رو بگیرم یه دل سیر خرمالو بخورم😂

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
عزیزم مرسی از حس همدردیت ولی واقعا سخته دوباره سرپا شدن 😢دعا کن برام اون حس های قشنگ دوباره تجربه ک ...

عزيزم از ته دل برات دعا كردم كه اين حسى كه داشتى برات ابدى بشه

عزيزدلم غصه نخور حتما حكمتى داشته اين اتفاق

قوى تر از هميشه به راهت ادامه بده و مطمينم با عشقى كه به داشتن بچه دارى دست خدا هم همراهته و نااميدت نمى كنه🙏🏼🌸💕

برو ازمایش بده دو تا از این بی بی چک ها هم بزار برای ما همه ی داروخانه ها میگن یه خانمی اومده همه ر ...

😂😂😂😂😂كلي خنديدم به حرفت آبجي😂چشم😂

چه غريبانه تو با ياد وطن مينالي،من چه گويم كه غريب است دلم در وطنم🌷🌷🌷
عزیزم مرسی از حس همدردیت ولی واقعا سخته دوباره سرپا شدن 😢دعا کن برام اون حس های قشنگ دوباره تجربه ک ...

ايشالله به حق امام رضا و يكي يدونه اش تا اخر سال مامان ميشي عزيزم🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

چه غريبانه تو با ياد وطن مينالي،من چه گويم كه غريب است دلم در وطنم🌷🌷🌷
نه دکتر گفت بزار رحم استراحت کنه چون ۱۵ تا تخمک داشتم که ده تاش جنین شد

ماشالله بهشون

بسلامتی عزیزم😍

بچه ها یه ســـــــوال دارم میتونم ورزش کنم )ّ۶روز از پانچکرم میگذره شکم انداختم همیشه ورزش میکردم ال ...

الهامی عزیزم نکنی بهتره...بدن واسه داروها داغون هست به اندازه کافی دیگه نای فعالیت شدیدو نداره...دکتر به من گفت تا دو هفته فعالیت بدنی نکن..یکمی استراحت کن..مایعات زیاد بخور بذار داروها بیان بیرون...تخمدانات فعالیت شدید داشتن یکمی استراحت کن بذار نرمال بشن...وای دختر پس میخوای چندوقت دیگه که نی نی توی دلت بود چیکار کنی؟عادت کن به استراحت واسه چند روز اینده که نی نی میاد توی دلت ❤🌸❤🌸

از روز ۹ به بعد و تا امروز که ۱۲ همش منفی ، عزیزم بنظرم سعی کن تا روز ۱۴ اصلا نزنی😁

کی به کی میگه😁😂😂😂