2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046913 بازدید | 684566 پست
خانووووما شما چن روز بعد انتقال بیبی چک زدین

از روز ۹ به بعد و تا امروز که ۱۲ همش منفی ، عزیزم بنظرم سعی کن تا روز ۱۴ اصلا نزنی😁

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
آنا جان کمکم می کنی من روز ۱۴ دوره آندومترم۷/۷بود دکتر داروهام رو زیاد کرد ۵تا استرادیول ویک اکویین ...

نه دیر نیست تا اون موقع هم آندومترت رشد کرده 

خیلی هم کم نیست با لین داروها بهتر هم میشه

حتما بعد انتقال به و لوبیا سبز و گوجه فرنگی و آناناس بخور اینا روی آندومتر و لانه گزینی خوب جواب میدن

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه دیر نیست تا اون موقع هم آندومترت رشد کرده  خیلی هم کم نیست با لین داروها بهتر هم میشه حتما ...

ممنون مهربون از کمکت 

امروز نیم کیلو لوبیاسبز بخارپز کردم وخوردم

گوجه هم چند روزه روزی ۴تا می خورم

به رو مربا کردم بعد انتقال ان شاالله بخورم

توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!
نه دیر نیست تا اون موقع هم آندومترت رشد کرده  خیلی هم کم نیست با لین داروها بهتر هم میشه حتما ...

آندومتر چند باید باشه برای انتقال؟

توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!
سلام دوستان خوبین؟من دیگه از امروز رسما فعالیتمو اینجا شروع میکنم😉 قبلا دیر به دیر میومدم،دیروز با ...

سلام خوش اومدی 

درباره همسرت نمیدونم

اما برای ازمایش پرولاکتین روز سوم مناسب تر هست اما یه روز اختلاف فکر نمیکنم اهمیت داشته باشه

شب قبلش هم نزدیکی ممنوع ، استرس ممنوع ، خیلی پیاده روی نکن (با ماشین برو) اگر قرصی میخوری باید بهشون بگی و نگران هم نباش چون شدیدا رو پرولاکتین ت تاثیر میزاره

بهتره ناشتا باشی

عکس رنگی هم بعضی ها میگن درد داره بعضی ها میگن نداره

من خودم جزٔ اون دسته بودم که دردم قابل تحمل بود و فقط اندازه چند ثانیه بود

اون هم پریود شدی زنگ میزنی به مرکزی که میخوای بری (اگر تهرانی کاخ برو) بهت میگن کی بیا

قبلش هم مسکن بخور و نیم ساعت قبلش هم شیاف بزار

انشالله که مشکلی تو عکس و ازمایش ت نباشه و طبیعی باردارشی دوست عزیز

واقعا ناراحت شدم عزیزم انشالله به زودی دامنت سبز بشه اگه اشتباه نکنم شما هم با دکتر عارفی ...

مرسی عزیزم تو الان مامانی توروخدا واسم دعا کن مثل تو توانتقال دوم حداقل باردار بشم ،تو انتقال اول که سرم نداد،چجوری به تو اولش سرم داد؟معمولا تو انتقال اول سرم نمیده ،به منم گفت مگه تاحالا سقط داشتی که سرم بدم ،گروه تلگرامی مریض های دکتر عارفی رو داری؟

تازه الان که پیاماشو خوندم باید دیروز پریروز‌ آزمایش میداده @L.k18   عزیزم بیا خبر بده از خو ...

چه خوب یادت میمونه من کلا تو اسم ها گیجم😁

به من تو انتقال اولم سرم داد و منفی شدم!!! تو انتقال دوم نداد و‌مثبت شدم!! همچین آدمیم من😁

بنظرت دی ماه انتقال میده ؟والا پروانی که زورش میاد جوابمو بده شایدم من خیلی سوال میکنم و خسته ش میکنم 

ازمایشم منفی شد لعنت به این زندگی

ناراحت شدم ايشالا دفعه بعد برات پربركت باشه غصه نخور اميدتو از دست نده

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي
سلام عزیزان دل،من ماه پیش قرار بود ای وی اف کنم دکتر مونو پورداد شش تا تخمک ءاشتم که سایزشون خوب نبو ...

من هم شرایط شما رو داشتم

حتما ۲ تا ۳ ماه استفاده کن نترس دیر نمیشه

ورزش کن نمیتونی باشگاه بری پیاده روی سریع داشته باش یا برقص یک ساعت ... طوری که تمام بدن درگیر حرکت بشن و ضربان قلبت بالا بزنه

پودر اینفولیک حتما بخور ۲تا تو روز یه صبح یه شب نیم ساعت قبل غذا هر پودر تو یه لیوان اب بریز و بخور

من سری اول یه دونه تخمک بالغ داشتم که قبل پانکچر ازاد شد و به انتقال نرسیدم

اینسری ۴،۵ تایی بودن اما یه جنین گرید A بهم داد که انتقال دادم و منتظر لطف خدا هستم که بقیه ش دست اونه.

قبل ای وی اف هم هیستروسکوپی بشو برات خراش بدن

ازمایش های مهم رو بده مثل ایمنی و انعقادی و پرولاکتین و تیروئید ها و ویتامین ها و کزاز و...

اگر تو خانواده درجه یک تون بچه عقب مونده دارید کاریوتایپ هم بده خود اینا یکی دو ماهی وقت ت رو میگیرن

انشالله دست پر میای 😍

بچه ها یه ســـــــوال دارم میتونم ورزش کنم )ّ۶روز از پانچکرم میگذره شکم انداختم همیشه ورزش میکردم الان احساس کمبود دارم 😩

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸