2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
به خدا ضرر نداره هییییچی نمیشه، من بار اول تخمک کشی مثل تو استرس داشتم هر هشت تا تخمکم پوک شد، بار د ...

متاسفانه کلا   استرسی هستم

تازه خیلی الان راحت گرفتم و رو خودم کار کردم ....خخخخخخ

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

داروهاتو میگی چیا بود؟ امروز چندم دورته؟

گلم منوپور داده بود بعد Orgalutran برای ۴ روز استفاده کردم 

دکاپتیل دوشنبه شب زدم امروزم !و امشب دوتا پروستروژن واژینال امشب صبح یدونه باید بذارم 

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
بچه ها  چکار کنم هم فولیکولا خوب رشد کنن..هم تخمکام پوچ نباشن؟! وسواس گرفتم ..شاید چون بار او ...

از دست تو ببين ميتوني فرتيل ايد وومن بخر خوبه ولي استرس نداشته باش هرچي خدا بخواد نگران نباش

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي
بچه ها  چکار کنم هم فولیکولا خوب رشد کنن..هم تخمکام پوچ نباشن؟! وسواس گرفتم ..شاید چون بار او ...

عزیزم این استرسی که داری اصلا خوب نیست من اصلا بفکرش نبودم چطور هستن باید بیخیال باشی !

بچه ها صبح میخام برم آزمایش میتونم میوه بخورم یا نمیشه هم قندوچربی و اینا هم ایمنی انعقادی

نه نخور ديگه ١٢ ساعت ناشتا باش 

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي
سلام خانم ها . کسی میتونه جواب سوالمو بده ؟ امروز روز ۱۲ پریودم بوده و رفتم سونو گفته تخمک سمت چپت آ ...

خوب نگفت كي بري پانكچر نبايد بذاره اوناهم ازاد بشن معمولا ستروتايد ميدن كه نذاره ازاد بشه

ممنونم ... ذخیرتو میدونی چنده؟پی سی او هستی الهام جون منم تو سیکلم اولاشم

باورت حتی ذخیره ام رو نپرسیدم چون خیلی ادم استرسی و خودخوری هستم !

اره عزیزم منم مثل شما تنبلی دارم

انشالله همه چی بخیر میگذره ذهنت رو ازاد کن از فکر گلم

نه بابا همونه..... بده بزنه.... فقط حجمش بیشتره و بگو آروم تزریق کنه مثل همون پروژسترونه..... اصل ...

ممنون

هیبت آمپول رو دیده ترسیده😂

ممنون میشم از پیجم حمایت کنید: @abjinanaz                                           

[QUOTE=74453778]باورت حتی ذخیره ام رو نپرسیدم چون خیلی ادم استرسی و خودخوری هستم ! اره عزیزم منم مثل شما تنبلی دارم[

خوب کردی به قول دکتر شوهرم..آدم هزچی بیشتر بدونه انگار استرسش بیشتره....

حتما همینطوره..... باور کن لانه گزینیه تا هم انرژی مثبت براش بفرستی هم تحمل درد با این فکر شیرین راح ...

فداتشم عزیزم ممنونم از دلگرمیات مامان خوشگل😍😍😍

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
***** ببخشید من یه سوال دارم، من قبل و بعد تزریق پروژسترونم کیسه داغ می ذاشتم، به نظرتون این باعث ن ...

کجا میذاشتی ؟ روی باسنت؟ 

آنا جون میگفتن ۲۴ ساعت بعد هر تزریق بذارین.

یعنی امروز که راست زدی ، فردا چپ بزن امپولو و راستتو گرم کن و برعکس.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار