2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684569 پست
رهااا..... ترسیدم فک کردم اینقدر حالت بده زده به سرت که میخندی😐😬 برم از اول با استیکر گریه بخونم ...

واي خوب منم همينو خوندم ديدم ميخنده زدم براش اين كه معلومه دلت پر نيست كمرت پره داري قر مياي نگو استيكرش اشتباه بوده😂😂😂😂

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها 

چکار کنم هم فولیکولا خوب رشد کنن..هم تخمکام پوچ نباشن؟!

وسواس گرفتم ..شاید چون بار اولمه

الان یه وایتکس استفاده کردم میگم نکنه تاثیر بذاره رو فولیکولا

منم خل شدم رفت فک کنم

سلام دوستای گلم، امیدوارم همتون روز خوبی داشته باشین، بتای من ۲۲ شد و باید دوباره تکرارش کنم، برزخ م ...

ايشالا خيره اميدوارم دفعه بعد با خبر خوش بياي

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي
بچه ها  چکار کنم هم فولیکولا خوب رشد کنن..هم تخمکام پوچ نباشن؟! وسواس گرفتم ..شاید چون بار او ...

جاروبرقی نکش کار سنگین نکن نزدیک پانکچر این کارارو نکن 

فک پیاده روی آروم خوب باشه

خداجونم شکرت       
خب دفعه پیش قلبش تشکیل نشد خودش سقط شد

رويا جون منم به حاملگي پوچ داشتم جالب ميدوني چي بود ساك حاملگيم رشد ميكرد جفتم رشد ميكرد قصد افتادن هم نداشتن اخر تو هفته ١٠-١١ بود فكر كنم دقيق يادم نيست نيفتاد كورتاژ كردم

سلام خانم ها . کسی میتونه جواب سوالمو بده ؟ امروز روز ۱۲ پریودم بوده و رفتم سونو گفته تخمک سمت چپت آزاد شده و مایع دیده میشه و سمت راست دوتا فولیکول ۲۰ و ۲۲ دارم . حالا سوالم اینه که کی آزاد شده ؟ تا چند ساعت بعد از آزاد سازی مایع دیده میشه ؟ و اون دوتا هم ممکنه ازاد شن ؟ سایزشون خوبه ؟

عزیزم بسلامتی جنین های تپل و خوشگلی تشکیل شده تا الان و منتظرن بیان تو دل مامانشون ،بهترینارو برات آ ...

تشکر دوست گلم ممنونم بخاطر دعای نابت🥰😘😍❤️

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
بچه ها  چکار کنم هم فولیکولا خوب رشد کنن..هم تخمکام پوچ نباشن؟! وسواس گرفتم ..شاید چون بار او ...

با همون ماهی تابه انا میام سراغتون، اخه این فکرا چیه، به خدا هیچ چیزی نمیشه، مردم تا چهار ماه نمیدونستن حاملن، همه کاری کردن، بچه هاشون همه سالم، خداوند بدنمون رو جوری آفریده که صدهزار فیلت ر تو بدنمون هست و خلقت بدنمون جوریه که هیچ اتفاقی برای ما یا جنین یا تخمک نمیفته، مطمئن باشید، استرس تخمک و پوک میکنه، بلایی که سر خودم اومد، 

سلام عزیزم به سلامتی.انشاالله همه شون جنینای تپلی و خوشگل میشن براتون .نگران نباش و حسابی به خودت ب ...

فدای عزیزوممم 😘🥰التماس دعا دارم فردا دکترم زنگ میزنه انشالله خبر خوبی بهم بده 🤲

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
ماسک زدم  ولی قبلا نمیدونم کجا خونده بودم که توی دوران میکرو استشمام مواد شوینده ضرر داره حال ...

به خدا ضرر نداره هییییچی نمیشه، من بار اول تخمک کشی مثل تو استرس داشتم هر هشت تا تخمکم پوک شد، بار دوم استرس نداشتم تخمکم کیفیتش خوب بود، به خدا استرس از سم و سیانور که بخوری بدتره