2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684580 پست
معرفی میکنم...🙋 من رویا_16 هستم یک انتقال داده😁

آره فهمیدم بعد یه کم دقت به اسامی.....

رویا کوچیکه (۱۶) مامانه....

اون یکیم (فکر کنم ۴۲ بود عدد پسوندش) به زودی میخواد مامان بشه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بچه ها این ازمایشارو امروز دادم..من نمیدونستم که تو این ازمایشها ازمایشای انعقادی هم هست.رفتم یه ازم ...

عزیزم اون تست لاله گوش تست انعقادی روتینه ایرادی نداره.....

اگه تخصصی تر بود بهتر بود جای معتبرتر باشه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آناجون اگر تخمک مشکلی داشته باشه جنین نمیشه؟ یا ربطی نداره ممکن جنین بشه و مشکلم داشته باشه مثلا مشک ...

عزیزم فکر کنم مشکل کرومزومی باشه جنین میشه ربطی نداره....

آنا بیا با کفگیرت     کفگیر بود یا ماهیتابه    

تو جون بخواه حق انتخاب با مشتریه.....

خخخخخخخخ.....

آره فهمیدم بعد یه کم دقت به اسامی..... رویا کوچیکه (۱۶) مامانه.... اون یکیم (فکر کنم ۴۲ بود عدد پس ...

آخی گفتی مامان

دعا کن بشه.... میترسم به فردا نرسیده قبل آزمایش پریود بشم.... روز در میون درد پریودی دارم یه جوری که از ضعف حال ندارم حرف بزنم... امروزم از اون روزاست

من دوتا انتقال منفی داشتم  هم آزمایش خود ایمنی و هم آزمایش انعقادی و ژنتیکی دادم و هیچ مشکلی ند ...

نه عزیزم هیسترو بکن ولی سعی کن با دکتر خوبی انجامش بدی.....

به منم گفتن احتمالا هایپر بشی..مرسی گلم.بس دیگه همینا رو استفاده میکنم..گفتم بزار زیاد تخمک دا ...

نه سر خود همچین کاری نکن ریسک داره....

مگه میخوایی خودتو بترکونی؟

آب زیاد میخوری؟ آسپرین یا انوکسان چی داری؟

نه عزيزم.دكتر چيزي بهم نداده.فقط قرص استراديول و شياف پروژسترون من از روز دوم سيكل كه استراديول رو شروع كنم حالت تهوع داشتم.دكتر گفت با غذا بخور ولي با غذا خوردن هم دردي از من دعوا كرد.دكتر گفت مجبوري ديگه بايد تحمل كني😔

چه غريبانه تو با ياد وطن مينالي،من چه گويم كه غريب است دلم در وطنم🌷🌷🌷
سارا حتما بهش زنگ بزن خواهرته كى از خونواده مخصوصا مادر و پدر و خواهر و برادر عزيزتر؟؟ مى فهمم دلت ...

باشه هانا جونم.مرسی .حرفات ارومم کرد...خودمم باورم نمیشد که اینطور شم..میترسیدم زنگ بزنم بهش گریه م بگیره بدتر خرابتر شه اوضاع .ولی دیگه تا غروب حتما بهش تبریک میگم.دلم گرفته بود؛ دست خودم نیست...هانا جونم التماس دعا..💔💔💔

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
اینو نگو عزیزم دست خوده آدم نیست که منم همینطورم😖ان شالله بزودی مامان بشی عزیزم 💞😘😘

انشاالله اول جشن مامان شدن خودتو بگیریم گلم 💕💕 

نه سر خود همچین کاری نکن ریسک داره.... مگه میخوایی خودتو بترکونی؟

😁😁

مرسی انای مهربونم از راهنماییات.چه خوبه که هستی..

خدا حفظتون کنه ..هم خودتو و همسرتو و هم گلهای زندگیتونو 💕💕

سلام آنا جون ی سوال: شما بعد زایمان باز هم انوکسان دارید؟

عزیزم من چون سر دخترم دکتر انکولوژم تجویز کرده بود ۶ هفته بعد زایمانم باید داشته باشم میزنم.....

البته طبق نظر دکتر زنانم نیاز نبود اما من زدم و الانم دارم میزنم.....

فقط گفته بود زخمت خوب بشه....

منم تقریبا از دو هفته بعد شروع کردم.....

آخه میدونی چرا؟ چون امپول پروژسترون مو صبح ها گفته بزنم چون شوهرم صبح زود میره سرکار ساعت ۶صبح میزنم ...

عزیزم میتونی تایمشو تغییر بدی....

گفتم موردی نداره.....

منظورم این بود یه روز یه تایم و یه روز دیگه یه تایم دیگه نباشه یعنی منظم بزن حالا یه بار تغییر مورد نداره.....