2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047188 بازدید | 684580 پست
بچه ها من جمعه انتقال دادم.از روز جمعه سردرد و حالت تهوع دارم صبح ها.دليلش چيه؟دليلش قرصاييه كه ميخو ...

آب زیاد میخوری؟

آسپرین یا انوکسان چی داری؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم درکت میکنم.منم چند روز پیش شنیدم خواهرم باردار شده .حسودیم شده فکرکنم. گریه م میاد..فقط یه عکس ...

عزيزم سيكل اي وي اف اسمش فقط ترسناكه.واقعا ترس نداره.خدارو هزار مرتبه شكر كه براي ماهم راهي هست.ايشالله تو هم به زودي مامان ميشي و دلت شاد ميشه😘😘😘

چه غريبانه تو با ياد وطن مينالي،من چه گويم كه غريب است دلم در وطنم🌷🌷🌷

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام٬٬خانومای گل توروخدا واسم دعا کنید اینماه مشکلم حل بشه برم واسه انتقال ٬٬٬بخدا همتونو دعااا میکن ...

عزیزم ایشالله که حله و به زودی خبر خوشگله رو بهمون میدی....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
نه چون شنیده بودم دکتر عارفی ایمنی رو قبول داره دیگه پیش دکتر ایمونولوژی نرفتم 

عزیزم اتفاقا دکترای زنان که به این مباحث باور دارن دست بالاتر میگیرن اگه گفتن مشکلی نیست پس نگران نکن خودتو.....

تو بیمارستان بستری هم شدی؟؟ آیا رحم تون مشکلی داشت؟؟؟ چون من خودم به پزشکم پیشنهاد دادم

درحدی که بهوش بیام سرحال بشم مرخص میشدم

باراول سپتوم عمل کردم بار دوم مشکلی نداشتم عزیزم

بعد یازده سال باردار شدم لطفا برای بسلامتی دنیا اومدن دوقلوهام دعا کنین محتاجم به دعا
قربونت گلم٬٬٬فقط یه سوال اگه شما یا هر کسی دیگه تونست جوابمو بده دعاگوش میشم٬٬قرص ال دی که من الان د ...

عزیزم برا نوع سیکلته.....

انتقال داری فقط؟

پانکچر نداری؟

اینقد دیگه میپرسم تو این تاپیکا که دیگه خودم خجالت میکشم خخخخخ

عزیزم اینجا واسه همین دو  همیم دیگه.....

برا تخمخ شکستن که نیست.....

هر چند اینجا خونه مونه تخمم بخواییم میشکنیم.....

عزیزم درکت میکنم.منم چند روز پیش شنیدم خواهرم باردار شده .حسودیم شده فکرکنم. گریه م میاد..فقط یه عکس ...

سارا حتما بهش زنگ بزن خواهرته كى از خونواده مخصوصا مادر و پدر و خواهر و برادر عزيزتر؟؟

مى فهمم دلت گرفته است دلت بچه مى خواد مى فهمم همه رو

شايد هم بارها بگى چرا من؟؟

چرا من نمى تونم مثل بقيه ها راحت باردار شم؟هممون اين حرفهارو به خودمون گفتيم اما عزيزم خيلى اتفاقهاى بد ديگه تو دنيا هست كه براى خيلى ها پيش مى ياد اما براى ماها نه

خيلى مريضى هاى لاعلاج خيلى رابطه هاى مشكل دار و....

خداروشكر كن از داشته هات كه خيلى ها آرزوى خيلى چيزهايى رو دارن كه تو الان داريشون

به خدا هميشه براى همه اول همه چى رو خواستم بعد براى خودم

مى دونم تو و بقيه ها هم اينجورى هستين اما ماها قوى هستيم عزيزم حتما حكمت همه چيزهارو خدا بهتر مى دونه و به وقتش بهت و همه منتظرها بچه مى ده🙏🏼🌸

اما ازت مى خوام زنگ بزنى به خواهرت و از ته دل براش آرزوى خوب كنى چون مى دونم ته قلب خودت خوشحالى براش

نذار اين زنگ نزدن سوءتفاهم پيش بياره عزيزدلم 

عزیزم اشکالی نداره همه دوس دارن ب هم کمک کنن.من یکی خودم وقتی میتونم جواب سوال ی نفرو بدم یا از نگرا ...

همین که چراغ این خونه رو روشن نگه میدارین خودش بزرگترین کاره.....

ممنون عزیزم،منم درد دارم بخاطر همین خیلی میترسم،سردردم دارم خداکنه واسه منم مثبت بشه

عزیزم آب زیاد میخوری؟

آسپرین چی داری؟

تو بیمارستان بستری هم شدی؟؟ آیا رحم تون مشکلی داشت؟؟؟ چون من خودم به پزشکم پیشنهاد دادم

عزيزم نمى دونم يادت هست يا نه 

انتقال اول من و شما با هم بوديم خيلى وقتها به فكرت بودم كه چى شد مراحل درمانت

ايشالا اين بار جواب مى گيرى و دلت پر از آرامش مى شه🙏🏼🌸

عزيزم در مورد خراش آندومتر هم شنيدم خيلى در مثبت شدن تاثير داره مى خواى راجع بهش با دكترت صحبت كن

بچه ها يه چيزي ميگم بهم نخنديد.الان ميگيد حتما ديوونه شدم.ولي من روز اخر قبل انتقال كه رفتم سونو و ض ...

عزیزم جوابتو دادم.....

امروز يه نفرر تاپيك زده بود كسايي كه pco هستن و داروهاي تحريك كننده تخمدان ميخورن در معرض يايسگي زود ...

خخخخخخخخخخخ.....

بهش میگفتی خسته نباشی.....

اینو نگو عزیزم دست خوده آدم نیست که منم همینطورم😖ان شالله بزودی مامان بشی عزیزم 💞😘😘

خدایا شکرت 
من که سردرنمیارم عزیزم..فقط به نظرت کم نیست واسه ذخیره ۵ و نه دهم؟میخاستم سرخود زیادترش کنم..ترسیدم. ...

عزیرم برا ذخیرت زیاده که کم نیست.....

همچنین کاری نکن.....

آب زیاد بخور....

گوشت و مرغ و ماهی هم زیاد بخور.....

سفیده تخم مرغ آب پز هم تا میتونی بخور.....

دولا راست زیاد نشو.....

جارو برقی ممنوع.....