2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047544 بازدید | 684607 پست
دوستان عزیزم امپول پروژسترون رو با چه سرنگی بزنم دردش کمتر باشه؟یادمه یه بار انا جون گفتن یه سوزن خا ...

عزیزم سرنگ مخصوص تزریق عمیق عضلانیه.....

سرسوزنش بلندتره....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان کی اینجا بارداره و بیمار دکتر طرازیه؟تا حالا تو مطب دیدین کسی وقت نداشته باشه ولی منشی ق ...

والا من ندیده بودم بدون وقت کسیو بفرسته تو.....

حالا باز شانستو امتحان کن.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
انا قبل از تخمک کشی چه داروهایی برای تقویت تخمکت خوردی؟ اووبوست خوردی یا فرتیل لایت؟! 

عزیزم این دو تا ر  که گفتی نخوردم شایدماون زماننبودن اینا.....

من ویتامین ای، کیوتن، کلسی کر، مولتی دیلی، سلنیوم، زینک و.....

صفحه اولو نگاه کنی اونجا هست داروهایی که داشتم.....

الان حضور ذهن ندارم.....

انا جون شما تو بارداریه قبلیتون که میکرو کرده بودین تا چند هفتگی اسپرین مصرف کردین

عزیزم والا من قرار بود از دو ماه قبل آسپرینم شروع بشه اما تا کی رو نمیدونم ولی چون کلا بهم نساخت حذف شد.....

انوکسان رو تا آخرش داشتم.....

اخه انا جون میگن اندو بیشتر از دوازده هم باشه هوب نیس انتقال نمیدن که.میگم نکنه تو اون چهار رئزم اند ...

عزیرم ۸ تا ۱۲ مال آخرین سونو هست که معمولا چند روز قبل انتقاله.....

پس 

بچه ها بياين كمك بى بى زدم.روز نهم هستم شماها هم مى بينين؟؟؟؟؟😳😳😳

سلام عزیزم . مبارکت باشه . انشالله همیشه به شادی . من ترسیدم بی بی بزنم از بس منفی شده و حالم بد. فردا موقع آزمایش اولمه . خدا کنه اینبار به خواستم برسم

سلام عزیزم . مبارکت باشه . انشالله همیشه به شادی . من ترسیدم بی بی بزنم از بس منفی شده و حالم بد. فر ...

ان شاالله شما هم فردا با خبر مثبت شدنت انرژی تازه ای میدی به تاپیکمون😍😍😙

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
انا جونم امشب باز وقتم ازادتر بود مجبور شدم فکرکنم و سوال طرح کنم😂 انا جونم من قبلا پرولاکتینم بال ...

عزیزم والا سیاهدونه برا تیروئید و اینا فکر نکنم بد باشه اما من شخصا تو سیکل همچین چیزایی رو توصیه نمیکنم.....

چون نه دزش معلومه نه سازگاریش با بدن.....

میایی ابرو درست کنی چشم در میاری.....

چیزای مقوی هم چهار مغز، پروتئین، میوه های مناسب طبع، سوپ قلم و.....

سلام عزیزم . مبارکت باشه . انشالله همیشه به شادی . من ترسیدم بی بی بزنم از بس منفی شده و حالم بد. فر ...

عزیزم ایشالله خوش خبری....

منتظر بتای تپلتیم....

دوستانی که دوقلو باردارین تا چندهفتگی اسپرین مصرف کردین من هفته ۹ هستم گیج شدم مامای دکترم میگه بهتر ...

عزیز دکتر من گفت که احتمالا تا آخر بارداری باید استفاده کنم الان هفته 17 هستم بازم از دکتر خودت بپرس اون بهتر میتونه راهنماییت کنه

هرگز فراموش نکن که هر چه رخ دهد همواره در آغوش خدا هستی . . .
هاناجون يه نفر اشنا هس اگه داروت خوبه بگو بهش بگم بياره

من اون قرصى كه مى خوردم تموم شده بعد از پانكچر ادامه ندادم اصلا ماركش خدا شاهده يادم نيست اما اگه خيلى خيلى مهمه هر زمانى رفتم بيرون و ديدمش برات مى بينم

اما اينجا همه مى دونن بهترين مارك داروها آلمانى هستن 

خودم هم هميشه مى رم آلمان سعى مى كنم خيلى از داروهاى بدون نسخه رو اونجا بخرم يا مثلا قرص پروفرتيل رو براى همسرم از يه وب سايت از آلمان سفارش دادم

به نظرم حساس نسبت به مارك نباش

اما قرصهاى آلمانى و آمريكايى و كانادايى خيلى خوبن 

هانا جووووونم.چقد خوشحال شدم وقتی بی بی چکت رو دیدمممممم.خدایااااا شکرتتتتتت.حالمو خوب کردی با این خ ...

مرسى عزيزدلم💕🌸الهى كه اين لحظه و بى بى چك هاى مثبت نصيب تك تك منتظرها🙏🏼🌸🤰

الهى كه اين حال خوب به زودى زود شامل تك تكتون بشه💕

مرسى عزيزدلم🌸💕منم مثل خودت بودم هيچوقت هم بى بى نمى زدم نمى دونم اين دفعه چطور شد و يه دفعه تصميم گرفتم اين كارو كنم

راستش به خودم قول داده بودم اگه منفى شد غصه نخورم و به خودم بگم خوب گفته بودى كه روز نهم هستى

پس ناراحتى ممنوع،واقعا نمى دونم كه چطور شد كه انجام دادم.ايشالا فردا جواب آزمايشت دلتو شاد مى كنه و اين تاپيك مى افته رو دورِ مثبت شدن🙏🏼🌸🤰

الهى كه خبر ديروز من پيش زمينه و نشونه اى باشه براى تك تك منتظرها و مخصوصا منتظرهاى جواب آزمايش🌸💕

مرسى عزيزدلم🌸💕منم مثل خودت بودم هيچوقت هم بى بى نمى زدم نمى دونم اين دفعه چطور شد و يه دفعه تصميم ...

سلام هانا جونم

خداروهزار مرتبه شکر 😍😍😍 تبریک میگم.خیلی خوشحال شدم.التماس دعا عزیزم 😍😍😍🌹🌹🌹

حسابی مراقب خودتون باش...

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚