2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047652 بازدید | 684621 پست
دقیقا..... عمر میگذره..... ایشالله عمرمون به بزرگ کردن فرشته های نازنین بگذره..... این روزا رو بر ...

انا جون شما تو بارداریه قبلیتون که میکرو کرده بودین تا چند هفتگی اسپرین مصرف کردین

اگر غم لشکر انگیزد که خون عاشقان ریزد من و ساقی بهم تازیم و بنیادش براندازیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

استرادیول خارجی از کجا گرفتی ؟ عکسشو میذاری ؟ داروخونه قبلا ک ب من گفتش ک نداره و ندادش

عزیزم منم از بازار ازاد اونم سه ماه پیش گرفتم بعد منفی شدن دارهامو جمع کردم گذاشتم انباری از ناراحتی.در فرصت مناسب براتون عکس میگیرم چشم.منتهی به صرفه نیست ایران  هم همون کارو میکنه فک کنم هر ورقشو ۲۵۰خریدم

خدایا معجزه کن.....کافیه که خدا بخواد سلطان سلیمان خ ر کیه
چقد دلم خاست🍀🍃 گونه گرمو نرمشو💚💚💚💚

فدات ایشالله به زودی قسمتت میشه.....

به خدا هر لحظه که گونه گل پسرمو لمس میکنم....

بوش میکنم....

نگاش میکنم میگم خدایا به تک تک دوستای منتظرمم بده.....

یا وقتی شیرین زبونی دخترمو میبینم میگم خدایا به تک تک دوستای منتظرم این نعمتهای شیرینو بچشون.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آنا جون الان از من مدل آخره؟؟

عزیزم خیلی شرمندتم یادم نیست چی به چی بود برا تو....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم دز استرادیولت بالا نبوده چون با همون دز ۱۱ شده.... در مورد سوال دومتم من به هیچ وجه همچین ...

اخه انا جون میگن اندو بیشتر از دوازده هم باشه هوب نیس انتقال نمیدن که.میگم نکنه تو اون چهار رئزم اندوم بیشتر از ۱۳شده.چهار روز قبل انتقتل۱۱بود

خدایا معجزه کن.....کافیه که خدا بخواد سلطان سلیمان خ ر کیه
هانا جون بهت  تبریک میگم، هانا شما قبل از پانکچر قرص تقویت تخمک چی خوردید؟ اووبوست یا فرتیل لای ...

ممنون عزيزدلم🌸💕هيچكدوم عزيزم 

فقط فوليك اسيد و امگا٣ و هر دو هفته يه بار يه دونه ويتامين D3

50000 و يه مدت خيلى كوتاه هم ويتامين E خوردم

اما بينهايت رعايت غذايى كردم فقط غذاهاى سالم

عزیزم منم از بازار ازاد اونم سه ماه پیش گرفتم بعد منفی شدن دارهامو جمع کردم گذاشتم انباری از ناراحتی ...

۲۵۰ هزار ؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
اخه انا جون میگن اندو بیشتر از دوازده هم باشه هوب نیس انتقال نمیدن که.میگم نکنه تو اون چهار رئزم اند ...

افسون جون روزى كه من رفتم سونو آخر قبل انتقال 

ضخامت آندومترم ١١/١ بود كه حرص مى خوردم آخه اينا كه مى خوان دقيقا يه هفته ديگه انتقال بدن ضخامتم بالا مى ره كه 

و بهشون هم گفتم اما گفتن نه تا ١٣ هم كاملا از نظر ما عاليه

اينم نظر اينا بود اينو بهت گفتم كه الكى مثل من استرس نداشته باشى سر اين موضوع

سلام بر همگی . من فردا آزمایش دارم واسم دعا کنین مثبت شه . خسته شدم از انتظار و آمپول و رفت و آمد

ايشالا كه مثبتى و براى اين تاپيك هم ديگه همش خبرهاى مثبت مى ياد🙏🏼🤰👼🏻🌸

عزيزم تو بيمارستان گفتن سرنگ سه سي سي كه سوزنش بلندتره بهتره چون بايد عميق تزريق بشه و به مهارت تزري ...

ممنونم عزیزم لطف کردین

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
مرسي، ببخشيد يه سوال ديگه زنگ زدم با مطب صحبت كردم گفت ميخواد ٢٦ سيكل آمپول بده تا سيكل بعدي انتقال ...

نمیدونم احتمال داره مهار کننده باشه....