2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047473 بازدید | 684604 پست
انا جان شكم بندو چرا بايد استفاده كرد تو بارداري؟! 

والا برا اینکه افتادگی شکم پیدا نکنی، به کمرت فشار نیاد....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آب نه شايد روزي ٣-٤ ليوان 😐😐😐 يعني فك ميكني غلظت خونم بالا ميره بخاطر ال دي ها؟؟؟؟ پس اسپرين چيك ...

عزیزم خوب آسپرین کمک میکنه اما تازه اگه بدون مشکل غلظت خون باشی خوردن آب زیاد با این داروهای هورمونی لازمه.....

پس هم آب هگ آسپرین هر دو لازمه....

عزیزم سه چهار لیوان چیه؟

حداقل دو سه لیتر آب بخور.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

واقعا؟چطور واسه شما روز ۱۲انتقال آزمایش بتا نوشته آخه همه روز ۱۴انتقال آزمایش میدن

عزیزم خارج از ایران معمولا زودتر مینویسن آزو.....

عزیزم خوب آسپرین کمک میکنه اما تازه اگه بدون مشکل غلظت خون باشی خوردن آب زیاد با این داروهای هورمونی ...

باشه عزيزم هر چند كه اصلا ميل به آب ندارم ولي سعي ميكنم به زور هم كه شده بخورم 

من آز غلظت خون ندادم

فقط يك بار كه رفتم ويزيت شدم به دكتر گفتم واسم از غلظت خون بنويس گفت الان نميشه حتما بايد ميكرو ناموفق يا سقط داشته باشي

بعدش كه داشت پرونده ام رو نگاه ميكرد گفت با اينكه آز معمولي دادي ولي معلومه شما كم خوني داري پس  ريسك غلظت خون بالا تو اين شرايط كم ميشه،نميدونم ربطي داره يا نه؟؟؟؟

@تورک_آنا    

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
باشه عزيزم هر چند كه اصلا ميل به آب ندارم ولي سعي ميكنم به زور هم كه شده بخورم  من آز غلظت خون ...

عزیزم خوب کم خونی غلطت خونو رد نمیکنه.....

ثمین جون فکر کنم مینور بودن حتی ولی شن غلظت خونو داره....

عزیزم خارج از ایران معمولا زودتر مینویسن آزو.....

آنا جان 

من آزمايشات اوليه ي بارداري رو ك دادم 

بهم گفت غلظت خون دارم 

و گفت داروها رو مثل قبل ادامه بدم 

روزي دو تا انوكسا ٤٠٠٠ و روزي يكي آسپرين 

حالا خودم يكم نگران شدم با استفاده كردن اين مقدار دارو باز غلظت داشتم خطرناك نباشه؟؟

از اول تحركم كم بود الان بيشتر كردم 

و آب خوردنم ب خاطر اين معده درد خيلي كم شده اصلا نميتونم حالت تهوع بهم دست ميده 

اما باز سعي ميكنم هر از گاهي نصفه ليوانو بخورم 

باز برام خطري نداشته باشه اين غلظت ؟؟؟

میخواد چکت کنه..... اگه سیکلتم بخواد لانگ بشه احتمالا روز تزریق مهار کنتده رو با سونو تعیین میکنه.. ...

اناجون يعني ممكنه سيكل بعدش انتقال بده؟؟ مهار كننده رو كي ميزنن؟

...
آنا جان  من آزمايشات اوليه ي بارداري رو ك دادم  بهم گفت غلظت خون دارم  و گفت داروه ...

نگران نباش.....

منم تو آزهای بارداریم همچنان نشون میدن هموگلوبینم بالاست....

نگران نکن خودتو....

آمپولا مهارش میکنن....

اناجون يعني ممكنه سيكل بعدش انتقال بده؟؟ مهار كننده رو كي ميزنن؟

مهار کننده بستگی به نوع سیکل داره.....

کوتاه، بلند، اگونیست، آنتاگونیست....