2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047598 بازدید | 684617 پست
مهار کننده بستگی به نوع سیکل داره..... کوتاه، بلند، اگونیست، آنتاگونیست....

سيكلم بدون ال دي و كوتاه بود و روز نهم پريود ستروتايد داده بود روز ١٢ هم اِچ سي جي و دكا داد و فرداش پانكچر كرد

الان از رو اين معلوم ميشه انتقالم چي ميشه يا نه؟؟

...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اگر باغچه داری بریز پای درختا برای تقویت خاک خیلی خوبه

نه گلم باغچه ندارم یه چندتا گل دارم بریزم کنارش   خووه تبدیل به جنگل بشه  

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
سيكلم بدون ال دي و كوتاه بود و روز نهم پريود ستروتايد داده بود روز ١٢ هم اِچ سي جي و دكا داد و فرداش ...

کوتاه با ال دی از نوع آنتاگونیست....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
من میخوام برم سفر دوساعت راهشه ٬بنظرتون اشکال داره؟روز پنجم انتقالم

عزیزم سفر دو ساعته خیلی مورد نداره اگه با احتیاط برین اما اینکه اونجا چطوره و استراحت داری یا نه و.... مهمتره....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
 نگران نباش گلم، همین نگرانی نمیذاره فولی ها تپل بشن در مورد تخم مرغ، من که نخوردم اما تو مغاز ...

سلام مهربونم سعی میکنم فکر نکنم ولی سخته دکترا بیشتر استرس وارد میکنن! اره سفیده تخم مرغ هم هست امشب میرم میگیرم مرسی گلم ذهنم نرسیده بود!

زرده رو بریز دور..... حالا هر از گاهی یه زرده هم خوردی ایرادی نداره اما کلا زرده زیاد نخور کلسترول ...

انشالله انا جان 🤲💕

اب حتما ۲/۳ لیتر باشه ؟؟ اخه من که میترکم و جامو باید دسشتویی بندازم    

امرور فقط سه لیوان اب خوردم فکر میکردم شکمم بادکنک شده

آنا حان ازمایش استروژن برای چی میگیرن ؟؟؟ دفعه پیش بالا بود گفتن اصلا خوب نیست و خطرداره برای سلامتیت ! 

اگر اشتباه نکنم استروژن گفتن یک روز درمون ازمایش میگیرن

انشالله انا جان 🤲💕 اب حتما ۲/۳ لیتر باشه ؟؟ اخه من که میترکم و جامو باید دسشتویی بندازم   ...

خخخخخخخخح.....

بخوری خیلی خوبه.....

لااقل در حد توانت بخور.....

آنا حان ازمایش استروژن برای چی میگیرن ؟؟؟ دفعه پیش بالا بود گفتن اصلا خوب نیست و خطرداره برای سلامتی ...

عزیزم پانکچر داری یا فقط انتقاله؟

معمولا از کسایی که ریسک هایپری دارن میگیرن....