2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047389 بازدید | 684597 پست
Zizi  جون  حتما دکتر خوبی انتخاب کن خودش عمل کنه  اگه بد عمل کنن خدای نکرده چسبندگی ن ...

تصمیم دارم با دکتر خز علی لاپاروسکوپی بشم اگه موفق بشم نمیدونم کجا باید پیداش کنم

خدا جونم شکرت...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله میشن پنج روزه.....

من بعد از دو پریود ک روز دوازدهم پری رفتم برا ماه بعد ب انتقال سونو ک شدم کیست داشتم و تخمدونام بزرگ شدن دکتر برام ال دی دادش و گفتش ک عادت ک شدی بعد از ال دی بیا . عادت ک شدم از روز اول تا سوم پری داروی گیاهی گرم خوردم و از روز ششم پری تا دیروز ک دوازده پری بودم روزی یکی ال دی خوردم دیروز روز دوازده پری سوتو شهر خودمون رفتم نوشته بود ک ضخامت رحم ۸ و اندازه رحم و تخمدونام نرمال و ی فولی ۱۸ داشتم تو تخمدان راستم . خیلی خوشحال شدم ک ضخامتم ۸ هستش . دیگه اسم پی سی او و فولیکول ریز هم نیورد . حالا سوالم اینه من ک ال دی میخورم چرا تخمک با سایز ۱۸ داشتم مگه ن ک وقتی ال دی میخوری فولی نداری ؟ و اینکه ضخامتم ک شکرخدا خوب شده ب نظر شما بر اثر چی ضخامتم خوب شده بخاطر این ۶ تا دونه ال دی هستش ک خوردم ؟ میشه ماه بعدم ک رفتم برا انتقال ضخامتم خوب باشه آخه من خیلی نگران ضخامت بودم ک برا انتقال ضخامتم بالا نره الان ک شکرخدا خوب بودش . یعنی ب خودم میگم ک ی رابطه ای بین ضخامت و تخمک هستش ک هر دوتاش خوب شده . خیلی دیروز خوشحال شدم یعنی دیگه پی سی ا نیستم ؟؟؟!!!!

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
من هیچکدومشو نداده بهم که :( خب این پودر اینفولیک جایگزین فولیک اسید هم هست اره؟ ژل رویال مارک خاص ...

خاکستری جون کپسول رویال ژلی مارک marnis بخر روی قوطیش عکس زنبور  داره

عزیزم فکر کنم هچینک برا فریزم بشه..... پی آر پی هم بعضی دکترا اعتقاد دارن برا غلظت خون بالا نمیشه.. ...

یعنی من ک دوتا جهش هتروزیگوت داشتم پی ار پی برا منم نمیشه ؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
تصمیم دارم با دکتر خز علی لاپاروسکوپی بشم اگه موفق بشم نمیدونم کجا باید پیداش کنم

باید بری ابن سینا قسمت آندومتریز، ویزیت که شدی با دکتر کارگر یا گرگین بعد بهش بگو منو بزارید تو نوبت عمل دکتر خزعلی

هانا جون قبل انتقال ldمیخوری؟انتقالت کی هست

نه عزيزم سيكلم نچرال هست فقط پروژسترون دارم و اسيد فوليك مى خورم و امگا٣

اما از اونجاييكه MTFHR جهش داشتم B6 هم مى خورم و هفته اى يه آمپول B12 مى زنم

ايشالا همه چى اوكى باشه شنبه انتقالمه

خيلى محتاج به دعاهاتونم بار سومه كه براى انتقال مى رم🙏🏼🙏🏼

صنم جون چرا اين بار بهت متفورمين دادن؟؟منظورم اينه ذخيره تخمدانت بالاست يا قندت بالا بود؟

عزیزم من ذخیرم پایینه قندمم پایینه.یه سرچ در مورد اینوفولیک بکن خیلی اطلاعات خوبی بدست میاری.اینوفولیک مقاومت بدن نسبت به انسولینو پایین میاره همون کاری که متفورمین میکنه برای همین می گند کسانی که اینوفولیک استفاده می کنند دیگه نیازی نیست متفورمین بخورند.

عزیزم من ذخیرم پایینه قندمم پایینه.یه سرچ در مورد اینوفولیک بکن خیلی اطلاعات خوبی بدست میاری.اینوفول ...

عزيزم چون ذخيره ات پايين بود برات تجويز كردن؟؟

خوندم اكثر براى كسانى تجويز مى كنن كه فوليكول ريز دارن يا پلى كيستيك هستن ديگه نمى دونم براى كى ها تجويز مى شه

من پانكچر كه شدم ٩ تا تخمك داشتم كه از نظر سايز دكتر خيلى راضى بود بالاى ١٨ بودن 

كه از ٩ تاش ٥ تا جنين شد 

ذخيره تخمدانم هم ٢/٩ هست فقط قند ناشتام ٩٥ هست كه دكتر بهم هيچى نداد از طرفى مادرم هم متفورمين مى خوره اما قندش ٢٠ تا بالاست

اينجا اينقدر خوندم در مورد متفورمين شك كردم كه چرا به من ندادن با اينكه قند ناشتام پايين نيست