2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047387 بازدید | 684597 پست
متفورمین باید با معده پر بخورین. بعد غذا.... حتی اگه یک ساعت از غذا گذشته باشه حالتونو بد میکنه.

من با لقمه ی غذا خوردم اصلا!نمیدونم شایدم دلیل حال بدم چیز دیگه ای بود.ترجیح دادم نخورم این قرصو.قانع‌نشدم اخه

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی عجیبه واقعا قبل تخمک کشی برای کیفیت تخمک هیچ ویتامین یا مکمل نداد؟ 

عجیب نیست چون دکتر منم هیچی نداد

آدم تو کار این دکترا میمونه!هرکی یه عقیده و روشی داره

شدیم موش ازمایشگاهی

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
خیلی عجیبه واقعا قبل تخمک کشی برای کیفیت تخمک هیچ ویتامین یا مکمل نداد؟ 

کدوم مکمل رو دکتراتون پیشنهاد میکنن برای تقویت تخمک؟

من هیچکدومشو نداده بهم که :( خب این پودر اینفولیک جایگزین فولیک اسید هم هست اره؟ ژل رویال مارک خاص ...

عزیزم قبلا هم برات نوشتم.اینارو باید حداقل دو ماه استفاده کنم.عزیزم دکتر به منم سری اول میکرو هیچ مکملی به جز اسید فولیک نداد حالا این سری برای بار سوم که میخوام میکرو کنم اینارو نوشته.پودر اینوفولیک جایگزین اسید فولیک و متفورمین هست یه سری مواد مفید دیگه هم داره.تا دیر نشده بگیر بخور هی ازینو از اون نپرس. چشم بهم بزنی میبینی باید وارد سیکل بشی و هنوز داری میپرسی چیکار کنم‌چیکار نکنم.ویتامین دیتم که خیلی بالا نیست پس قرصتو شروع کن.شوهرتم تقویت کن حتما ژل رویال به اونم بده اسپرم شوهر منو تقریبا دو برابر کرد.کپسول ژل رویالم اگه نمیدونی چه مارکی خوبه خود ژل رویالو از یه عطاری مطمئن بگیر.فقط زوووووود حالا هی نگی این هفته نه اون هفته.خدارو شکر فعلا زمان داری پس دست بجنبون

عزیزم قبلا هم برات نوشتم.اینارو باید حداقل دو ماه استفاده کنم.عزیزم دکتر به منم سری اول میکرو هیچ مک ...

چشم فرداشب میرم همشو میگیرم.البته اگه اینجا گیرم بیاد.ممنونم گلم.ببخش اگه یادم رفته اخه زیاد حافظه ی خوبی ندارم.اره حق با توعه این روزای اخر خیلی زود داره میگذره.ژل رویال کپسوله؟من بهت درخواست میدم قبول کن گلم اگه سوالی پیش اومد خصوصی بپرسم که اینجارو شلوغ‌نکنم

وای واسه ما که افتضاح بود ،شوهرم بقدری استرس داشت که بعد از چندبار امتحان کردن دیگه دیدن نه واقعا نم ...

همسرتون مشکلی داشتن؟همسر منم نتونست نمونه بده حتی برای آزمایش جراحیش کردن نگرانم کردی من هنوز وارد سیکل نشدم ولی چون همسرمو جراحی کردن نمونشو فریز کردن 

خدا جونم شکرت...
داروهات خوبن دکترت سنگ تموم برات گذاشته ایشالله این دفعه مامانی..... خیلی التماس دعا دارم......

ما که هر لحظه دعاگوی آنا جونم هستیم ..خدا مهربونیاتو واست جبران کنه ...عزیزم....😘😘

عزیزم قبلا هم برات نوشتم.اینارو باید حداقل دو ماه استفاده کنم.عزیزم دکتر به منم سری اول میکرو هیچ مک ...

صنم جون چرا اين بار بهت متفورمين دادن؟؟منظورم اينه ذخيره تخمدانت بالاست يا قندت بالا بود؟

من اطلاعی ندارم گفتم شاید املاش درست نیست.....

یه خورده سرچ کردم فکرکنم همون خراش رحم بود

حرف آدم ها مانند موج دریاست اگر در مقابلش بایستی خسته ات میکند و اگر با آن همراهی کنی غرقت میکند قرار نیست که همه آدمها شما را درک کنند و این اشکالی ندارد آنها حق دارند نظر دهند و شما کاملا حق دارید آن را نادیده بگیرید...

عزیزم من موقع خونریزی هم سونوهام واژینال بودن هم همه شیافامو واژینال استفاده کردم..... سونوهات پیش ...

عزیزم مرکز بهم گفت اگر لک داشتی مستمر ، از جلو نذار.

ولی من کلا چون یبوست میگیرم زود ،برام خوب بود.

ولی اگر بدونم از نظر پروژسترون ،واژینال بهتره ،از این به بعد واژینال میذارم.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
من یک روز خونریزی داشتم تا دو روزم لکه بینی داشتم از همون روز اول خونریزی تا الان روزی دو تا امپول م ...

هنوز معلوم نیست. نرفتم سونو.هفته دیگه میرم.

۳ تا بلاستوسیت گذاشته بودم.

تا خدا چی بخاد.

با این اوضاعی که فعلا دارم فک کنم یکی باشه ، بهتر از عهده اش بر میام‌.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
تو مرکز گروهی کار میکنن تا حالا با سه تا دکتر ویزیت شدم همشون معتقدن یا باید برداشته بشه یا بسته بشه

Zizi  جون  حتما دکتر خوبی انتخاب کن خودش عمل کنه  اگه بد عمل کنن خدای نکرده چسبندگی نگیری