2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047634 بازدید | 684621 پست
انشاالله دعا کنین برام 

انشالا بالا بره. بتا. منم با شما فک کنم انتفال دادم من روز 14 هستم اما نرفتم ازمایش بدم آخه 11 انتقال بی بی چکم منفی بود دیگه انگیزه آزامیش ندارم.  شما بی بی چک اسنفاده کردین؟ 

واي چه جالب با دوچرخه بعد از انتقال ميرن سر كار😍 ميدوني اي بسا روال طبيعي حركات بدن باعث ميشه ...

دقيقا دكتر آلمانى هم همينو مى گفت كه با استرس سيستم ايمنى بدن بهم مى ريزه 

از همه اين حرفها نتيجه مى گيريم بايد رو خودمون كار كنيم و بسپاريم بقيشو به خدا و آروم باشيم

ماها زحمتامونو كشيديم واقعا حيفه لحظه انتقال و انتظار بعدشو با استرس بگذرونيم

بيايم از امروز همه با هم هر روز صبح ظهر شب تجسم كنيم نوزادى تو بغلمونه و بگيم ايمان دارم به زودى زود مادر مى شم و بهترينها منتظرمه🙏🏼🙏🏼

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انشالا بالا بره. بتا. منم با شما فک کنم انتفال دادم من روز 14 هستم اما نرفتم ازمایش بدم آخه 11 انتقا ...

وا چرا نرفتین.

فردا برین.

بی بی چک مثبتش قابل قبوله اما منفیش نه!

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
سلام عزیزم خودت چطوری؟؟ گلم پریود شدم دیگه ۲ هفته طول کشید تا قطع شه دیروز خداروشکر بند اومد خودت ...

قربونت عزیزم منم خوبم همچنان منتظر پریود موقعی که منتظری نمیاد امروز ۵ روز میشه پروستروژن استفاده میکنم هیج علایم پریود ندارم 😣

برای انتقال کی باید بری ؟

به خودت برس چیزایی مقوی بخور تا رحمت اماده باشه برای فسقلیلا😍😍

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
انشالا بالا بره. بتا. منم با شما فک کنم انتفال دادم من روز 14 هستم اما نرفتم ازمایش بدم آخه 11 انتقا ...

خوب عزیزم ازمایش مطمعن تره بهتره ولی تست امکان داره اشتباه بگه!

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸

دوستان من گیر افتادم لطفا کمک ، یکشنبه رفتم رویان سونو گفتن باید تا چهارشنبه پریود بشی ،اگه نشدی بیا دوباره سونو ،اگر شدی قرص استرادیول شروع کن برای انتقال ،حالا من امروز پریود شدم ولی موندم قرص رو باید از امروز شروع کنم یا روز دوم پریودی ،اخه اونا احتمال میدادن تا سه شنبه پریود بشم 

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘

سلام دوستان

من بالاخره آزمایش دادم و جوابش این شد

Platrlet aggregation test

ADP 5        >L

Arachidonic Acid 0.5      >L

Collagen 2 و Ristocetin 1.5 وprp count وPLT count نرمال بودن

کسی میدونه واسه بارداری با این شرایط چیکار کنم؟؟

فاکتور وون ویلبراندم و فاکتور ۱۱ فکر کنم توی آز قبلی پایین بود به نظر شما چیکار باید بکنن واسه بارداریم؟؟

به نکات زیر توجه شود: منو که یادتونه؟😍 👈  ۱-به زودی در این مکان تیکر بارداری به مدت ۹ ماه نصب میشود.تیکرم واقعی شد. برای سلامتی و پر خیر و برکت بودن و سالم و صالح بودن  نی نی م دعا کنید.اجرکم عندالله ۲-بعد از آن تیکر تولد بچه هام تا یکسالگی نصب میشود.۳-ان شالله خداوند بهم دوقلو خواهد داد شاید هم ۳ قلو.هر تعداد فرزند قابل قبول است.حتی یکی.از دریافت نوزادان قبل از موعد تولد یا دچار خط و خش خوردگی یا هرگونه آسیب دیدگی معذوریم ۴-از شوخی های بیجا پرهیز شود نصب تیکر جدی است. ۵-عدم باور شما به این مساله تاثیری در نصب تیکر ندارد.۶-نصب تیکر با توسل به سرورم امام حسین ع انجام می شود.درصورت تمایل می توانید با ایشان تماس بگیرید و درخواست تیکر نمایید.همچنین می توانید از شعبه های دیگر نصب تیکر مانند شعبه علی اصغر ع و شعبه ابالفضل ع و ... درخواست نصب تیکر نمایید.۸-نامبرده بسیار سختی کشیده و داغ فرزند دیده است.از چشم داشت به بارداری و فرزند دار شدن وی به شدت پرهیز شود.حتی شما دوست گرامی.۹-تنها در صورتی مجاز به کپی امضای بنده می باشید که صرفا از موسسه امام حسین ع و یارانش و خانواده و پدرومادر و جد و فرزندانش درخواست نصب تیکر کرده باشید.در غیر اینصورت طبق قوانین کپی رایت با شما برخورد خواهد شد۱۰-خواندن هر روزه زیارت عاشورا تا ۴۰ روز از شرایط دریافت تیکر می باشد.۱۱-فرزند یا فرزندانی که  به واسطه ی این موسسه و سایر شعب دریافت شوند دارای گارانتی بی قید و شرط مادام العمر خواهد بود.و من الله التوفیق 🌹    https://www.ninisite.com/discussion/topic/2788625/ختم-و-دعاهایی-مجرب-برای-بارداری?postId=90945812
مرسی از پاسخ دادنت.ولی من چندجا خوندم نوشته بود همه چیز پاستوریزه باشه .حتی شیر.ماست تخم مرغ به خاطر ...

نه مرکز بهم گفت لازم نیست مگه اینکه خدای نکرده لک داشته باشم که من اصلا نداشتم

🙂💕 خدای منم خیلی بزرگه 💕🙂⚘⚘⚘⚘نگران فردایت نباش خدای دیروز و امروز خدای فردا هم هست ... ما اولین بار است بندگی می کنیم ولی او قرنهاست که خدایی می کند ، اعتماد کن به خدایی او⚘⚘⚘
مرسی عزیزم  مرفولوژی پایین واس پ رم ضعیف  یادمه دکتر براش پرگنیل وپنتوکسی فیلین نوشت&nbs ...

تبریک میگم مامان شدنتو عزیزم.ان شاالله ۹ماه بارداری رو به سلامتی طی کنی.برای ما منتظرا دعا کن💚

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
خانما با بتای ۹و۶ دهم مشکوک به بارداری ام باید شنبه هم برم

واست ایت الکرسی میخونم انشاالله معجزه خدا رو ببینی و بتات حسابی بالا بره

🙂💕 خدای منم خیلی بزرگه 💕🙂⚘⚘⚘⚘نگران فردایت نباش خدای دیروز و امروز خدای فردا هم هست ... ما اولین بار است بندگی می کنیم ولی او قرنهاست که خدایی می کند ، اعتماد کن به خدایی او⚘⚘⚘
دوستان من گیر افتادم لطفا کمک ، یکشنبه رفتم رویان سونو گفتن باید تا چهارشنبه پریود بشی ،اگه نشدی بیا ...

من روز دو  پری رفتم سونو شدم. گفت از فردا یعنی روز ۳ پری ۳ روز روزی دو تا بخور،بعدش روزی ۳ تا.هنوزم دارم میخورم.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
دقيقا دكتر آلمانى هم همينو مى گفت كه با استرس سيستم ايمنى بدن بهم مى ريزه  از همه اين حرفها نت ...

انشالله عزیزم.همیشه میگم یافاطمه زهرا تو رو قسم به مادر بودنت هرکسی دوست داره این لذتو ازش نگیر.فقط باید تواین راه محکم وباروحیه  بود امضامنو بخون.

غلط املایی نگیرید اگر باسوادین باهمون تایپ اشتباه منظور رو میگیرید
سلام بچه ها .کی میدونه بعد انتقال چه میوه هایی رو باید بخوریم و چه میوه هایی رو نباید بخوریم . شوهرم ...

بخور نوش جون.هرچیزی که میتونی بخور زیاد روی نکن عزیزم ریلکس باش.ارامش بالاترین درمان برات

دوستان من گیر افتادم لطفا کمک ، یکشنبه رفتم رویان سونو گفتن باید تا چهارشنبه پریود بشی ،اگه نشدی بیا ...

اتفاقاواسه منم همین شد بااین تفاوت که دکتر سونو کرد گفت این ماه پریود نمیشه قرص رو شروع کنید اخه من ال دی رو چندروز یادم رفته بود بخورم صداشم درنیاوردم اما فرداش پری شدم مشکلی نیست بخور.این قرص رو باید تا۳ماهگی بخوری ایراد نداره