2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047634 بازدید | 684621 پست
خيلي هم عاااالي و كار خوبي ميكني، خيلي هم ممنون كه به منم گفتي،، انشالله نيني گولوي تپلت همين روزا خ ...

مرسى عزيزدلم 🌸🌸 سرى هاى قبل كه مى رفتم براى انتقال قبل من هميشه بودن كه جلوتر بايد مى رفتن داخل

كل زمانى كه مى ريم داخل و جنين رو انتقال مى دن نهايت مى شه ١٥ دقيقه

من اومدم بيرون خيلى خيلى آروم راه مى رفتم همسرم ماشين رو تا دم در مركز مى ياورد تا برم سوار شم

اما خدا شاهده قبلى هاى من وقتى اومدن بيرون انگار نه انگار انتقال داشتن خيلى ريلكس مثل آدمهاى عادى اول مى رفتن دستشويى 

بعد هم پياده يا با دوچرخه مى رن سركاراشون

هر دفعه هم بهم اين موضوع رو تاكيد مى كنن كه اصلا استراحت مطلق نيازى نيست زندگى عادى هميشگيتو داشته باش اما باز حس مى كنم بايد استراحت زياد كنم

مى دونى ماها بايد رو خودمون كار كنيم جون به جونمون كنن استرس همراهمونه چيزى كه اصلا براى اينا تعريف شده نيست

من به اين باور رسيدم كه بايد رو خودم بيشتر كار كنم و اميدوارم كه در اين راه موفق بشم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خوب خدا رو شكر  من ك افتضاح شده تغذيه م ، ن آب ن غذا ن ميوه درست و حسابي  وعده هام رو ب ...

منم میوه واب نمیتونم دیگه حساس نمیشم .ژل بعضی اوقا میشورم ولی میگن کلا اب ولرم فقط.ما که شیاف میزاریم بااب تمیز نمیشه همه چرب میشه.فقط مثل برق وباد این روزا به خوبی بره.فقط بره😁

غلط املایی نگیرید اگر باسوادین باهمون تایپ اشتباه منظور رو میگیرید
منم توده احساس كردم و زير ٤٠ هستم عزيزم اما خيلى مهمه كه كسى تو فاميلها اين مشكل رو داشته باشن و مخص ...

عزیز دلم ممنون از راهنماییت.اتفاقا دکتر به منم گفت ببین توی فامیل نزدیک همچین مشکلی نداشتین.من از طرف خانواده مادری تا الان نداشتیم مشکلی.اما الان که تو گفتی یادم اومد دخترعمم این مشکلو داشت.توده ی خوش خیم داشت کع عمل کرد و خداروشکر الان خوبه.اما میدونی برای من توده جدا نیست.وقتی اون سینم دست میکشم اونورم هست.ولی فقط یه طرف درد میکنه.من دو سه روز گفتم شاید بخاطر لباس زیر تنگه و اصلا نپوشیدم دیگه.الان خیلی بهتره.اما هر از‌ گاهی درد دارم.دکتر گفت چون نزدیک پریودیته صبر کن‌اگه بعدشم درد داشتی بیا.شما الان خوبی؟مشکلی نبود که؟

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
عزیز دلم ممنون از راهنماییت.اتفاقا دکتر به منم گفت ببین توی فامیل نزدیک همچین مشکلی نداشتین.من از طر ...

درد اصلا نشانه بدى نيست خيالت از اين نظر راحت عزيزم

از طرفى خانواده مادرى خيلى مهمه و براى منم خاله ام توده بدخيم داشت و چون دكترم مى دونست هورمون درمانى هم شدم براى ميكرو و تو فاميلها هم اين مشكل بوده گفت بهتره ماموگرافى انجام بدى هر چند كه اينجا همراه مامو حتما سونو هم انجام مى دن كه دادم و خداروشكر اصلا مشكلى نبود 

اونى كه مى گى غدد شيريت هست كه با نزديك شدن به زمان پريود حساس و دردناك مى شه 

نهايتش اگه دردت كمتر نشد يه سونو برو و خيالت راحت راحت مى شه

منم میوه واب نمیتونم دیگه حساس نمیشم .ژل بعضی اوقا میشورم ولی میگن کلا اب ولرم فقط.ما که شیاف میزاری ...

منم مثل توام 

ان شاءالله خدا تحملش رو بهمون بده و زود بگذره و نيني مون رو سالم و صالح بغل كنيم 

من سر پسرم اصلا ويار نداشتم فقط بعضي روزا افت فشار داشتم ك اونم زود رفع ميشد

بازم الحمدالله ك خدا قسمتمون كرد 

خدا از اين روزا قسمت تمام منتظرا كنه 

الهي آمين ❤️

@Setare631   عزیزم خوبی چی شد دکترت رفتی برای لک بینی ؟حالت خوبه گلم

سلام عزیزم خودت چطوری؟؟

گلم پریود شدم دیگه ۲ هفته طول کشید تا قطع شه دیروز خداروشکر بند اومد

خودت در چ حالی ؟؟

گواراي وحودتون🌺🌺🌺 بارداري راحتي داشته باشين انشالله🌹🌹دي اف اي و مورفوي همسرتون چه طور بود؟ شما ...

مرسی عزیزم 

مرفولوژی پایین واس پ رم ضعیف 

یادمه دکتر براش پرگنیل وپنتوکسی فیلین نوشت 

بعلاوه تغذیه خوب ومعجون خونگی ..

استفاده از کیسه یخ 

خداروشکر کیفیت جنین خوب بود 

گرید جنین ها رو.نمیدونم وترجیح دادم ندونم چون این چیزا استرسمو بیشتر میکرد 

بچه ها من اون روزی که خواستم برم برای پانکچر شب قبلش رفتم حموم تا خواستم غسل کنم برق رفت آب سرد شد و اومدم بیرون،فرداشم رفتم تخمک کشی،ازین ناراحتم غسل نداشتم،😭😭همون روزم از شوهرم اسپرم گرفتن برای لقاح

در انتظار مادر شدن... بالاخره مادر شدم.خداروشکر😍
من هنوز دوشنبه انتقال دارم. تا اون شب واژینال میذارم بعد اگه اجازه دادن مقعدی میذارم. میگم شاید واژی ...

رویا جون شما قرص استرادیول رو از روز چند پریودی ،خوردین؟

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
مرسى عزيزدلم 🌸🌸 سرى هاى قبل كه مى رفتم براى انتقال قبل من هميشه بودن كه جلوتر بايد مى رفتن دا ...

واي چه جالب با دوچرخه بعد از انتقال ميرن سر كار😍 ميدوني اي بسا روال طبيعي حركات بدن باعث ميشه طرف بره بوفته سرجاش و راحت لونه شو بگزينه در مقايسه با تايمي كه از استرس آدم خوشكش زده

تازه  خب معلومه كه بدن تو شرايط عادي پاسخ بهتري ميده تا شرايط وحشت،،، اصلا اين كاري كه گفتي خيلي معقوله چون به نظر مياد بارداري هم درراستاي روند تكامله وقتي يه سيستمي در حالت احساس خطر و وحشت باشه خب مسلما به خودش ميگه درحال حاضر كارهاي مهمتري از باردار شدن هست يعني فعلا به فكر بقا و زنده موندنه،،

مرسي كه سيستم اونجا رو گفتي

منطقيه كه خدا طبيعتشو جوري تنظيم كرده گويا كه نيني رو نميسپاره دست موجودات وحشت زده اي كه فعلا درگير نيازهاي رده پايين تر يعني امنيت و بقاي جونشون هستن😂

بدن بايد اين علامت رو دريافت كنه كه آره خب همه چي اروم و عاليه و طرف جونش كاملا در امانه و خب الان بريم سراغ زاد و ولد

...