2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047601 بازدید | 684617 پست
منم با اینکه روزی دوتا امپول و یک شیاف میزارم بازم لک قهوه ای دارم البته من استراحت ندارم و سرکار می ...

من فشار نه ولی همش احساس میکنم یک چیزی جاریه در واژنم و میخاد بیاد بیرون.

معذرت میخام دستمال هم میکشم یا چیزی نیست یا خیلی کمه.

اصلا قابل مقایسه با اون حس نیست حجمش.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
بچه ها يك سوال يه خانومي توي مركز ميگفت مشكل ايمني در اثر داروهاي سيكل و پانكچر و اينجور مراحل به و ...

من نمیدونم آیا داروها هم مشکل ایمنی میارن یا نه؟ اما خودم قبل از شروع داروها، آزمایش دادم و‌مشخص شد مشکل ایمنی دارم

ممنون میشم از پیجم حمایت کنید: @abjinanaz                                           

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها من دیروز یک هفته بعد از مصرف ال دی هام ک 26 دونه ال دی بود پری شدم. دیروز ی درد وحشتناکی داشتم یهو زیر دل و تو واژن درد شدید گرفت.رفتم دسشویی دیدم ی چیزی دفع شده مثل ی تیکه گوشت تقریبا 3 سانت البته ببخشید شرمنده ک واضح میگم.بعد از اونم دل دردم بهتر شد.ممکنه کیست بوده باشه ک با مصرف ال دی دفع بشه؟آخه دو هفته پیش ک سونو واژینال شدم دکتر نگفت کیست داری یعنی چی بوده

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
وووي خوش خبر باشيييي،،، اي خدا چه قدر خووووب،، چندم سيكلت پانكچر شدي؟؟ دور از جونتون من داشتم ت ...

من.17هم.سیکل پانکچر شدم

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

بچه ها بنظرتون اووبوست روزی یکی بخوریم یا دو تا؟من تقریبا 40 روی هست ک روزی 2تا میخورم الان ک تو سیکلم باز همونجور بخورم یا یکیش کنم؟روزی 1 کیوتن و 1فولیک اسید و 1ویتامین ای هم میخورم از دیشبم 1 جینسینگ اضافه شده.نظرتون اینه 2 تا اووبوست یا یکی؟

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
بچه ها بنظرتون اووبوست روزی یکی بخوریم یا دو تا؟من تقریبا 40 روی هست ک روزی 2تا میخورم الان ک تو سیک ...

من اووبوست خوردم اونجوري شدم، فك كنم ضخامت ميده به اندومتر و اونم بافت اندومتره دفع ميشه

...
من اووبوست خوردم اونجوري شدم، فك كنم ضخامت ميده به اندومتر و اونم بافت اندومتره دفع ميشه

عه؟چ جالب.مرسی عزیزم خیالم راحت شد😙😙😙😙

مهیا جون چند تا تخمک داشتی؟

عزیزم تو ۳ نصف شب آخرین پستت بوده. ۷ صبح اولین پست.... غیر از مایعات خواب هم برات لازمه😀

من ديروز داشتم تلف ميشدم چه طور ميتونستم بخوابم، واي خدا بهم رحم كرد فك كنم مايعات اثر داشت، بچه ها رژيم هايپري رو جدي بگيرين،، با اونهمه دستشويي رفتن بعد از خوردن مايعات مگر ميشد خوابيد

...
خب نگفتن قطع کن؟ اینجا هر کی آسپرین داشته و لک و خونریزی ،دکترش گفته قطع کنه!

بله.دیدم برای بچه ها قطع شده ولی ظاهرا اصفهان اعتقادی به این ندارن.فقط دوز پروژسترون رو بالا میبرن.اگر مثبت بشه که احتمالش رو خیلی خیلی کم میدونم پیشنهاد میدم به دکترم.

من نمیدونم آیا داروها هم مشکل ایمنی میارن یا نه؟ اما خودم قبل از شروع داروها، آزمایش دادم و‌مش ...

خيلي محبت كردي اينو گفتي، خدا خودش حافظ نيني و خودت باشه عزيزم🌹

...
مبارک باشه انشاله بارداری راحتی داشته باشید و نی نی تپل و خوشکلتونو به سلامتی بغل بگیرین آناناس.لیم ...

ممنون عزیزم بله یه بروشور بهمون دادن همه اینا وخیلی چیز دیگه نوشته بود مثلا تخم مرغ که دکترم گفت محلی باشه بهتره

🙂💕 خدای منم خیلی بزرگه 💕🙂⚘⚘⚘⚘نگران فردایت نباش خدای دیروز و امروز خدای فردا هم هست ... ما اولین بار است بندگی می کنیم ولی او قرنهاست که خدایی می کند ، اعتماد کن به خدایی او⚘⚘⚘

سلام دوستان من امروز خودم امپولمو زدم از زدنش ترس ندارم ولی اینکه جاشو اشتباه بزنم میترسم ،کجای بازو باید بزنم ؟خطر نداره؟

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
بله.دیدم برای بچه ها قطع شده ولی ظاهرا اصفهان اعتقادی به این ندارن.فقط دوز پروژسترون رو بالا میبرن.ا ...

دکترتون کیه؟؟

🙂💕 خدای منم خیلی بزرگه 💕🙂⚘⚘⚘⚘نگران فردایت نباش خدای دیروز و امروز خدای فردا هم هست ... ما اولین بار است بندگی می کنیم ولی او قرنهاست که خدایی می کند ، اعتماد کن به خدایی او⚘⚘⚘
بله.دیدم برای بچه ها قطع شده ولی ظاهرا اصفهان اعتقادی به این ندارن.فقط دوز پروژسترون رو بالا میبرن.ا ...

انشاالله که مثبتی

عاقبت در یک شب از شبهای نور ..کودک من پا به دنیا می نهدآن زمان بر من خدای مهربان ...نام شور انگیز "مادر" می نهد