2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047650 بازدید | 684621 پست
چيز شور مشكلي ايجاد نمبكنه؟؟ به من نگفتن متاسفانه

من دکترم گفت دوغ نمکی،حتی سفیده تخم مرغم نمکی بخور.. جوجه و پروتئین... 

کابرگولین داشتم،رانیتیدین،شربت منیزیم،ستا آمپول پروژسترون،چهارتا سرم،پودر پروتئین... که یعنی دلم میخاست بالا بیارم این پودرو...😢 با مولتی دیلی و فمبیون.

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خيار شور هم ميتونم بخورم؟

اگه انتقال نداری اره بخور.. کلا چون هنوز تهوع و سرگیجه اینا داری... حجم وعده هاتو کم کن .. تعدادشون رو زیاد..

ببین آب زیاااااد بخور سرگیجه ات رو خوب میکنه.

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
من دکترم گفت دوغ نمکی،حتی سفیده تخم مرغم نمکی بخور.. جوجه و پروتئین...  کابرگولین داشتم،رانیتی ...

كابرگولين داده خدا رو شكر، فقط با ستروتايد و انتي بيوتيك

"،به اضافه ي دكا  اونم البته قبل از پانكچر

فقط همينا، اوف خيلي دست خالي ول كرده منو فك كنم

خدا بخير كنه، مرسي از راهنماييت 🌹🌺 نصفه شبي ترس ورم داشته بود

...
من دکترم گفت دوغ نمکی،حتی سفیده تخم مرغم نمکی بخور.. جوجه و پروتئین...  کابرگولین داشتم،رانیتی ...

امپول پروژسترون عالي بوده باعث شده زودتر پريد شي، مهلوم ني من تا كي صبر كنم پري بياد كمي حالم بهتر شه

...
ديروز، ولي روزي بيشتر از دو سه تيكه سفيده نميتونم بخورم سرم هم نزدن فقط ستروتايد با دكا فقط روزي س ...

به سلامتی محیا جان.انشاالله همه تخمکاتون جنین های تپلی میشن و میچسبن به دلت..سفیده تخم مرغو زوری هم که شده باید بخوری روزی پنج تا..منم از الان استرس این روزها رو گرفتم ...همه تون بعد از پانکچر که درد دارید 😣خدا بهمون رحم کنه

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
به سلامتی محیا جان.انشاالله همه تخمکاتون جنین های تپلی میشن و میچسبن به دلت..سفیده تخم مرغو زوری هم ...

ساراجون من درد نداشتم نگران درد نباش من فقط حالت تهوع و سرگيجه و خرابي شديد معده داشتم گويا اينا نتيجه ي هورمون ها و هايپر شدن و كم خوردن مايعاته، اولا اينكه انشالله قبل از پانكچر شما باردار ميشي و ي وي افت كنسل ميشه دوم اگر خواست خدا بر اين بود كه سيكل برات شروع كنن مايعاتو جدي بگير خيييلي بخور اب خيلي

...
ایشالا بسلامتی عزززیز دلم..🍃🍀 اون لیست واسه سارا جونه..‌ همسرشون کربلا رفتن داریم اسم بچه هارو جم ...

قررررربونت

روزهایی در زندگی ام هست که دل ام می خواست مادر بودم. مثل امروز. از خواب که بیدار شدم دل ام می خواست بچه ای داشته باشم که مامان صدایم کند و هربار که می گوید مامان دل ام برای صدایش غنج رود. روزهایی در زندگی ام هست که حال ام دگرگون است. مثل امروز.گاهی فکر می کنم لازمه مادر شدن داشتن قلب و روحی وسیع است. شاید هنوز به این وسعت نرسیدم که خدا نمی خواهد مادر شوم. اما روزی که مادر شوم همه شهر را خبر خواهم کرد.
ساراجون من درد نداشتم نگران درد نباش من فقط حالت تهوع و سرگيجه و خرابي شديد معده داشتم گويا اينا نتي ...

عزیزم تو ۳ نصف شب آخرین پستت بوده. ۷ صبح اولین پست.... غیر از مایعات خواب هم برات لازمه😀

نیوا جان،هدیه میگه دکتر کشاورزی واسش توی مطب خراش انحام داده ۶۰ تومن هم هزینش شده به نظرم بهش بگو شا ...

قربونت برم عزیز دلم خیلی لطف میکنی انشالله شما هم نتیجه آز شوهرت اینقد خوب شده باشه ک بتونی طبیعی و یهویی باردار شی

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
شما هم کرمانشاهی هستی؟؟ میشه بگی مشکلتون چیه؟

بله عزیزم من خودم نارسایی زودرس تخمدان دارم یعنی ذخیرم پایینه شوهرم مورفو 2 درصد و حرکت صفر

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
ممنون نفسی جان ، خدا رفتگان شما هم رحمت کنه ممنون از خبر خوشی که دادی مرجان عزیز ممنون عزیزم خدا ...

چه خوب که هنوز میای اینجا عزیزم.

ان شاالله زایمان راحت و بی دردسری داشته باشی.

راستش دکتره تو مطب خودش سونو کرد.منم مثانم پر نبود.یه ساک دیدیم و یه چیز دیگه که کمی شبیه ساک بود اما بعدش گفت شاید این یک لکه خونه. چون بهم خیلی نزدیک بودن.

برام برای دو هفته دیگه سونو نوشت.به نظرت زودتر برم یک بار؟ قبل تشکیل قلب ،برای ساک و تعداد و هماتوم و ....؟

و اینکه آمپولم رو که ۳ روز یک باره بکنم دوروز یه بار؟.!.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
قربونت برم عزیز دلم خیلی لطف میکنی انشالله شما هم نتیجه آز شوهرت اینقد خوب شده باشه ک بتونی طبیعی و ...

فدات عزیزم،امیدوارم به زودیه زود خبر بارداریتو همینجا بیای بگی😘😘😘😘🌹🌹🌹🌹🌹