2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047306 بازدید | 684586 پست
اگه منظورت پنتاپرازوله نه بهتره مرتب هر روز بخوری لااقل تا مدتی که حس کنی دیگه مشکل حل شده....

بله پنتوپرازول ميخورم 

ديروز هم صبح خوردم هم شب 

ادامه ميدم ببينم چطور ميشه  

ممنونم عزيزم 🌹

آنا جان يه سوال 

شما بيهوش شدين يا بي حس ؟ 

من از الان فكرم درگيره آخه دو سري آخر ك بيهوش شدم خيلي افت فشار داشتم و حالم بد بود از بيهوشي ميترسم 

و اينكه بي حسي هم يه جا داخل ا ي ن س ت ا. گفته بودن بعدش اگه سرتكون بخوره بدجور دچار سردرد ميشي آيا اين صحت داره يا ن ؟؟

و يه سوال ديگه اينكه براي سركلاژ با دهانه رحم چند باشه ؟

چون سري قبل برا من٣١ بود انجام دادن 

ببخشيد ك خيلي سوال پرسيدم 

دوستان سلام  کسی تهران ای وی اف  یا میکرو کرده جدیدا؟ کدوم مرکز و هزینه ها و طول درمان چ ...

بله چند تا از دوستان رویان بودن و ابن سینا، هزینه هه متغیره، از روز اول تا سوم پریودی باید تهران باشی تا دو هفته که پانکچر بشی، چون تو این مدت سونو ات میکنن و براساسِ سونو امپول ها رو کم یا زیاد میکنن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بله چند تا از دوستان رویان بودن و ابن سینا، هزینه هه متغیره، از روز اول تا سوم پریودی باید تهران باش ...

ممنونم

منظورم کل دوره هست

از روز اول که شروع به دارو میکنن تا حاملگی

شکر کردنت شده ذکر هر لحظه من،خدایا شکرت🙏🙏🙏🙏🙏بعد از ۴ سال منو به آرزوم رسوندی🙏،هر لحظه و هر ثانیه که نگاهش میکنم 👶👶👶فقط یاد خودت میافتم🤎🤎🤎تا تو نخوای برگی از درخت نمی‌افته، ممنونم که برای من خواستی😍😍😍برای همه منتظرا بخواه و خواستنت با دلشون یکی بشه🤲🤲🤲🤲
میگن درد داره چیکار کنم،گفتن عکس رنگی درد نداره ولی من درد وحشتناکی کشیدم

میفهمم چی‌میگی... تو این راهی که ما پا گذاشتیم از سوزن آمپول درد داره تا عمل ها تا انشالله زایمان.... انشالله که این یکی برات راحت باشه ولی خب مگه میشه به عقب برگشت؟ 

مثل آمپول عضلانی که وقتی میخوان بزنن میگن شل کن😂 تو هم شل کن. استرس باعث میشه روی درد هات دقیق و حساس بشی

ممنونم منظورم کل دوره هست از روز اول که شروع به دارو میکنن تا حاملگی

ابن سینا اگر مثل من سیکل لانگ باشی با ال دی شروع میشه و ۴۵ روزه است.

اگر هایپر نشی تقریبا آخر این ۴۵ روز انتقال میدن. اگر نه باید بری دو پریود رد کنی،اولای پریود سوم بری تا.....

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
میگن درد داره چیکار کنم،گفتن عکس رنگی درد نداره ولی من درد وحشتناکی کشیدم

عزیزم موقع انجام که بیهوشی اصلا درد نداره. بعدشم یک کم شاید درد پریودی داشته باشی.

اونایی که هایپر میشن ،بعضی ها شون میگن درد داشتن بیشتر.اما من نداشتم.

کاملا طبیعیه عزی،م منم هفته شش همینجور شدم حتما با دکترت تماس بگیر و استراحت کامل داشته باش اصلا از ...

میشه با جزئیات بگین چه جوری بودین؟

خون یا لکه بینی؟ 

چه مقدار و چه رنگی؟

سونو قبلش رفته بودین؟

شیاف و امپولتون چقدر بود و تغییر دادین؟

مادرم هست. طفلک همیشه مادرم بوده ولی ایندفعه که برای انتقال اومدم حال مامانم خوب نیست. داره یائسه می ...

عزیزم اصلا نگران نباش.منم مامانم بود ،ولی تب و لرز کرده بود.و پسرمم باید یکی نگه میداشت.

اصرار داشت باهام بیاد و برن توی نماز خونه.اما راضیش کردم نیاد و من با دائی ام رفتم.

اولش وسایلم رو بهش تحویل دادم مثل موبایل و ....

آخرم اومد ،با هم رفتیم بیرون و خودم از قبل اسنپ گرفتم و رفتیم خونه. من میگفتم شاید برای رفتن کمک لارم داشته باشم ،ولی نداشتم. حتی لازم نبود دستمو بگیره.

ابن سینا اگر مثل من سیکل لانگ باشی با ال دی شروع میشه و ۴۵ روزه است. اگر هایپر نشی تقریبا آخر این ۴ ...

من هیچی نمیدونم از این چیزا

فقط دکتر بهم گفته برو ای وی اف 

ببخشید هزینه چقدر شد؟

شکر کردنت شده ذکر هر لحظه من،خدایا شکرت🙏🙏🙏🙏🙏بعد از ۴ سال منو به آرزوم رسوندی🙏،هر لحظه و هر ثانیه که نگاهش میکنم 👶👶👶فقط یاد خودت میافتم🤎🤎🤎تا تو نخوای برگی از درخت نمی‌افته، ممنونم که برای من خواستی😍😍😍برای همه منتظرا بخواه و خواستنت با دلشون یکی بشه🤲🤲🤲🤲
ابن سینا اگر مثل من سیکل لانگ باشی با ال دی شروع میشه و ۴۵ روزه است. اگر هایپر نشی تقریبا آخر این ۴ ...

شما با ای وی اف باردارین ؟

فقط یه ماه قبلشو به من متفورمین اسپرین و ال دی هم داد...بعد از روز دو پریودی پیورگان شروع شد و اسپری ...

آسپرین بخاطر چی میدن گلم؟

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
دکترت کیه؟ دکترت میدونه کسیت اندومتر دازی؟ 

برا کارام که یزد میرفتم.ولی برا این سونو بهم گفتن همین شیراز پیش صیادی میتونم برم.

نه نمیدونه.2بارم سونوم کرده.

البته سونو قبلی گفت مشکوک به کیست هستی ولی اسم اندومتریوز نبردا.بهم 10تا دوفاستون داد.تو این سونو گفت رحمت پاک هست و مشکلی نداری.

ولی خودم نگرانم با روزی 3تا استرادیول نکنه دیواره رحمم ضخیم بشه باز انتقال ندن برام

خدایا عیدیه عید غدیر امسالم جواب مثبت آزمایش بارداریم باشه لطفا.....
ابن سینا بستگی به شرایطت داره بین ۵ تا ۷ تومن

ممنونم

در باره بیمارستان ارش اطلاعی ندارین ؟

دولتیه