2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047208 بازدید | 684581 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دل دردم شدم.فشار میاد به زیر دلم سمت  و کمرم هم همون سمت چپ. حس میکنم همینطور خیس میشم.البته ر ...

کاملا طبیعیه عزی،م منم هفته شش همینجور شدم حتما با دکترت تماس بگیر و استراحت کامل داشته باش اصلا از جات تکون نخور

پانکچری ذره ایی استرس نداره...یه سرم میزنن بهتو بعد یه خواب فضایی و بیدار که شدی بفرما خونه و تمام

امیدوارم همینطور باشه

در انتظار مادر شدن... بالاخره مادر شدم.خداروشکر😍
چرا نمياد سرش شلوغه يا دلش با اين راه نيست

خودش مجبورم کرد این راه رو شروع کنم. من عجله ای نداشتم و دلم میخواست طبیعی حامله بشم. دکتری که قبلا پیشش میرفتم چند بار بهش گفتم روش های کمک باروری رو انجام بده قبول نمیکرد. میگفت تو مشکل خاصی نداری فقط باید صبور باشی. تو طبیعی حامله میشی. اما شوهرم عصبانی شد گفت باید بری مرکز ناباروری

شوهرم نظامیه. هر بار میگم طوری مرخصیتو تنظیم کن که تو این موقعیت ها پیشم باشی میگه مرخصیم اینجوری حروم میشه. 

خودش مجبورم کرد این راه رو شروع کنم. من عجله ای نداشتم و دلم میخواست طبیعی حامله بشم. دکتری که قبلا ...

عزیزم مردا کلا زیاد حوصله این چیزا رو ندارن هر کسی یه اخلاقی داره به نتیجه کارت و بچت فکر کن زیاد روی رفتاراش دقیق نشو کافیه باردار شی از این رو به اون رو میشن 

سلام  بچه ها شماها همتون شاغلید ؟!با وجود کار سخت نیس این پروسه براتون؟!

من هم تو آزمایشگاه ژنتیک جهاد دانشگاهی کار میکردم . هم پژوهشکده بوعلی کار تحقیقاتی... از وقتی درگیر این ماجراها شدم کارمو گذاشتم کنار. چون نمیشد خط در میون سر کار حاضر بشم. ساعت کاری و خود کار هم سنگین بود

عزیزم من برای پانکچر هم بود.اما چون هایپر شدم و انتقال عقب افتاد ،فکر نمیکردم دوباره اجازش لازم باشه ...

مادرم هست. طفلک همیشه مادرم بوده ولی ایندفعه که برای انتقال اومدم حال مامانم خوب نیست. داره یائسه میشه چنان خونریزی داره که از ضعف نمیتونه از جاش بلندشه. تا نوار بهداشتی عوض میکنه و میاد دراز بکشه دوباره لباساش پر از خون میشه. روز انتقال نمیتونه همراهم باشه

عزیزم مردا کلا زیاد حوصله این چیزا رو ندارن هر کسی یه اخلاقی داره به نتیجه کارت و بچت فکر کن زیاد رو ...

قبلا باردار بودم. هر چند عاقبتش خیر نبود ولی تو اون دوران هم فرقی نداشت. کلا مردا موجودات بیخودی هستن😁

دوستان سلام 

کسی تهران ای وی اف  یا میکرو کرده جدیدا؟

کدوم مرکز و هزینه ها و طول درمان چقدر هست؟

شکر کردنت شده ذکر هر لحظه من،خدایا شکرت🙏🙏🙏🙏🙏بعد از ۴ سال منو به آرزوم رسوندی🙏،هر لحظه و هر ثانیه که نگاهش میکنم 👶👶👶فقط یاد خودت میافتم🤎🤎🤎تا تو نخوای برگی از درخت نمی‌افته، ممنونم که برای من خواستی😍😍😍برای همه منتظرا بخواه و خواستنت با دلشون یکی بشه🤲🤲🤲🤲
استرس جز اینکه زحماتت رو به باد بده نتیجه دیگه ای نداره. حیف نیست این همه سختی و آمپول و برو بیا با ...

میگن درد داره چیکار کنم،گفتن عکس رنگی درد نداره ولی من درد وحشتناکی کشیدم

در انتظار مادر شدن... بالاخره مادر شدم.خداروشکر😍

سلام 

چرا کسی نمیدونه سونوی ماک برا چیه😭

حرف آدم ها مانند موج دریاست اگر در مقابلش بایستی خسته ات میکند و اگر با آن همراهی کنی غرقت میکند قرار نیست که همه آدمها شما را درک کنند و این اشکالی ندارد آنها حق دارند نظر دهند و شما کاملا حق دارید آن را نادیده بگیرید...