2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047805 بازدید | 684626 پست
خب اگه میتونن طاقتشو دارن بدون بیهوشی انجام بدن.

فکر نکنم طاقتشو داشته باشته بدون بیهوشی 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
سلام خانوما  من ۱۰ روزه انتقال دادم از ظهر زیر دلم تیر میکشید بعدش لک دیدم یعنی دارم پریود میش ...

عزیزم با مرکزانتقالتون تماس بگیرید راهنمایی میکنن.فکر کنم باید اسپرینو قطع کنید 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

والا برا من دخترم همیشه شیطون بود اما بعد تولدش یه بچه کاملا نرمال بود..... بچه اذیت کنی نبود..... ...

آنا جون سلام

عزیزم چقدر بعد از سقط میشه رفت برای انتقال؟؟

میتونم ماه اول بعد از سقط از محرک استفاده کنم؟؟یا کل اون دوران مونده تا انتقال؟؟

خدایاااااا .....من سکوتت را نمی بخشم...
چرا عزیزم حتی دکترشم گفته که باید اول بیوپسی انجام بدی اگه اسپرمی اونجا باشه با کاشت میتونی بچه دار ...

عزیزم خوب اول باید معلوم بشه اصلا علت آزواسپرمی چیه بعد دنبال راهکار بود.....

میفهمم همسرت میترسه نتونه با حقیقت کنار بیاد اما خوب بهش بگو خدارو چه دیدی شاید بیوپسی گفت اسپرم هست و برامون فریز کردن.....

فکر کنم همسرت از نتیجه بیوپسی میترسه بهش بگو خیلیا بودن با بیوپسی ازشون اسپرم گرفتن.....

بهش قوت قلب بده که نترسه و بدونه همه جوره کنارشی....

فقط سعی کنین به روش میکروسرجری بیوپسی کنن!!!!!

خصوصا که همسرت ترسیده.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم من مشکل پرولاتین نداشتن منظورم اینه حتما اگه دکتری میده رو حساب کتاب میده چون مکمل نیست که یکی ...

حرفت کاملا درسته.برای من جا داره یکم بیاد پایین اگرم نخورم مشکلی برام پیش نمیاد.به نظرم من اگر کسی مشکل پرولاکتین یا تیرویید یا هر مشکل هورمونی که داره باید بره پیش متخصص غدد.

عزیزم خوب اول باید معلوم بشه اصلا علت آزواسپرمی چیه بعد دنبال راهکار بود..... میفهمم همسرت میترسه ن ...

همسرم دوران مجردیش واریکوسل داشته که عمل کرده همون موقع هم که آز اسپرم داده دکترش گفته خیلی کم هستش زود ازدواج کن وزودم بچه دار شو که حالا جدیدا رفته آز داده دکتر اینجوری گفته بهش....از طرفی هم قبول نمیکنه بریم اول بیوپسی رو انجام بده تا تکلیف مشخص شه میگه بیهوش میکنن بیهوشی هم کلی عوارض داره...

عزیزم میشه در مورد این میکرو سرجری که گفتی توضیح بدی چجوریه؟

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
خواهرای گلم،خاستم اینجا یه مطلبی رو که تجربه شخصی خودم هست باهاتون درمیون بزارم...🤗 من از وقتی که ...

دقیقا منم موافقم.....

هر کسی با توجه به ظرفیتشه که باید دنبال اطلاعات باشه.....

وقتی دونستن استرس میده ندونستن بهتره.....

من خودم شخصا هر چه قدر بیشتر بدونم استرسم کمتره ولی دیدم خیلیارو اینجا که وقتی یه چیزی میدونن در مقابلش دهها برابر فکرای منفی و استرس میاد سراغشون.....

اطلاعاتی که بخواد کارو خراب کنه و استرس بده به درد نمیخوره.....

دیدی میگن اینترنت هم میتونه مفید باشه هم بد......

بستگی به استفاده طرف داره.....

یکی میاد ازش برا ارتقاء خودش استفاده میکنه یکی به انحراف کشیده میشه......

در مورد ماهام اینطوریه، یکی با دونستن بیشتر به هم میریزه یکی برعکس آرامش میگیره.....

پس منم خواهش میکنم اگه میبینین دونستن بهتون استرس میده خواهشا سراغ اطلاعات بیشتر نباشین.....

تو انتخاب دکترتون دقت کنین بعد خودتونو بهش بسپارین.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام به همگی  آنا جون چه خوبه که هنوز زایمان نکردی ..ان شالله گل پسری به موقع وبسلامتی بیاد ...

عزیزم دقیقا مثل هپارینه فرقی نداره.....

صفحه ۶ رو نگاه کن قلقش هست.....

مثل همون سلکسان و هپارینه.....

سلام خانوما  من ۱۰ روزه انتقال دادم از ظهر زیر دلم تیر میکشید بعدش لک دیدم یعنی دارم پریود میش ...

ایشالله لانه گزینیه!!!!

آنا جون سلام عزیزم چقدر بعد از سقط میشه رفت برای انتقال؟؟ میتونم ماه اول بعد از سقط از محرک استفاد ...

عزیزم خوب بستگی به سقط و تاثیرش رو بدن داره.....

دکترته که تشخیص میده چه قدر زمان نیازه.....

حرفت کاملا درسته.برای من جا داره یکم بیاد پایین اگرم نخورم مشکلی برام پیش نمیاد.به نظرم من اگر کسی م ...

دقیقا.....

دکتر زنان من برا این قضیه خودش نسخه نمیپیچه ارجاع میده به متخصص غدد.....

همسرم دوران مجردیش واریکوسل داشته که عمل کرده همون موقع هم که آز اسپرم داده دکترش گفته خیلی کم هستش ...

عزیزم بیوپسی ظاهرا دو مدله.....

اونطور که از تجربه دوستان میدونم بیوپسی معمولی دیمیه یعنی مثلا از یه جایی نمونه میگیرن و اگه شانس بیاره و اون بافت اسپرم داشته باشه یا نه.....

اما تو میکروسرجری ظاهرا اول زیر میکروسکوپ بررسی میکنن ببینن کجا داره بعد از اونجا نمونه بر میدارن.....

یه جورایی میشه گفت دیمی شخم نمیزنن ببینن حالا یه جایی داره یا نه.....

دقیقا زبونم مو درآورد انقدر گفتم برو کاری نداره میگه نه منو بیهوش میکنن بیهوشی هم کلی عوارض داره،بخا ...

بگو منم باید برای پانکچر بیهوش بشم.اونم عوارض داره.چاره چیه.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار