2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047745 بازدید | 684623 پست
آنا جون الان دستور دارومو نگاه كردم كه نوشته از روز ١٤ پريود قرص پردنيزولون ٥ ميلى شروع تا ٤ هفته رو ...

والا من این مدلی قطع نکردم.....

از اول دو تا بود.....

چند روز قبل اون یه هفته قبل انتقال حدود ده روز قبل سه روز سه روز کمش کردم.....

۲ تا شد یکی، یکی شد نصف، نصف شد یه روز درمیون......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بله تخم مرغ سفیده اش و دوغ زیاد خوردم...دکتر اصلا از رژیم حرفی نزد...از عزیزای اینجا همینم یاد گرفتم ...

احتمالا برا هایپریه.....

سفیده زیاد خوردی؟

کم کم سه چهار تا بخوریا.....

گوشت و مرغ و ماهیم بهتره سعی کنی بخوری.....

آبم زیاد بخور.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به من گفتن سخته چون ممکنه زایمان زودتر از سی هفته داشته باشمو هرسه تاشو از دست بدم. من خیلی خوشم او ...

به همه همینو میگن؟ یا مثلا تشخیص برای هر کسی فرق داره؟

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
آنا جون عزيزم انشاالله سلامت باشي، اميد به خدا همين روزا گل پسرت رو بغل كني، دعاي خير همه بچه هاي اي ...

والا برا من دخترم همیشه شیطون بود اما بعد تولدش یه بچه کاملا نرمال بود.....

بچه اذیت کنی نبود.....

خوابش و همه چیزش تقریبا به موفع هست.....

ولی شیطنتشو هنوزم داره.....

خودت از بس با انرژی مثبتی مطمینم که کائنات انرژی خوبی رو بهت برمیگردونه و نی نی های گردالویی میده به ...

مرسی عززززیزم🍀🍃

ایشالا روزی هممون بشه🤗☺😍

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
عزیزم دلیلی نداره دکتری الکی برا پرولاکتین دارو بده..... حتما هر کی داشته بالا بوده دکترش داده..... ...

آخه برای اکثر افراد مثل من مایکرو پرولاکتین هم باید اندازه گیری بشه بعد پرولاکتین رو منهای مایکرو می کنند عددی که به دست میاد ملاک قرار می گیره

آخه برای اکثر افراد مثل من مایکرو پرولاکتین هم باید اندازه گیری بشه بعد پرولاکتین رو منهای مایکرو می ...

عزیزم من مشکل پرولاتین نداشتن منظورم اینه حتما اگه دکتری میده رو حساب کتاب میده چون مکمل نیست که یکی الکی همینطوری بده یکی نده!!!!

اگه دکتری الکی بده واقعا کارش غیر قابل قبوله!!!!!

خوب پس طب سنتی میخواد چیکار کنه؟ به نظرم به از دست دادن زمان نمیارزه..... مگه تنها راهش بیوپسی نیس ...

چرا عزیزم حتی دکترشم گفته که باید اول بیوپسی انجام بدی اگه اسپرمی اونجا باشه با کاشت میتونی بچه دار شی اگه نباشه کلا نازایی دیگه ،حالا شوهرمم از بیوپسی درمیره نمیخواد انجام بده میگه اول بریم طب سنتی ببینیم واسه این مشکل راه حلی داره درمان بشه اگه نشد بریم رویان منم هرچی میگم قبول نمیکنه همینجوری زمانم داره از دستمون میره...حالا اینجا از همه میپرسم که ببینم کسی میدونه از طب سنتی میشه نتیجه گرفت یانه بلکه بهش نشون بدم بیخیال بشه بریم رویان

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍

خواهرای گلم،خاستم اینجا یه مطلبی رو که تجربه شخصی خودم هست باهاتون درمیون بزارم...🤗

من از وقتی که وارد سیکل شدم،منظورم از قبل پانکچر تا انتقال...در اصل از وقتی که با دکترم شروع کردم هرچی دکترم میگفت انجام میدادم.. سونو میکرد میگفت خوبه میگفتم خب خداروشکر..قرصو آمپول داد خریدم استفاده کردم.. سونوی های قبل پانکچر کرد و گفت فولیات خوبه گفتم خوب خداروشکر...

نمیپرسیدم سایزش چنده اونور چندتا اینور چندتا... باورتون نمیشه من اصلا نمیدونستم هایپری چیه..

با وجود اینکه هایپر شده بودم و سرم و قرص داشتم که کنترل شه.. باخودم میگفتم خطرناک که نیست،دکتر گفته سفیده بخور دوغ بخور حله...و دقیقا سه روز بعد پانکچرم حالم خوب بود خداروشکر.. 

حتی دو هفته بعد پانکچر رفتم کارت جنینم رو گرفتم.چون اصلا نمیدونستم شاید پوچ باشن شاید نگیره... کلا همیشه میگفتم خب خداروشکر این مرحلم به خوبی طی شد.. برای انتقالم خیلی عادی رفتم انتقال دادم اومدم خونه.راه میرفتم تو خونه،خودم آخرا آشپزی میکردم،حتی جااروبرقی کشیدم سبار،گردگیری کردم،برای آمپولام بیرون میرفتم،وحتی اصلا طبعم رو نمیشناختم..هرچیزی که همیشه میخوردم بازم ادامه دادم و مشکلی نداشتم خداروشکر.. و مثبت هم شدم.

با این حرفا نمیخام بگم که کارای بقیه اشتباهه که استراحت مطلق هستن.. یا چرا انقد گیر میدین به دکترتون.. نه به هیچ وجهه...

اصل منظورم اینه اون حس اعتماد به دکتر،و اون فکر مثبت که تو سر آدمه واقعا واقعا واقعا تاثیرش از همه چی بهتره..

والا اگه من میدونستم هایپرمو ممکنه شکمم آب بیاره مطمعنم همینطور میشد.انقد که بهش فکر میکردم سرم میومد‌.

دقیقا سه روز که منتظر بودم آز دوم رو بدم انقدر تو نت چرخیدم انقد استرس داشتم که حتما بالا نمیره بتا، این میشه اون میشه که واقعا هم همینجوری شد.همش بخاطر فکر خراب و انرژی منفی.

ماشالا همه هم که استاددددد فکر منفی.. تا هر چی میشه بزن نت.. نت هم که بدترین چیزا رو برای حالت ما گفته😄😄😄😄

پس توروخدا اگه میخاین زودتر به هدفتون که اون نی نی های خوشگل موشگله برسین... اول از همه فقط فکر خوب کنین🍀🍃💚

تا ذهنتون رفت سمت فکر منفی یه لعنت بر شیطون بگین... 

خدا اونقدرررررر مهربون هست که ماروهم به آرزومون میرسونه.شک نکنین🌷🌹🏵

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
چرا عزیزم حتی دکترشم گفته که باید اول بیوپسی انجام بدی اگه اسپرمی اونجا باشه با کاشت میتونی بچه دار ...

عزیزم طب سنتی تاثیری نداره هرچه زمان بگذره اسپرماییم که هست امکان داره خدایی نکرده ازبین بره .بیوپسی کاری نداره که بیهوش میکنن چند روزم استراحت.

سلام به همگی 

آنا جون چه خوبه که هنوز زایمان نکردی ..ان شالله گل پسری به موقع وبسلامتی بیاد بغلت ..خدا قوت عزیزم

انا جون ودوستان 

من باید انکساپارین رو.جایگزین هپارین کنم ..گفتن دور ناف زیر پوست شکم !!

میترسم بزنم ...منظورش  زیرجلدی بزنم ؟؟

شمایی که زدین راهنمایی کنید 

به نظرتون همسرم بزنه یابگم تزریقاتی بیاد  ؟

عزیزم طب سنتی تاثیری نداره هرچه زمان بگذره اسپرماییم که هست امکان داره خدایی نکرده ازبین بره .بیوپسی ...

دقیقا زبونم مو درآورد انقدر گفتم برو کاری نداره میگه نه منو بیهوش میکنن بیهوشی هم کلی عوارض داره،بخاطر همین منم دیگه کوتاه اومدم گفتم بذار بریم نتیجه نده تا متوجه بشه 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍