2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047803 بازدید | 684626 پست
خواهرای مهربونم...😍 ایشالا اونایی که تو صف پانکچرن کلی جنین تپل مپل تشکیل بشه براشون...🍃 اونایی ...

خودت از بس با انرژی مثبتی مطمینم که کائنات انرژی خوبی رو بهت برمیگردونه و نی نی های گردالویی میده بهت😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تحربک تخمدان منظورته؟ منوگون و گونال منظورته؟ بله عزیزم منم مریونال و فوستیمونو همزمان میزدم.....

آره عزیزم گونال و منوگون ماما گفت دو تا رو ساعت 5 عصر با هم بزن

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
من دور ناف و بازو رو خوم میزدم.همسرمم بود کمک میکرد. عضلانی ها رو هم هر بار یکی. بیشترشو بیرون زدم ...

خخخخخخخ.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بچه ها من پس فردا پانکچرم ولی از امروز بی اشتهایی شدید دارم...از صبح فقط یه کاسه سوپ خیلی رقیق خوردم ...

عزیزم رژیم هایپریو رعایت کردی؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم والا من از یه ماه قبل با شروع ال دی دو تا پردنیزولون پنج شروع کردم..... یه هفته قبل انتقال کن ...

آنا جون الان دستور دارومو نگاه كردم كه نوشته از روز ١٤ پريود قرص پردنيزولون ٥ ميلى شروع تا ٤ هفته روزى ٢ عدد

بعد يه هفته بشه روزى ١ عدد

بعد يه هفته يه روز در ميون روزى ١ عدد و بعد يه روز در ميان نصف و سپس قطع يعنى ١ هفته قبل انتقال بايد قطع بشه 

اما با اين دستورى كه بهم دادن بعيد مى دونم يه هفته قبل انتقال بتونم قطع كنم يعنى هفته كم مى ياد

شما چه جورى كم كردى قرص رو عزيزم؟

همون آزمایشهای ایمنی و انعقادی که شما گفتی

عزیزم خوب من نیلو انجامشون دادم.....

اما اخیرا دوستان یه سری مراکز دولتی انجام دادن مناسبتر شده هزینه هاشون.....

عزیزم رژیم هایپریو رعایت کردی؟

بله تخم مرغ سفیده اش و دوغ زیاد خوردم...دکتر اصلا از رژیم حرفی نزد...از عزیزای اینجا همینم یاد گرفتم...دیروزم خوب بودم ولی امروز از صبح دیگه میلم به غذا نرفته اصلا...فقط یه کمی سوپ ساده خوردم و بس

سلام.من پارسال از اول سال با مشکل ازواسپرمی شوهرم درگیر شده بودیم‌.دکترم گفت برو ابن سینا.مراحل درما ...

خدایا شکرت......

عزیزم گوارای وجودت......

همیشه شاد و سلامت باشن و زیر سایه مامان باباشون بزرگ بشن.....

خدا رو شکر. عزیزم دکتر معینی شنیدم عالیه برای ریداکت.ولی یک سوال مهم همیشه ذهنمو درگیر کرده، چرا ر ...

عزیزم خوب معمولا تعداد بالا ریسکش بالاتره.....

درسته ریداکتم ریسک داره اما خوب سه تا ریسکش بیشتره حتی رحم بعضیا دو تا رو هم نمیتونه نگه داره.....

خواهرای مهربونم...😍 ایشالا اونایی که تو صف پانکچرن کلی جنین تپل مپل تشکیل بشه براشون...🍃 اونایی ...

آمینننننننننن.....

دوستان من دومین پریود بعد پانکچرم ولی  حجم خونریزیم خیلی کمه مثلا روز اول هم هست، طبیعیه؟حس خوب ...

عزیزم نگران نباش یکی دو ماهه روال عادیت برمیگرده.....

ممنونم ازت میگم لکام خیلی شدید شدن دارن ب قرمزی میزنن رگه قهوه ای هامم ک کوجیک بودن الان شبیه لخته ...

عزیزم ببخش من اخیرا کم حواسم.....

انتقال دادی درسته؟

اگه اشتباه نمیکنم نه تا آز ندادی ادامه بده!!!!!

آره عزیزم گونال و منوگون ماما گفت دو تا رو ساعت 5 عصر با هم بزن

پس درسته با هم بزن.....

آنا جون عزيزم انشاالله سلامت باشي، اميد به خدا همين روزا گل پسرت رو بغل كني، دعاي خير همه بچه هاي اينجا پشت و پناهت باشه، ما رو هم از دعاي خيرت بي نصيب نزار، يه سوال برام پيش اومده، الگوي خواب جنيني با انشالا زماني كه به دنيا ميان برابره؟ ني ني من شبا هميشه مشغول لگد پرونيه !!!

خدايا شكرت بابت مهربونيت، عاشقتم