2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047943 بازدید | 684630 پست
سلام ببخشید آزمایش بتا رو ۱۴ روز بعد از انتقال باید انجام بدم. اون روزیکه انتقال دادن هم حسابه؟  ...

عزیزم هر ۲۴ ساعت یه روزه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم دکترمهرافزابدون سونوانتقال انجام میده نه لاله جون؟دکترظهیری جدیداباسونوانتقال میده ولی دکترعبد ...

دکتر مهر افزا تا جایی که میدونم بدون سونو انجام میده
اما کسانی هم بودن باهاش با سونو انتقال داشتن

دکتر ظهیری با سونو هست

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام خانوما من امروز روز ۲۱ انتقالمه..عصر نوبت دکتر دارم..الان یه لک خیلی کمرنگ دیدم خیلی نگرانم چیک ...

نگران نباش برا ماها دیگه لک یه چیز عادیه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
لاله جون این که جنین رو با سونو انتقال بدن خیلی مهمه چون من درجه اهمیتش رو خیلی بالا می دونستم در ...

به نظرم خیلی مهارت دکتر بستگی داره
از طرفی میبینم دکتر مهر افزا(دکتر خودم ) بدون سونو انحام میده انتقال رو و مطمئنم اگه لازم بود حتما با سونو انتقال میداد چون دکتر مهر ازف خیلی دقتش بالاست و هیج وقت ریسک نمیکنه و هر کاری لازمه انجام میده برای نتیجه ی بهتر

بر این اساس فکر نمیکنم خیلی مهم باشه
فک کنم بیشتر به مهارت دکتر بستگی داره و برای کم شدن خطر خارج رحمی هست که یه عده با سونو انتقال میدن

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
سلام دوستان من الان مشهدم نائب الزیاره همتون هستم دوست جووونیا از افسون خبری نیست؟؟؟کجاست؟؟مامان شد؟ ...

زیارت قبول عزیزم.....

افسون جون متاسفانه منفی شد دعا کن معجزه خدا شامل حالش بشه.....

لاله جون بعد از انتقال اصلا نباید خم بشیم؟ مثلا بعد انتقال بخوایم شلوار بپوشیم باید خم بشیم یا مثلا ...

من موقع انتقال هم برای پوشیدن شلوارم خم شدم راستش
دست شویی هم که ایرانی بود و خم میشدم روزی چند بار

عه من دلم خوش بود 38 هفته و یکی دو روز سز میکنن که!! چقدر دیر ان شاء ا... به سلامتی زایمان کنی عزی ...

لاله جون من ترجیح میدم تا ۳۹ اگه بشه صبر کنم ولی خوب به شرایطم بستگی داره.....

آره عزیزم. راستش من تصورم این بود آسپرین برای اینه که چون داروهای هورمونی و آمپول ها غلظت خون میاره ...

خب دقیقا چون به خاطر غلظت خون هست مهمه دیگه
دکتر من میگفت همراه نهار

اره از واژن یود اونم زیاد دو بار با فاصله کم دو سه بارم به مقدار کمتر امروز روز 26 انتقالم

خب منم اوائل ترشح خیلی رقیق داشتم در حدی که لباس زیرم کاملا خیس میشد
ان شاء ا... چیزی نیست عزیزم

من از بارداری تا ان تی 3 بار رفتم سونو ان تیم دو هفته دیگه ست وسواس سونو گرفتم اگه برم یکی دیگه ض ...

نری بهتره.....

خوب هر چی باشه کم و بیش عوارض دارن.....

عزیزم به هر حال همه چی همونجوری که باید پیش میره.....

سعی کن همه چیو بسپاری به اون اصل کاریه.....

[QUOTE=70678057]گلم منظورم اینه اطراف رویان اتاق اجاره ایی هست واسه بیمارایی که از شهرستان میان یا مشکل

از راهنماییت ممنون گلم چون من باید ای وی اف بشم و روز  لقاح جنین هم همسرم باید نمونه بده و متاسفانه نمیتونه نظر دکترشون این بود با جراحی ازش نمونه بگیرن و اگه ان شاالله مشکلی نداشت همونارو فیریز کنن

خدا جونم شکرت...
لاله جون من ترجیح میدم تا ۳۹ اگه بشه صبر کنم ولی خوب به شرایطم بستگی داره.....

وای انا جون من سختمه
سر کار میرم اخه
دیگه خسته شدم خداییش

اما کلا دکتر منم معتقده حتی یه روزم بیشتر بمونه بچه براش بهتره
البته در صورتی که همه شرایط نرمال باشه

آنا جون کسایی که مثل همسر من تو اتاق عمل ازشون نمونه میگیرن بعدش مشکلی ندارن؟اخه تو برگه راهنمایی که لهمون دادن نوشته بعدش نباید رانندگی کنن؟

خدا جونم شکرت...