2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047943 بازدید | 684630 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عه من دلم خوش بود 38 هفته و یکی دو روز سز میکنن که!! چقدر دیر ان شاء ا... به سلامتی زایمان کنی عزی ...

واسه من ٣٨ هفته و ٢ روزه، چون احتمال ميداديم زودتر بشه، بهترين تاريخو داد وگرنه ميخواست بذاره ٣٨ هفته و ٤/٥ روز

وای انا جون من سختمه سر کار میرم اخه دیگه خسته شدم خداییش اما کلا دکتر منم معتقده حتی یه روزم بی ...

لاله جون تا كي ميري سركار؟ من دوست داشتم تا آخرش برم ولي واسه پله ها و زانو دردي كه اضافه وزن واسم اورده و همين مشكل دستشويي رفتن كه اونجا نميتونستم برم ديگه از ٣٧ نرفتم، اين يه هفته رو مرخصي گرفتم ديگه

@تورک_آنا    

@لاله_سرخ    

ممنونم از هردوتون.خیلی کمکم کردین.اگه نمیگفتین نمیدونستم باید حتما وقتی میخوام آمپولمو شروع کنم سونو شم.خیلی خوبین.دستتون درد نکنه.امیدوارم هرچی از خدا میخواین بهتون بده و نی نیاتونو به سلامتی بغل‌بگیرین😘😘😘

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
آنا جون کسایی که مثل همسر من تو اتاق عمل ازشون نمونه میگیرن بعدش مشکلی ندارن؟اخه تو برگه راهنمایی که ...

عزیزم بستگی به همسرتم داره.....

بعضیا راحتتر بودن بعضیا درد داشتن.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
من همش استرس واستادن قلبشو دارم

عزیزم این داشتن استرس جزء تاثیر بد مگه اثریم داره؟

یعنی استرس داشته باشی اتفاقی نمیفته؟

اتفاقا باید + فکر کنی و استرسو از خودت دور کنی.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سقط نمیشه؟؟ریزش نداره ها.فقط دستمال که میکشم یه کوچولو رنگ داره..

عزیزم من رسما خونریزی داشتم....

کف دستم پر خون تازه و قرمز میشد ولی الان دخمل نازم دو ساله شده....

والا اسمش نمیدونم چیه دقیقا من میگم جای قرص روشم قشنگ نوشته صبح و ظهر و شب بینشون هم دیواره داره و ...

اهامرسی؛بعدلاله جون یه سری قرص داشتم توکاغذبهم داده بودیعنی مثل قرصهاپوشش نداشت که مادربیاریم قرصوازپوششش،یاتوقوطیه بعضیاش اونارم میشه توهرقسمت صبح وظهروشب گذاشت؟اشکالی نداره ک پوشش نداره؟

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
انا جان اونكوسا ٤٠ همون ٤٠٠٠ هزاره ؟؟ 

والا مال من ۴۰۰۰ هست نمیدونم این نوع واحدشو....

شاید اگه واحدش تغییر کنه ۴۰ بشه....

نمیدونم.....

مثل ۴ سانت و ۴۰ میلیمتر که عملا به یه معنی هستن....

بعد اينكه ماشاءالله بزرگتر شده و حركاتشون قويتر شده، من وقتي بريچ بود لگدارو گاهي روي رونم حس ميكردم ...

وااای چه شیرین تعریف کردی😍😍 ایشالا قسمت من و همه منتظراهم بشه💚 

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
اره گلم داروخونه دارن بیا از تو نت عکسشم پیدا کردم برات

چ‌ جالب؛پس اشکال نداره؛چون توعکسم قرص بدون روکشه،ولی من دیگه خل شده بودهی یادم میرف قرصموخوردم یانه

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود