2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047898 بازدید | 684630 پست
عزیزم‌وقتی دوم‌آمپولو شروع میکنم باز باید اول تا سوم سونو شم؟پس چرا دکتر نگفت بیا.یعنی نیازی نداشته ...

عزیزم قانون و روتین کار اینه که قبل از شروع داروها اول سونو بشی
اگه مشکلی نبود برای روز دوم یا سوم داروها رو شروع میکنن
در واقع کار دکتر شما اشتباه بوده اما خیلی از دکترا متاسفانه ایناشتباه و کوتاهی رو انجام میدن و بدون سونو فرد رو وارد سیکل میکنن

شما اگه میخوای میتونی تو شهر خودت سونو بشی تا رحم و تخمدانت چک بشه مخصوصا از نظر کیست تخمدان

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
لاله جون عزيزم منم دقيقا اين احساس رو دارم، وقتي اون پايين وول ميخوره برخي اوقات اشكم درمياد، وقتي س ...

ممنون عزیزم
پس طبیعیه
منم ارزو میکنم به سلامتی نی نی نازنینت رو به دنیا بیاری
من و شما از اول بارداریمون با هم بود الانم نزدیک هم میشه زایمان هامون

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

انا جون لاله جون یه سوال داشتم من الانی یهویی احساس کردم یه عالمه اب از بدنم زد بیرون نگاه کردم میبی ...

عزیزم دفع اب از ناحیه واژن داشتی یعنی؟
الان هم ادامه داره یا همون یه بار بود؟

چند روز از انتقال گذشته؟

لاله جون الان چه کاری از دست من برمیاد؟درست ترین کار چیه؟من قبل از پریودم برم یزد؟تا بازم سونو شم؟چی ...

عزیزم نیاز که هست اما تو یه پست دیگه هم نوشتم که خیلی از دکترا روتین کاری درست رو خیلی جدی نمیگیرن
شما میتونی تو شهر خودت هم سونو بشی واقعا نیاز نیست بری یزد چون اگه بری هم مطمئنا دکتر میگه اگه نیاز بود میگفتم بیای
هیچ وقت نمیگه کار خوبی کردی و من اشتباه کرده بودم
سونوی روز اول دوم مهم نیست توسط کی انجام بشه کافیه مطمئن بشی که کیست نداری

خوبی گلم . میگم وقتی تو سونو روز سیزده پری بنویسه مقدار جزیی مایع در کلدوساک هستش یعنی تخمک گذاری شد ...

اصولا معنی وجود مایع ازاد در کولدوساک اونم وسط سیکل تخمک گ هست
عزیزم علم پزشکی با ریاضی فرق داره ، عدد و امار و ارقام دقیق نداره که بشه گفت چند ساعت قبل ازاد شده!!

سلام بچه ها خوبین؟من از دیشب یبوست خیییییییییلی شدید داشتم فک کنم بخاطر قرص دمیترون هست ک تقریبا یه ...

عزیزم من به جز قرص بیزاکودیل با هیچ چیزی مشکلم رفع نمیشه وقتی این مدلی بشم
شیافش هم حتی اثرب نداره فقط قرصش اونم دو تا با هم

سلام اناجون خوبي؟امپول بوسرلين دكترم داده ك ازفردابزنم حالا خيلي بزرگه بايدهرروزسرنگ انسولينووارداون ...

عزیزم سر سوزن سرنگ معمولی رو وارد کن و موقع تزریق سوزن انسولین بذار
چون اگه با همون سوزن انسولین بکشی سر سوزن کند میشه و درد موقع تزریق خواهی داشت

آره عزیزم منم دقیقا اینطوریم..... بعضا میگم الام دل و روده مو میریزه بیرون..... کلیه، کبد، هر جایی ...

اخ اخ کبد نگو که کردی کبابم
یعنی خداییش دنیا اومد به خاطر همین لگد به کبد و دهانه رحم حتما قنداقش میکنم تا تلافی این لگد پراکنی هاش بشه ::)))))))

خب ممنون پس طبیعیه حالتای منم

اناجون سلام خوبي؟ بهتري؟ اناجون من خيلي اذيت ميشم كه شرايط مالي و همراهي خانواده براي آزهاي أيمن و ا ...

محیا جان دکتر من همه ی انعقادی ها رو انجام نمیده و کلا نظرش اینه که همه کسانی که میکرو میکنن به خاطر داروهای هورمونی ضرر نداره که اسپرین و هپارین داشته باشن
اسپرین رو به مرور قطع میکنه اما هپارین رو تا اخر ادامه میده
میگه ریسک ترومبوز برای میکرویی ها و کسانی که داروی پروژسترون دارن تو بارداری خیلی زیاده
بنابراین اگه دکتر شما هم انوکسا و داروهای مشابه میده به نظرم نیاز نیست انعقادی ها رو بدی

نه عزیزم فکر نکنم ربطی به نوع جفت داشته باشه..... فقط جفت خلفی حرکاتو زودتر از قدامی حس میکنی..... ...

نه منم خلفی هست جفتم 

متوجه منظورت نشدم عزیزم من تازه متوجه مشکل انعقادیم شدم و سر بارداری اولم نمیدونستم. ناگهانی یکی ا ...

عزیزم نیکی جان!! با اسپرین پیش میرم یعنی چی عزیزم؟
شما در مورد بیماریت اطلاعات دقیق نداری متاسفانه
مشکل انعقادی که بچه ها باهاش درگیر هستن و باعث شده دکترا براشون اسپرین یا هپارین و داروهای مشابه تحویز کنن، مشکل ترومبوز هست یعنی لخته شدن خون
در حال که مشکل شما یعنی فون ویلبراند جزو دسته ی بیماری هایی هست که خون لخته نمیشه یا دیرتر لخته میشه ، یه چیزی تو مایه های هموفیلی!!
برای کسانی مثل شما مصرف اسپرین و داروهای ضد انعقاد ممنوعه عزیزم !! چون میتونه خونریز داخلی بده

لطفا سر خود دارو مصرف نکن و تحت نظر باش
اتفاقا خیلی شانس اوردی که متوحه بیماریت شدن

عزیزم من چون خیلی به نوع مشکل انعقادیت اشراف ندارم نتونستم با مشکل انعقادی خودمون که ژن غلطت خونه مق ...

انا جون دقیقا درست متوجه شدی عزیزم مشکل نیکی جون دقیقا بر عکس بقیه مشکلات انعقادی که تا حالا بچه های اینجا داشتن 

انا جون فکر کردم زایمان کردی .  چه خبرا کی به سلامتی مادر شده.راستی از روشانیلو که قبل از من س ...

ندا جان چه خوب که از خودت خبر دادی عزیز
ان شاء ا... مشکلات بر طرف میشن
قطعا سقط خیلی بد و دردناکه
اتفاقا من وقتی بیمارستان بستری بودم هم اتاقیم مثل شما بود و مقدار مایع آمنیوتیکش کم بود و برای همین بستری بود
دهانه ی رحمش هم متاسفانه باز بود با طول سرویکس کوتاه
برای همین من خیلی به یادت بودم هر روز و هر لحظه
امیدوارم به زودی مشکلات بر طرف بشن و خیلی زود مامان بشی عزیزم

مرسی عزیزدلم از راهنماییت ببخشید ترسوندمتون من ساعت چهار یه سکلوژیست 400گذاشتم بهم گفتن دو تا امپول ...

عزیزم سیکلوژست رو قطع نکن سر خود
چه خوب که تونستی سیکلوتهیه کنی چون خیلی وقته نیست تو بازار

من امروز یادم نیست خوردم یا نه. چون صبحانه دیر خوردم و غذای گرم.میخواستم بعدش بخورم.اما نمیدونم نها ...

حالا که نخوردی دیگه
اشکال نداره
ببین ماها که قرصامون خیلی هستن بهتره جای قرص داشته باشیم تا یادمون نره
من همون اول صبح تمام قرص های روزانه ام رو باز میکنم میذارم تو حای مخصوصش تا یادم نره