سلام به همگی
من چند سال پیش تصمیم به بارداری گرفتم.یه بارداری دوقلو داشتم.از اوایل بارداری خون دماغ میشدم تا اینکه تو ماه ششم هماتوم تشکیل شد واسه یکی از جنین ها.دکولمان شدم و زایمان زودرس و ... .شش ماه بعد به دستور پزشکم با مخالفت خودم رفتم اقدام بار اول باردار شدم قلبش دیر تشکیل شد و ۹ هفته ایستاد.میس ابرشن شدم.هماتوم ساب کوریونیک و باز هم هماتوم پشت جفت.
عفونت درمان نشده هم داشتم که ا صدتا دکتر عوض کردن دارو دادن خوب شد.
یه سری آز دادم که همه خوب بودن.پروتیین اس و سی و ذخیره تخمدان و ......
دوباره مشکلات ادراری پیدا کردم که ترجیح دادم اردار نشم تا برطرف بشه.سال قبل بازهم ناخواسته باردار شدم.به محض ابنکه بتا مثبت شد افتادم به خونریزی قهوه ای و نهایتا دفع شد.در حد بند انگشت بود.توی همه بارداری ها خون دماغ و هماتوم.
توی این چند سال هم همش آزمایشای تخصصی ایمنی انعقادی کاریوتایپ و ... دادم.
کلی دکتر هماتو رفتم.بالاخره یه رزیدنت فهمید مشکلم چیه و آز نوشت.حالا فون ویلبراند دارم ظاهرا.
الان واسه شوهرمم آز Dfi/Sfa نوشتن و واسه خودم آز ترومبو و یه از دیگه که حالا اونو دکترا شک داررن.
انقدر خرج کردم خستههه شدم دیگه.تا چند ماه آینده هم موقعیتشو ندارم هزینه زیاد بکنم.هزینه آزمایشام دوتای اولی یک و نیم م میشه.فقط تامین اجتماعی ام.کل تهران فقط یکی دوتا آزمایشگاه داشت اونم اسمشو نمیدونستن کلی زنگ زدم تا حالیشون کردم.
حالا جایی رو میشناسین که این آزمایشات رو با هزینه دولتی حداقل انجام بدن؟جوابشم معتبر باشه؟