2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048007 بازدید | 684638 پست
سلام دوستای گلم. بالاخره منم رسیدم به انتقال، سه شنبه انتقالمه. الان دارم روزی سه تا قرص استرادیو ...

من ۳بارجنین ۳روزه بود که نگرفت .اینبا با چهارم ۵روزه بود هردوش گرفت اخه باخون دیروز اتفاقی نیفتاده باشه

غلط املایی نگیرید اگر باسوادین باهمون تایپ اشتباه منظور رو میگیرید
 والا من استخوان درد آنچنان که ندارم شکر خدا، فقط گاهی یکی از پاهام درد میگیره انگاری که زیاد ر ...

شماهم لکه بینی دارین؟ازروز چنداینجوری شدی؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خوبي عزيزم ان شاءالله كي وقت سونو داري؟ اميدوارم همه چي ب خوبي برات پيش بره   پس منم كلا يكي ...

عزيزم شما ازمايشتون مثبت شده؟ ميشه بگيد استراديول داشتيد قبل انتقال؟

و انوكسا رو از بعد انتقال شروع كردي يا قبلش؟ 

اين دردارو از قبل انتقال داشتي؟ 

اناجان محاسبه سن بارداری جنین ۵روزه رو میگین؟من زیادمتوجه نشدم.بعضیامیگن فرقی نداره باید همون روز اول پری رو حساب کنی

عزيزم مثلا اگه ١١ ظهر انتقال داشتي تا ١١ ظهر روز بعد ميشه يك روز  مثلا مال شما تا ظهر امروز شد ...

مامان طاها منم همینو میگم که الان وارد روز یازدهم شدم دیگه.واینکه میگن چهارده رو  بعد ازمایش بدین یهنی روز چهارده که تموم شد وارد روز پانزده شدی باید ازمایش بدی؟

خدایا معجزه کن.....کافیه که خدا بخواد سلطان سلیمان خ ر کیه

سلام بچه ها.امروز فهميدم از شش نفري كه باهم رفتيم تخمك كشي،من هايپر شدم بقيه هم فقط دوتاشون جوابشون مثبت شد😔سه تاشون منفي شد.

بچه ها من ابان بايد برم برا انتقال.ميشه بهم كمك كنيد و بگيد چكار كنم كه رحمم تقويت شع؟😔😔😔

چه غريبانه تو با ياد وطن مينالي،من چه گويم كه غريب است دلم در وطنم🌷🌷🌷
من ۳بارجنین ۳روزه بود که نگرفت .اینبا با چهارم ۵روزه بود هردوش گرفت اخه باخون دیروز اتفاقی نیفتاده ب ...

یعنی دو قلو شد؟

ان شاالله که هیچ اتفاقی نیفتاده و به سلامتی دنیا میان.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
مامان طاها منم همینو میگم که الان وارد روز یازدهم شدم دیگه.واینکه میگن چهارده رو  بعد ازمایش بد ...

بله تا ظهر امروز روز دهم بوده. الان ده روز و مثلا ۴ ساعت هست.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
خوبي عزيزم ان شاءالله كي وقت سونو داري؟ اميدوارم همه چي ب خوبي برات پيش بره   پس منم كلا يكي ...

سلام گلم

۱۸ مهر میرم واسه سونو، انشالله که واسه شما هم خیره، اصلا فکر منفی نکن، شما خیلی زود رفتی واسه همین چیزی ندیدن، منم از ترس همین« برو ۱۰ روز دیگه بیا» ها ترجیح دادم دیرتر برم.

در مورد درد دست و پا هم والا منم نمیدونستم به غلظت خون ربط داره تا دوستمون گفت. منم احتمال میدادم از عوارض داروها باشه، حالا یه فکر هم برام اضافه شد که کاش آسپرین رو دوباره شروع میکردم و نکنه یه دونه آنوکسان کم باشه

ممنون میشم از پیجم حمایت کنید: @abjinanaz                                           
شماهم لکه بینی دارین؟ازروز چنداینجوری شدی؟

الان که نه اما روز۹ بعد انتقال و روز ۱۱-۱۲ داشتم که با قطع آسپرین و اضافه کردن شیاف و استراحت برطرف شد، دیگه از اون موقع با دو تا شیاف و بدون آسپرین دارم ادامه میدم

ممنون میشم از پیجم حمایت کنید: @abjinanaz                                           
سلام عزیزم بهتری انشالله❤️

ممنون عزیزم، فقط همون لکه بینی بود، امروز رفتم بیمارستان، گفتن لکه بینی تو بارداری طبیعیه، هفته دیگه بیا سونو، البته همش تا الان هم استراحت کردم با یه شیاف اضافه