2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048007 بازدید | 684638 پست
از عطاری بگیر دارویی گیاهیه.اره مشکلی نیس

البته شوهر من خورد و میل جنسیش رو بی نهایت کم کرد
از ندادیم تو اون دوره ببینیم شرایطش بدتر شده یا نه

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
سلام دوستان بعد از سه بار آی وی اف، امروز جواب بتام مثبت شد. امروز روز چهاردهم انتقالم بود. عدد بتا ...

مبارکه عزیزم
ان شاء ا... صدای قلبش هم میشنوی

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آنا جون و لاله جون جواب همه تستهامو فرستادم براى دكترم جمعه قراره جلسه تيمى در موردم بذارن و ٢شنبه ...

ممنون عزیزم از این همه محبتت

عزیزم برای دکتر اصلیت یعنی تو انگلیس؟

بچه ها یه سوال شماچطورحموم میرید.من هفته ای یکبار اونم ۵دقیقه اما میایم بیرون بدنم پوست میده انگارچر ...

من هفته ای دو بار میرم و هر بار هم 45 مین میمونم :))
بقیه مواقع هم میرم فقط گردن به پایین رو میشورم و شامپو میزنم و میام همون 5 مین

سلام  خانما  چطورید  ان شاالله  نی نی های گلتون سللامت باشن . آنا جو ...

عزیزم من در مورد این روش چیزی نشنیدم
اما کلا پی آر پی تو خیلی از زمینه ها استفاده میشه و کارش باز سازی هست
پس میتونه سلول های درون بیضه هم بازسازی کنه و کمک کنه برای ساخت و تولید اسپرم

سلام به تک تک دوستان عزیزم...امیدوارم همگی خوب و سلامت باشید🌸🌹🌸 خیلی دلم واستون تنگ شد...این روز ...

اتریسا جان حتما وقتی شرایط ریه مشخص شد از خودت خبر بده
ما همیشه به یادت هستیم
برات ارزوی سلامتی میکنم

همسرتون چطورن؟بهتر شدن؟

@تورک_آنا      

انا جون من داروهام اينه: روزي دوتا شباف دوتا استراديول و هر سه روز يكبار امپول

بعد زنگ زدم مركز ميگه فقط شيافتو سه تا كن 

امپولمو بيشتر نكرد

ميگم اگه لكم ادامه داشت بهتر نيس روزي يه دونه امپول بزنم،؟

دوقلوهای نازنینم...دختران دلبندم..به خاطر شما هم شده هميشه آبي می مانم🌊به خاطر شما هم شده تمام روزهای بعد از اين مهربانتر خواهم شد🌸دلم ميخواهد زودتر دستهايتان را بگيرم🤰🏼زودتر روي دستهايم تكانتان دهم تا بخوابین🤱🏼زودتر برايتان با زبان كودكانه قصه بگويم،بهانه بگيرین و من كلافه شومبريزین،بپاشينو من حرص هايم را سر بيخيالي خالی كنم
@لاله_سرخ     سلام لاله جان ممنونم از اینکه همچنان همراهی میکنید..امیدوارم همیشه همیشه س ...

در مورد ضعیف شدن حافظه خب حرف و حدیث زیاد هست و یکی از دلایلی که امروزه بیشتر با بی حسی یه سری عمل ها رو انجام میدن هم همینه
اما خب دور و بر خودم داشتیم کسانی که چندین بار بیهوشی داشتن ، نمونه اش مادر بزرگم ، ولی ماشاء ا... حافظه اش از ما هم قوی تره
اما خب یه سری نکات هست که میتونه کمک کنه حافظه تقویت بشه مثل حل کردن جدول و بازی های فکری

در مورد اندومتریوز ریه چیزی ندیدم دور و برم تا حالا
و اطلاعات خاصی هم در موردش ندارم متاسفانه
فقط میدونم اندومتریوز میتونه گسترش پیدا کنه به اعضای دیگه
که امیدوارم مال شما این طور نباشه

[QUOTE=70079374]عزیزم خدا شاهده همیشه به فکرتم..... از خدا فقط میخوام به زودی بیایی بگی خوب خوب خوبی ...

عزیزم فدات بشم.....

ایشالله که چیزی نیست و به زودی خوب خوب میشی....

میفهمت.....

همه سختیا به کنار اینکه سلامتیت زیر سوالم بره واقعا سخت میشه...

اما فقط از خدا میخوام به زودی خبر خوش بهمون بدی....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
البته شوهر من خورد و میل جنسیش رو بی نهایت کم کرد از ندادیم تو اون دوره ببینیم شرایطش بدتر شده یا ن ...

وای شوهر من خورد که خیلی زیادشد😎😎کلا مخصوص افزایش میل جنسیه

غلط املایی نگیرید اگر باسوادین باهمون تایپ اشتباه منظور رو میگیرید
[QUOTE=70079374]عزیزم خدا شاهده همیشه به فکرتم..... از خدا فقط میخوام به زودی بیایی بگی خوب خوب خوبی ...

از صمییییییم قلبم دعا میکنم که سلامتیت رو کامل کامل بدست بیاری🍀🍃💚

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
من هفته ای دو بار میرم و هر بار هم 45 مین میمونم :)) بقیه مواقع هم میرم فقط گردن به پایین رو میشورم ...

ماشالله .فقط اینجا من بو گندو هستم😂😂دپرس شدم ازحموم نرفتم منم وسواسی

غلط املایی نگیرید اگر باسوادین باهمون تایپ اشتباه منظور رو میگیرید