2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047943 بازدید | 684630 پست
نسخ آزهای تکمیلی!!!!! نسخه اول: برای همسرتون!!! لطفا کاریوتایپ انجام شود. نسخه دوم: برای خودتون!!! ...

ممنون عزيزم😘😘😘

چه غريبانه تو با ياد وطن مينالي،من چه گويم كه غريب است دلم در وطنم🌷🌷🌷
بچه ها امروز رفتم دسشويي لك ديدم قهوه اي تيره بود خيلي هم كم بود ببخشيد انگار توش يكي دوتا موير ...

خواهر ایشا حتما لک لانه گزینه خدا رو شکر استراحتت بیشتر کن

خوش بحالت شیاف داری من یدونه تمپول دارم خیلی اذیتم میکنه

خدایا معجزه کن.....کافیه که خدا بخواد سلطان سلیمان خ ر کیه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنونم آنا جان  خيلي شما و دوستان بهم روحيه دادين  ان شاءالله ده مهر خوشخبر باشم  ...

حتما خوش خبری عزیزم....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

سلام به تک تک دوستان عزیزم...امیدوارم همگی خوب و سلامت باشید🌸🌹🌸

خیلی دلم واستون تنگ شد...این روزها خیلی پر مشغله ام و از طرفی دیگه حرفی هم واسه گفتن ندارم.فقط گهگاهی که سر میزنم و و از حال و روزتون با خبر میشم وقتی جواب آز مثبت میشه کلی خوشحال میشم و با جواب منفی چقدر غصه میخورم ..اما مطمئنم بالاخره خدا نتیجه صبر و تلاش تون رو میده به زودی..

خب به سلامتی چند تا مامان پا به ماه هم داریم شکر خدا💜💜💜

خب از خودم بگم که کلا درمان رو کنار گذاشتم به چند دلیل...یکیش اینه که هر راهی بود رو امتحان کردم و نشد..

بعدم قضیه ریه خیلی فکرمو درگیر کرده..چندین بار عکس و آزمایش و...فعلا که باید دارو مصرف کنم و با آخرین جواب آز که آبان هست دوباره ویزیت شم..و قضیه اندومتریوز در ریه هم منتفی نشده. ..خلاصه که اومدم نفس بکشم و کمی به خودم و زندگیم برسم این داستان پیش اومد...

در هر حال برای همگی روزهای خوب ،خوش و سرشار از سلامتی آرزو میکنم و همیشه منتظر خبرهای خوبم از شما...

🌹🌻در انتظار رویت، ما و امیدواری  در عشوه ی وصالت، ما و خیال و خوابی 🌻🌹من با خود و جهان اطراف خود یکسره در صلح و آرامشم..
خواهر ایشا حتما لک لانه گزینه خدا رو شکر استراحتت بیشتر کن خوش بحالت شیاف داری من یدونه تمپول دارم ...

ايشالا خيلي حالم بده استرس گرفتم

دوقلوهای نازنینم...دختران دلبندم..به خاطر شما هم شده هميشه آبي می مانم🌊به خاطر شما هم شده تمام روزهای بعد از اين مهربانتر خواهم شد🌸دلم ميخواهد زودتر دستهايتان را بگيرم🤰🏼زودتر روي دستهايم تكانتان دهم تا بخوابین🤱🏼زودتر برايتان با زبان كودكانه قصه بگويم،بهانه بگيرین و من كلافه شومبريزین،بپاشينو من حرص هايم را سر بيخيالي خالی كنم
سلام دوستان بعد از سه بار آی وی اف، امروز جواب بتام مثبت شد. امروز روز چهاردهم انتقالم بود. عدد بتا ...

وای عزیزم خیلی خوشحال شدم.انشالله خدا حفظشون کنه.خدایا شکرت.بچه ها مطمئن باشیدخدا برای همتون بهترین رقم زده

غلط املایی نگیرید اگر باسوادین باهمون تایپ اشتباه منظور رو میگیرید
سلام به تک تک دوستان عزیزم...امیدوارم همگی خوب و سلامت باشید🌸🌹🌸 خیلی دلم واستون تنگ شد...این روز ...

عزیزم خدا شاهده همیشه به فکرتم.....

از خدا فقط میخوام به زودی بیایی بگی خوب خوب خوبی.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بچه ها ممنونم از همتون که جوابمو دادین.منم فعلا مادرشوهرم درجریانه و مامان خودم.خودمم شنیدم که برا خ ...

بیخیال حرف مردم.هرچند واسه منو کسی نمیدونه و فعلا به ارامش خودت فکر کن منم سر این موضوعات خیلی اذیت شدم وگریه کردم فقط میگفتم کسی نفهمه.اگرم گفتی کامل درجریان ریزه کاریا قرار نده.میگذره 

غلط املایی نگیرید اگر باسوادین باهمون تایپ اشتباه منظور رو میگیرید

@لاله_سرخ    

سلام لاله جان ممنونم از اینکه همچنان همراهی میکنید..امیدوارم همیشه همیشه سلامت باشید...

●●لاله جان من سه بار جراحی شدم و هر بار به مدت 3 ساعت یا بیشتر مدت جراحی طول کشید...یه جا خوندم که بیهوشی در آینده خدای نکرده ممکنه باعث بروز آلزایمر بشه.. شما در این زمینه اطلاعاتی دارید؟؟خیلی نگران شدم حداقل اگه بچه ندارم میخوام سلامت باشم اما...

●●من چند وقته پیش یک بار خلط خونی داشتم و پیگیر شدم و انواع عکس و سی تی و آزمایش داشتم توی عکس ها سه تا حفره دیده شده در هر دو ریه.جالبه که مخصوصا سمت ریه چپ احساس درد دارم...حالا میخوام اینسری با متخصص دیگه ای ویزیت بشم..اما جواب کشت قارچ و ...منفی بوده..ولی هنوز اندومتریوز رد نشده کمی نگرانم...البته یه کشت 70 روزه حاضر میشه اون مونده فک کنم مربوط به اندومتریوز باشه..شما تا بحال به چنین موردی برخورد کردید؟؟اصلا هم در اطرافیان مشکل ریه نبوده شکر خدا...

🌹🌻در انتظار رویت، ما و امیدواری  در عشوه ی وصالت، ما و خیال و خوابی 🌻🌹من با خود و جهان اطراف خود یکسره در صلح و آرامشم..

[QUOTE=70079374]عزیزم خدا شاهده همیشه به فکرتم..... از خدا فقط میخوام به زودی بیایی بگی خوب خوب خوبی.....[/QUOTE

باور کنید به جز این هم نمیتونه باشه...شما اینقدر مهربان و صبورید که اینجا شد خونه دوم ما...با هر حالی که باشیم باید حتما اینجا سر بزنیم..حواسم به روز شمار بارداریه دوستام هست ...جالبه که من از بهمن ماه که منفی شدم و درمان رو کنار گذاشتم اما نتونستم از اینجا دل بکنم و دائم به اینجا وصلم..حتی اگه حرفی واسه گفتن نداشته باشم.این فقط بخاطره اتمسفر پاک اینجا و وجود نازنین هایی همچون شماست😚😚

آنا جان محتاج دعاتون هستم..بخدا دیگه با این قضیه کنار اومدم و میگم هر چی خدا صلاح بدونه بهترینه اما انتظار اینجور مسائل رو ندارم واقعاا دیگه توانی هم نمونده..

حتی قرار بود برم واسه عکس رنگی رحم حداقل بخاطره سلامتیم اما دیگه رمقی نمونده..و بیزار شدم از این راه...

سلام دوستان گلم...تبریک ب مامانای جدید امیدوارم دوران بارداری راحت و عالی داشته باشید و خیلی ناراحت شدم برای دوستانی ک منفی شدن الهی ک در بهترین زمان خدا دلتون شاد کنه🙏

سلام ب آنای مهربان.. عزیزم ی سوال داشتم من قبلا سابقه اگزمای پوستی داشتم ک با پماد کلوبتازول خوب میشد الان ی مدتیه دور هاله سینه هام ب شدت میخاره و میسوزه و پوست پوست شده و حالت اگزما داره میتونم پماد کلوبتازول بزنم؟ البته دیروز ب ناچار زدم چون دیگه تحمل خارشهای سینه م نداشتم ب نظرت این پماد ضرر داره؟

سلام دوستان بعد از سه بار آی وی اف، امروز جواب بتام مثبت شد. امروز روز چهاردهم انتقالم بود. عدد بتا ...

مامان مارال خیلی تبریک میگم خدارو شکر.ممکنه بهمون از علایمت بگی؟لک داشتی

خدایا معجزه کن.....کافیه که خدا بخواد سلطان سلیمان خ ر کیه