2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048042 بازدید | 684638 پست
بچه ها داروخونه ای می شناسین که هنوز فمیبیون ۱ داشته باشه؟؟؟؟

زنگ بزن ۱۹۴ بهت بگه.من شمالم یکماه پیش گرفتم داروخانه بازم داشت

غلط املایی نگیرید اگر باسوادین باهمون تایپ اشتباه منظور رو میگیرید

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم امروز روزه بودم اول محرم ،برای همه منتظرا دعا کردم به قول ثمین امسالم دست خالی ام ،البته ناشکری نشه یه پسر دارم دومی هم بیاد خوب میشه،دلم برای نی نی کوچولو تنگ شده،انا جون دعوام نکن ولی خیلی التماس دارم از مامانها

انا جان من هرجور حساب میکنم ۶ هفته نمیشم امروز میشه ۵ هفته و ۳ روز.ببین من ۲۷ مرداد انتقال دادم تا ا ...

خوب ۴ روز از مرداد ۱۹ روزم از این ور میشه ۲۳ روز که میشه ۳ هفته و ۲ روز.....

دو هفته هم قبل انتقال......

بالفرض جنینت ۳ روزه بوده میشه:

۳ هفته و ۲روز + ۲هفته + ۳روز.....

میشه ۵ هفته و ۵ روز....

البته با فرض جنین ۳ روزه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
دوستای گلم تو اتاق خواب نشستم و از پنجره صدای مداحی میاد.. هیئتی که سر کوچمونه.. اشکام بی اختیار د ...

آمین.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آنا جون وقتی پرستاره گف خودم تزریق کنم به همسرم گفتم بیا بالا سرم وایستا توهم ببین وقتی تزریق کردم د ...

یعنی فولی ریزم نداشتی؟

منم امروز روزه بودم اول محرم ،برای همه منتظرا دعا کردم به قول ثمین امسالم دست خالی ام ،البته ناشکری ...

عزیزم چرا دعوات کنم.....

ایشالله خدا به معجزه خوشگل قسمتت کنه.....

یعنی فولی ریزم نداشتی؟

والا آنا جون پریروز سونو شدم گفتن سمت راست دوتا ۸ یه دونه ۷ و ۵ و ۶ متعدد سمت چپ یه ۹ یه ۸ یه ۷ و ۵ و۶ متعدد 

ولی امروز گف سمت راست سه تا ۱۳ 

سمت چپ سه تا ۱۱ 

و گفت قطعا هایپر نمیشی 

😶😶😶😶😶

خداجونم شکرت       
سلام ازفردا صبح منم باید صبحا اورگالوتران بزنم  من امروز سونو شدم ۶ یا ۷ تا فولیکول داشتم و پس ...

سلام عزيزم

امروز سونو روز چند رفتي شما؟؟؟ فولي هات چه اندازه بودن؟؟؟

من سونو روز هشت كه رفتم همون روز اورگالوتران رو زدم از فرداش بايد قبل از ده صبح ميزدم

انشالله فردا بهم بگن كي بايد برم

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
زنگ بزن ۱۹۴ بهت بگه.من شمالم یکماه پیش گرفتم داروخانه بازم داشت

ممنون عزیزم

توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!
سلام عزيزم امروز سونو روز چند رفتي شما؟؟؟ فولي هات چه اندازه بودن؟؟؟ من سونو روز هشت كه رفتم همون ...

من امروز روز ۱۰ بودم سایزشون ۱۱ و ۱۳ بود 

از فردا صبح هم اورگالوتران باید بزنم 

پس فردا هم میشه روز ۱۲ پریود که بازم وقت سونو دارم 

اورگالوتران رو وقتی فولیکول ها سایزشون ۱۰ به بالا میشه تجویز میکنن

خداجونم شکرت       
والا آنا جون پریروز سونو شدم گفتن سمت راست دوتا ۸ یه دونه ۷ و ۵ و ۶ متعدد سمت چپ یه ۹ یه ۸ یه ۷ و ۵ ...

انشالله تا اون موقع رشد ميكنن همه شون و تو همون انتقال اول مامان ميشي اونم دوتا ني ني ناز و خوشگل و به بقيه هم احتياج پيدا نميكني

هايپر نشيم كه بهتره انتقال فرش واسمون ميدن نياز نداره دو سه ماه صبر كنيم عزيزم

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️