2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048042 بازدید | 684638 پست
برای من روز ۲۲ ساک رو دید ، اما خب هر کسی با کس دیگه شرایطش فرق میکنه .اگه میتونی صبر کنی شنیدم که ب ...

روز ۲۲ یعنی ۲۲ روز بعد انتقال درست؟؟س طبیعی که برلی من هم قلبش دیده نشه؟؟شما هم هفته ۶ بودی؟؟

خدایا همیشه محافظ پسرم باش

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم خیلی زود بوده..... سی روز بعدش بری شاید تشکیل بشه.....

انا جان من هرجور حساب میکنم ۶ هفته نمیشم امروز میشه ۵ هفته و ۳ روز.ببین من ۲۷ مرداد انتقال دادم تا الان هم ۳ هفته و ۳ روز +اون دوهفته میشه ۵ هفته و ۳ روز.درسته؟؟؟

یکم نگرانم

خدایا همیشه محافظ پسرم باش
سلام دوستان آناجان همگیییی بیاید کمممممک دارم سکته میکنم شرایط منو که میدونید اوضاع تخمکم بد بو ...

وای واییییی... مبارکت باشه خاهری گلم😗😗😗😗😗😗

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
روز ۲۲ یعنی ۲۲ روز بعد انتقال درست؟؟س طبیعی که برلی من هم قلبش دیده نشه؟؟شما هم هفته ۶ بودی؟؟

عزیزم منم روز ۲۰ انتقال رفتم پنج هفته بودم

کیسه زرده و ساک بود تازه یکیش انقد کوچیک بود که گفت ممکنه رشد نکنه

جنین هم نبود

دو هفته بعد رفتم هردو جنین داشتن و قلب

نگران نباش

فَاللَّهُ خَيْرٌ حَافِظًا ۖ وَهُوَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ

دوستای گلم

تو اتاق خواب نشستم و از پنجره صدای مداحی میاد.. هیئتی که سر کوچمونه..

اشکام بی اختیار دارن میان..

از خدا میخام مامنتظرارو هم لایق مادرشدن بدونه و انتظارمونو پایان بده.... ایشالا لایق باشیم و امام حسین ضمانتمون رو بکنه.💙

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘

بچه ها گفتم این اطلاعات رو بدم شاید کسی لازمش شد.

من دیروز آزمایشگاه نیلو آزهای تکمیلی رو انجام دادم.

با بیمه تامین اجتماعی.

ناشتایی هم نمیخاست.

سی دی مارکرها با بیمه شد ۸۲۶۴۰۰تومن.

و انعقادی که شامل ژن غلظت خون و... هست کلا آزاد بود..۴۳۹۰۰۰تومن.

سی دی مارکرام ۲۴ شهریور آماده میشه، انعقادی ۴ مهر.

که گفت ۴مهر بیا هردورو ببر..

من گفتم حتما ی دوماهی الاف میشم😄

و هم اینکه میتونین نصف مبلغ رو اول بدین.باقی مونده اش رو موقع دریافت جواب.

دوست عزیزم خیلی خیلی التماس دعا

عزیزم ایشالا فردا با خبر بتای خوبت ماروهم خوشحال میکنی💙

بهترین کارو کردی..... دیدی شاخ غولو شکستی؟ من جات باشم حالا که تزریقاتیه همکاری میکنه یه بارم با ه ...

آنا جون وقتی پرستاره گف خودم تزریق کنم به همسرم گفتم بیا بالا سرم وایستا توهم ببین وقتی تزریق کردم دیدم همسرم چشاشو بسته 😂😂😂😂 حالا بازم روش کار میکنم تا یاد بگیره 

امروز انقد هول بودم به خودم آمپول بزنم یادم رفت گاز استریل بمالم قبلش ☺☺☺

راستی آنا جون من با ذخیره ۷.۳ هایپر نشدم یعنی دکترم امروز سونو کرد گف هایپر نمیشی و ۶ یا ۷ تا فولیکول داشتم 

خداجونم شکرت       
سلام دوستان آناجان همگیییی بیاید کمممممک دارم سکته میکنم شرایط منو که میدونید اوضاع تخمکم بد بو ...

خداروووشکر عزیزم 

چه معجزه قشنگی 😄😄😄😄💗💗💗💗💗💗

خداجونم شکرت       
سلام دوستان من فردا بايد برم سونو روز ١١ پري،روز هشت هفت تا فولي بين ده تا ١٤داشتم كه دكترم دوباره ...

سلام ازفردا صبح منم باید صبحا اورگالوتران بزنم 

من امروز سونو شدم ۶ یا ۷ تا فولیکول داشتم و پس فردا هم باید برم سونو 

فک کنم فردا به شما بگن تاریخ پانکچرو

خداجونم شکرت