2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048006 بازدید | 684638 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من حاضرم سرم بزنم دیگه ولی هم دکتر زنان خودم هم ایمونولوژم هم دکتر رزاقی معتقدن من به سرم احتیاج ندا ...

ثمین جون میخواستم بهت بگم این دفعه حتما قبل انتقال خراش بده برای من ک تاثیر داشت ایشالا برای شما هم نتیجه بده

والا من درد نداشتم..... یا چسبندپی داشتی یا مانعی چیزی بوده.... شایدم آستانه تحمل دردت پایینه.....

آنا جون سلام عزیزم خوشحالم ک حالت بهتره خدا خودش این چند هفته آخر بارداریت کمکت کنه و نگهدار فرزند عزیزت باشه...آنا جون منم ی روزایی از خواب ک بیدار میشم تا نیم ساعت زیر دلم کمی درد دارم ک بعد خودش رفع میشه البته همیشه نیست بعضی روزا اینجوری میشم...دلیلش چیه ؟ میتونه از بد خوابیدن یا نفخ باشه؟

خواهرای گلم،لطفا برام دعا کنید💙 

یسری مشکلات دارم ایشالا زودتر رفع بشه🍃🍀

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
پس واسه همونه من آستانه تحمل دردم بالاست وقتي ميخواستم برم واسه عكس رنگي تنهايي رفتم اونجا ديدم همه ...

اهاعزيزم ن بابا من اصلا كارنميتونم بكنم تحمل دردنداره بدنم اصلا خواهرم سقط داشته اصلا دردنداشت يعني كم بوددردش 

خدايا من كاسه صبرم چقدرلبريزهاين كاسه..دوستان براي باردارشدنم صلوات ياايت الكرسي بخونيدفداتون
جواب گرفتم.شد ۲۱۱۶

مبارکت باشه عزیزم.التماس دعا😙😘

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
عزیزم به خونه خودت خوش اومدی......

ممنون.آنا جان که اینقدر باحوصله وقت میذارین دوست مهربون  

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

آنا جان شما ک با تجربه ای اگه میشه منو راهنمایی کنین؛من زیاد درگیر یبوست میشم و بعد از پانکچر 3روز یبوست شدید گرفتم ک. ب دلیل فشار زیاد معذرت میخام منجر ب شقاق شد والان اذیت میشم البته دارو هم دارم.استفاده میکنم ولی فعلا تاثیری نداشته واین منو برای انتقال و بارداری نگران میکنه؛عزیزم بنظرتون میتونه تو بارداری مشکل سازبشه برام و نیاز به درمان جدی داره شقاق؟

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
سلام انا جون امروز  روزدوازده انتقالمه بی بی زدم منفی شد به کل ناامید شدم به نظرت بازم صبرکنم؟

سلام خوبی .من یه بار زدم هاله بود.یبار بی هاله...اون هفته.این هفته جرات ندارم😢😢😢😢😢😢

خدایا ممنونم ازت.....یا حضرت رقیه ممنونم....یا امام رضا ممنونم...