2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047898 بازدید | 684630 پست
بروشور نوشته دما کمتر از 30از یخ زدگی محافظت بشه  داروخونه گفته بود یخچالی نیست من گفتم میزارم ...

پس دیگه نذار تو یخچال فقط جای خنک خونه بذار....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ممنون گلم منم 10ساله نازایی دارم مشکل از شوهرم هست ولی ب مروز زمان خودم هم pcoشدم سال قبل ای یو ای ک ...

ایشالله تا قبل انتقالت مامان میشی.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من حاضرم سرم بزنم دیگه ولی هم دکتر زنان خودم هم ایمونولوژم هم دکتر رزاقی معتقدن من به سرم احتیاج ندا ...

عزیزم حالا بذار آزاتو تکرار کنی.....

برا من بین فروردین تا مهر کلی ایمنیم داغونتر شده بود.....

به قول رز اقی اولش یکی بالا بود بعد سه چهارتاش اونم حسابی بالا رفت.....

ممنونم عزیزم اوکی من مینورم هستم پس احتمالا برا اونه

عزیزم همونطور که به دوستمونم گفتم برا جهش تو mthfr هم تجویز میشه و فکر کنم برا پروتئین سی پایینم تجویز بشه.....

البته اگه اشتباه نکنم.....

یادمه جهشو داشتی درسته؟

دوستان الان قبل انتقال کارخاصی باید انجام بدی یاتغذیه خاصی باشه؟

عزیزم تغذیه باید مناسب طبع و شرایط هر فرد باشه و از کسی تقلید نکنی.....

آبم زیاد بخور.....

بعد انتقالم یه بند نخواب هر از گاهی پاشو به دوری تو خونه بزن.....

سلام من بعد پانکچر بیست یک پریودیم امپول دیفرلین زدم  دکتر گفت  پریود ک شدی شروع کن قرص اس ...

هیچ کاری نکن باید طبیعی پریود بشی چون میزنی همه چیو خراب میکنی.....

ضمنا مگه دکترت نگفته قرصاتو شروع کن.....

شما طبق تجویز جلو برو.....

سلام دوستان  من انتقال دادم  امشب خيلي خنديدم  الان زير دلم كمي تير ميكشه بد نباشه ...

کار خوبی کردی همیشه بخندی.....

اشتباه منم به فال نیک بگیر من فکر کردم انتقال دادی و ترشحاتتو گذاشتم پای مامان شدنت.....

پس ایشالله پیش پیش بهت خبردادم.....

عزیزم والا من که خرما بیشترم میخوردم..... ترشحاتتم احتمالا برا بارداریه....

ان شاءالله ك خير باشه برام 

مركز گفتن چيز مهمي نيست 

عزيزم من طبعم گرمه ب نظرم روزي يكي دو تا خرما بخورم ايرادي نداشته باشه درسته 

سلام،آنا جون میشه بهم کنی،من یه عمل لاپاراسکوپی فیبروم رحم داشتم و یه بار هیستروسکوپی شدم،هیچ‌وقت طب ...

عزیزم برات سیکل نچرال در نظر نگرفته تا حالا دکترت؟

بعضا میبینی به دارو جواب نمیده اما با روال طبیعی بدن بهتر جواب میده.....

ضمنا مایعات زیاد بخور.....

پیاده رویم خوبه.....

بعضی دوستان با خوردن گوجه جواب گرفتن اگه برات ضرر نداره امتحان کن.....

اناجون صبحتون بخير، حالتون بهتره انشالله؟؟؟ اناجون من متاسفانه عكس نداشتم و براي شروع سيكل مجبور شد ...

عزیزم فدات بهترم اما استراحتمو سعی کردم بیشتر کنم.....

عزیزم اصلا نمیشه سیکلهارو با هم مقایسه کرد دکترته که باید تشخیص بده کدوم نوع سیکل برات خوبه.....

ان شاءالله ك خير باشه برام  مركز گفتن چيز مهمي نيست  عزيزم من طبعم گرمه ب نظرم روزي يكي ...

ببین عزیزم من اوایل خرما زیاد میخوردم.....

بعد یکی دو ماه خیلی به خرما کشش نداشتم......

الان دوباره بیشتر شده......

پس به بدنت اجازه بدی خودش یه جورایی واست تعیین تکلیف میکنه.....

مباركه عزيزم انشالله چند روز ديگه جواب آز بتاي تپلت رو ميذاري نه عزيزم هيچي نميشه استرس نداشته باش

يادم باشه شما اولين نفري هستي ك بهم تبريك گفتي 

اين تبريك شما ك هنوز هيچي نشده حس عجيب خوبي بهم داد😍 

ان شاءالله آمين

ان شاءالله شما هم به زودي زود اين خبر خوش رو به همه ما بدين 

ديشب خيلي خنديدم الان از كمر درد بيدار شدم اما ب فال نيك ميگيرم اين درد رو امروز ميشه جنينم پنج روزه ان شاءالله 

توكل به خدا 

منم انقد میخندیدم که زیر دلم درد میگرفت نگران نباش چیزی نیست  فقط به قول آناجون و لاله عزیز حو ...

خودم اول ميگفتم خنده خوبه 

بعد ك زير دلم درد گرفت كمي فكرم مشغول شد

الانم با حس كمر درد از خواب بلند شدم  

ك ان شاءالله چيزي نيست  

ممنونم ان شاءالله شما هم ب زودي خبر مادر شدنت كل زندگيت رو زير و رو كنه 

ببين بهم نگفتن چندتا كلا مركزم نميگه 

اما خانوما ك صحبت ميكردن ميگفتن با هر انتقال بيشتر از ٢/٣ تا انتقال نميدن 

حالا امروز بايد زنگ بزنم برا فريزام 

ك شده يا ن و ميپرسم چند تا هستش ان شاءالله 

ميگي منقبض نكن يعني چطور ؟

كلا وقتي ميخندم بايد شكمم رو ميگرفتم حالا نميدونم اين حس ميشد منقبض كردن يا ن 

کار خوبی کردی همیشه بخندی..... اشتباه منم به فال نیک بگیر من فکر کردم انتقال دادی و ترشحاتتو گذاشتم ...

عزيز دلم اين چ حرفيه شما بايد ما رو ببخشي ك در هر شرايطي وقت شما رو ميگيريم ك از خدا ميخوام هميشه دلت رو شاد كنه  

انتقال دادم و امروز جنينا تو دلم ميشن پنج روزه اگه خدا بخواد