2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048042 بازدید | 684638 پست
مرسي از توضيح خوبت اناجون، از خدا برات بهترين ها رو طلب ميكنم🌹🌺 عزيزم اندومتريو چه جوري ميشه ...

عزیزم خوب بستگی به محل درگیریم داره.....

مثلا تو تخمدانا باشه تشخیصش راحتتره.....

خلاصه با سونو معمولی بعضا قابل تشخیصه.....

برا بعضیا تو عکس، بعضیا با آز، بعضیا با سونوی تخصصی بعضیا با معاینه تخصصی و نهایتا بعضیام فقط با لاپرا......

برا من با سونو و عکس و آز نرمال بود با معاینه خانوم دکتر پ ا د م ه ر تشخیص دادن.....

تشخیص قطعی و نهایی و درمان با لاپراست.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

سلام آنا جون خوبی؟امروز شد روز سیزدهم انتقالم بازم بی بی زدم منفی شد همش مقصر همسرمه هی میگه بی بی چک بزن آخه منفی شد منم خیلی ناامیدشدم همش میگم تا قبل از بیست ویکم پریود میشم😥😥😥😥😥😥😥😥

خدایا شکرت 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نگران ال دیتم نباش ولس سعی کن هی نامرتب نخوری.....

سلام آنا جون انشالله ک خودت و تی نیا و همسرت همیشه خوب و سلامت باشین.ببخشید من چند تا سوال دارم اول اینکه زیر آز اسپرم همسرم ک داغون بود نوشته آزمایشهای تکمیلی ک همون دی اف آی و رنگی کردن اسپرمهای و زندا و فروکتوز و ایناس،یعنی باید اونا رو حتما انجام بدیم و بریم پیش دکتر؟بعدش پیش ایمونولوژ رفتیم معاینه کرد و سونو نوشت یعنی ب واریکوسل مشکوک شده؟بعدش آنا جون ببخشید من گاهی موقع نزدیکی خصوصا اگه عمیق باشه درد دارم ک بعضی وقتا خیلی بیشتره و گاهی مقعدم هم باهاش درد میگیره جوریکه دیشب تا صب از درد مقعد خوابم نبرد ممکنه این بخاطر رتروورسه بودن رحمم باشه؟آخه تو رتروورسه رحم عقبه و میگن درد واژن تو رحمی ک عقبه طبیعیه ولی ممکنه بخاطر عقب بودن رحم ب عقب فشار بیاد؟

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
سلام آنا جون خوبی؟امروز شد روز سیزدهم انتقالم بازم بی بی زدم منفی شد همش مقصر همسرمه هی میگه بی بی چ ...

عزیزم شما چه علائمی داشتی ؟منم امروز روز یازده انتقالمه هیچ علائمی ندارم خیلی نگرانم

😍😍خدایا شکرت

سلام بچه ها عاجزانه ازتون خواهش میکنم کمکم کنید مخصوصاشما تورک جان

من میکرو چهارمم هست.الان ۵روزه انتقال دادم سریاقبل استراحت کامل بودم درحد غذا ودستشویی بلندمیشدم اصلا خونه مامانم بودم.الان خونه خودمم مشکل لعنتی که دارم وسواسمه😢 ریخت وپاش رو اعصابمه دست خودم نیست مریضه دیگه.نمیدونم درچه حدمیتونم کارای خونه رو انجام بدم.الان الکی کمی تلویزیون رو تمیز کردم وباپارچه روی سرامیکا وایساده یه دور سریع کشیدم.میخوام اینبارخودم اشپزی کنم.تاالان کلا استراحت بودم ولی ازامروز بلندشدم.شماتجربیاتتونو بگین.دوستتون دارم

غلط املایی نگیرید اگر باسوادین باهمون تایپ اشتباه منظور رو میگیرید
سلام آنا جون خوبی؟امروز شد روز سیزدهم انتقالم بازم بی بی زدم منفی شد همش مقصر همسرمه هی میگه بی بی چ ...

چرا خودتو اذیت میکنی.یکدفعه برو ازمایش روز۱۳ که زوده واسه من روز۱۶ ازمایش نوشتن

عزیرم میتونه از همه شون باشه..... آسپرین میتونه تاثیرش بیشتر باشه چون اساسا معده رو داغون میکنه.... ...

قط کردم...ولی اثرش مونده...خیلی اذیتم...

خدای مهربانم ترا سپاس گزارم..هر لحظه...
سلام بچه ها عاجزانه ازتون خواهش میکنم کمکم کنید مخصوصاشما تورک جان من میکرو چهارمم هست.الان ۵روزه ا ...

دوست عزیزمنم مثله شماوسواس دارم وخیلی شدیده طوری که وقتی دوقلوبارداربودم گردوخاک میشست رو وسایلا میشستم گریه میکردم به این فکر کن من وشمااین همه سال شستیم وسابیدیم چی شد استرس روازخودت دورکن فقط به مثبت شدن فکر کن همیشه واسه تمیزکاری وقت هست ولی همیشه نمیتونی انتقال داشته باشی

عزیزم ایشالله آزت سورپرایزت میکنه....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم شما چه علائمی داشتی ؟منم امروز روز یازده انتقالمه هیچ علائمی ندارم خیلی نگرانم

واااای منم.هر چی نزدیکتر میشم دیوانه تر میشم😢😢😢😢😢😢😢😢😢

خدایا ممنونم ازت.....یا حضرت رقیه ممنونم....یا امام رضا ممنونم...
سلام آنا جون انشالله ک خودت و تی نیا و همسرت همیشه خوب و سلامت باشین.ببخشید من چند تا سوال دارم اول ...

عزیزم تستهای تکمیلیو دقیق نمیدونم اما حتما دی اف آی رو بدین.....

حتما هم تو مرکز ناباروی باشه.....

عزیزم والا در مورد نوع رحمت نمیدونم اما دردایی که میگی منم به خاطر آندومتریوز دارم....

میتونی از اون نظرم چک کنی چون منم دقیقا وقتی عمیق بود دردم نفسمو میبرید.....

دوست عزیزمنم مثله شماوسواس دارم وخیلی شدیده طوری که وقتی دوقلوبارداربودم گردوخاک میشست رو وسایلا میش ...

واقعا میدونم.حالا اگه خونم قصرباشه یه چیزی.وسیله های الکی رو تمیزمیکنم.شمایعنی اصلا کار نکردی؟