2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048022 بازدید | 684638 پست
آخه هم بلد نیستم هم میترسم نتونم و سوزنش بشکنه  بعد نمیدونم چطوری فرو کنم تو شکمم

عزیز دلم اونجوری که میدونی نیست.....

من کلا آدمی بودم که از آمپول فراری بودم اما واقعا کاری نداره فقط ترس الکیه.....

میفهمت اما یه با تجربش کنی میفهمی.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
نه آناجون برای هوا گیری نبود داشت آب مقطر و پودرو میکشید داخل سرنگ از بغل شیشه پودر حواسش نیود همینط ...

نگران نباش با چند قطره چیزی نمیشه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اناجون کمرتون یکسره درد میکرد یا وقتی تکون میخوردین؟

عزیزم نه کلا درد میکرد.....

ولی با دفع خون دردش کمتر میشد.....

اما همون کمشم غیر قابل تحمل بود.....

آخه همونطور که گفتم مال من تو ناحیه یوتروساکرال بود و به عصب نزدیک بود و شدت دردم برا همون خیلی زیاد بود.....

من از شدت درد بالا میاوردم.....

چرا آمپول گونال من این شکلی نیست

عزیزم خوب مال شما گونال پن هست و فرقی نداره.....

مال دوستمون تک دزش بود ولی مال تو برا چندیدن بار تزریقه.....

سلام دوستان من چند روزه دارم منوپيور و سينال اف ميزنم پوستم خشك شده عوارض ايناست؟؟؟

بله میتونه از عوارضش باشه.....

آب زیاد بخور.....

پوستتم اگه خیلی اذیت میکنه روغن زیتونی چیزی بزن.....

راستش آناجون من از سردرگمی متنفرم بعدم همسرم ی سره میگه یعنی تا 4ماه انتقال ندیم مگه میشه بابا.منم م ...

نه عزیزم زودتر آزاد باید بدی.....

ببین عزیزم خوب ب۶ و ب۱۲تو که داده.....

یعنی تو چند ماه باید اینارو داشته باشی.....

منم ۳-۴ ماه داشتم.....

خوب این زمان باید بگذره دیگه بعد سیکلتو شروع کنی.....

اتفاقا دکترت در حقت یه جوری لطف کردی چون مثلا بعد این دوران اگه آز بدی آزت جدیده و تو تایید سرم و.... اگه نیاز باشه ۶ ماهو رد نمیکنی.....

من یادمه اون زمان چون ۳-۴ ماه برا ب۶ و ب۱۲ گذشت و یکی دو ماهم برا لاپرا عقب افتاد دیگه ۶ ماهم داشت پر میشد یعنی اگه ایمونولوژم تکرار آز ننوسته بود مجبور بودم واسه سرمم شده تکرارش کنم.....

پس عجله نکن بذار روال کارت بگذره چون زودم بدی به هر حال مجبوری یه مدت این ب۶ و ۱۲ رو داشته باشی دیگه چون کم تاثیر ندارن.....

انا جون وقتی لقاح انجام شده چه عاملی باعث میشه مثبت نشه رحم یعنی قول نمیکنه یا رشدش متوقف میشه؟؟؟چی ...

عزیزم دقیق که نمیدونم اما خوب عامیانش اینطوره که جنین رو که انتقال میدن چند روز شناوره تا لانه گزینی کنه.....

حالا یا اصلا نمیتونه لانه گزینی کنه و با پریود دفع میشه یا جذب میشه......

حالا بالفرض لانه گزینی کرد ممکنه رشد به خاطر کیفیت جنین متوقف بشه یا رحمت جنین رو پس بزنه و مانع رشدش بشه یا اینکه خونرسانی به جنین خوب انجام نشه و رشد متوقف بشه......

یا اصلا بستر رحم برا جنین مساعد نباشه......

خلاصه عوامل زیادی میتونن دخیل باشن.....

اناجان ۲ هفته از انتقال منفی ام میگذره...بدجور معده درد گرفتم...میخام بدون دلیلش آسپرین و استروژنه؟؟ ...

عزیرم میتونه از همه شون باشه.....

آسپرین میتونه تاثیرش بیشتر باشه چون اساسا معده رو داغون میکنه......

هنوز حذف نکردیشون؟

اناجون دکترخزعلی کجا عملتون کردن؟  از کجا میشه ازشون وقت گرفت؟

عزیزم منو محب یاس عمل کردن.....

عزیزم ایشون ایران نیستن و سالی چند بار برا عملهای کلینیک آندومتریوز ابن سینا میان ایران.....

یعنی فقط ایشونو برا عمل میبینی.....

قبلش میتونی از کلینیک آندومتریوز ابن سینا (۲۳۵۱۹ داخلی ۳۹۰) تماس بگیری و با یکی از دکتراش ویزیت بشی و بررسیت کنن اگه تشخیص دادن به عمل نیاز داری ازشون بخواهی عملت با آقای دکتر باشه اگه قبول کردن که بعد تکمیل همه پرونده و آزها و سونوهات یه ویزیتم با اسکایپ با دکتر برات ترتیب میدن و ایشون پرونده تو میخونن و نظرشونو میدن و اگه عملت قطعی شد که برا تایمی که ایشون ایران میان برات وقت میذارن.....

یعنی به خوبی گونال اف نیست؟؟ آخه روش نوشته گونال اف

عزیزم اصلا فرقی ندارن فقط پن میزان داروش زیاده چند بار ازش استفاده میکنی.....

ان شاءالله كه خيره عزيزم مطمئن باش به خوبي و خوشي تا آخر پيش ميره، حتما سونو رفتي خبر بده عزيزم

فدات عزیزم.....

ایشالله.....

چشم حتما.....

سلتم دوستان،اینجا کسی بوده که با گرفتن یدونه تخمک و تشکیل یه جنین و کاشت باردار شده باشه؟من بدنم به ...

عزیزم چرا که نه با یه دونه تخمکم میشه مامان شد.....

ذخیرت چقدر کمه؟

سلام عز یز دلم میشه کمکم کتی؟ برا منی ه الان تو سیکل میکرو ام اولاشم (الان تو خوردن قرص ال دی ام... ...

عزیزم اولا آب و مایعات زیاد بخور چون داروهای هورمونی غلظت خونتو بالا میبرن.....

روزی ۲-۳ لیتر بخور.....

تغذیتم مناسب طبعت باشه و از کسی تقلید نکن...

لازم نیست کارهای عجیب غریب بکنی بدنت به هر چی عادت نداره نخور......

با شروع آمپولهای اصلیت که بعد پریودی اتمام ال دی هستن زیاد دولا راست نشو.....

به سکمت فشار نیار.....

جارو نکش.....

همچنان مایعات زیاد بخور.....

غذاهای مقوی و پر پروتئیت بخور.....

ایشالله بهترینا متتظرته.....

بعد انتقالم باز تغذیت مناسب طبع و بدنت باشه.....

یه بند نخواب.....

هر از گاهی پاشو یه دوری تو خونه بزن....

سلام عز یز دلم میشه کمکم کتی؟ برا منی ه الان تو سیکل میکرو ام اولاشم (الان تو خوردن قرص ال دی ام... ...

نگران ال دیتم نباش ولس سعی کن هی نامرتب نخوری.....

عزیزم والا درد من دو سه روز قبل شروع میشد بعد چند روز اول پری بود و ظاهرا تموم میشد..... اما خوب مو ...

مرسي از توضيح خوبت اناجون، از خدا برات بهترين ها رو طلب ميكنم🌹🌺 عزيزم اندومتريو چه جوري ميشه چكاپ كرد؟ مگه نه اينكه راهش فقط لاپارا س و اونم كار آسوني ني؟؟

شما اون خانوم دكتري كه گفتين با معاينه تون تشخيص دادن اسمشون چي بود؟

...