2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048652 بازدید | 684660 پست
ممنون انا جون از پاسخوگیی خوب و دقیق و با حوصلت عزیزم. چشم ازین به بعد هرچیزیو که تجربه داشتم اگر ک ...

نه عزیزم زولادکس یه یائسگی موقت میده و سیستم باروریو خاموش میکنه.....

آمپولهای تحریک تخمدانن که باید با شروعش احتیاط کرد....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام بچه ها به دادم برسين . امروز ظهر خونریزی شدید کردم قرمز روشن . الان خیلی خیلی کم شده و یه کم کم ...

هم آسپرین رو قطع کن هم آنوکسان رو.انشالله که اتفاقی نیوفتاده و هماتومه.برو سونو برا احتیاط شیافتو اضافه کن

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الان 16 روز گذشته یعنی باز اثر hcg مونده؟؟ دکتر میگفت فقط 7 روز میمونه

نه عزیزم اثرش نمونده.....

ایشالله مامان شدی.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
نه عزیزم زولادکس یه یائسگی موقت میده و سیستم باروریو خاموش میکنه..... آمپولهای تحریک تخمدانن که بای ...

اینکه میگین یایسگی زودرس میده خیلی نگرانم میکنه.اخه منکه قراره پری بشم و سینال اف هارو شروع کنم

خدایا عیدیه عید غدیر امسالم جواب مثبت آزمایش بارداریم باشه لطفا.....
من هم‌نمیدونم جنین هام گرید چین 😊 امروز روز سوم انتقالمه. دوستان شما هم بعد از انتقال استراحت مطلق ...

من 3روزاول استراحتم مطلقه بعدش نسبی

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
سلام بچه ها به دادم برسين . امروز ظهر خونریزی شدید کردم قرمز روشن . الان خیلی خیلی کم شده و یه کم کم ...

عزیزم خوب با شروع خونریزی معمولا انوکسان و آسپرین رو قطع میکنن.....

برا من که اینکارو کردن.....

تماس بگیر ببین چی میگن.....

اما نگران نباش به خاطر هماتومته.....

هم آسپرین رو قطع کن هم آنوکسان رو.انشالله که اتفاقی نیوفتاده و هماتومه.برو سونو برا احتیاط شیافتو اض ...

اگه هماتوم بوده دکتر می دید . انوکسا ممکنه خونریزی ایجاد کنه؟

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   
من هم‌نمیدونم جنین هام گرید چین 😊 امروز روز سوم انتقالمه. دوستان شما هم بعد از انتقال استراحت مطلق ...

عزیزم استراحت مطلق لزومی نداره بعد انتقال.....

میتونین کاری نکنین اما لااقل پاشین یه دوری تو خونه بزنین.....

نه عزیزم زولادکس یه یائسگی موقت میده و سیستم باروریو خاموش میکنه..... آمپولهای تحریک تخمدانن که بای ...

من میگم شاید برا اونایی که مجبورن بعداز عمل اندومتر ماهانه تزریق داشته باشن مثلا 5یا6تا دونه باعث یاسگی موقت میشه.

چون دیروزم از ماما که پرسیدم گفت شاید بخاطر اینکه رحمتو اماده کنه و از اندومتر جلوگیری کنه اینو داده.مثلا بجای مصرف اسپرین.

دوباره رفتم تو فکر اینکه اگر پری نشدم چکار کنم.وای نه خدایا

اینکه میگین یایسگی زودرس میده خیلی نگرانم میکنه.اخه منکه قراره پری بشم و سینال اف هارو شروع کنم

عزیزم گفتم یائسگی موقت نه زودرس!!!!!!.....

برا اینه که اختیار امور رو بدن دست دکترت......

که با دارو بتونه بدنت رو مدیریت کنه!!!!! 

عزیزم اینکه بهت نگفتن دلیل نمیشه هماتوم نبوده....

رقیق کننده ی خون هستش دیگه نگران نباش عزیزم

عزیزم خوب با شروع خونریزی معمولا انوکسان و آسپرین رو قطع میکنن..... برا من که اینکارو کردن..... تم ...

آخه رو چه حساب میگی هماتوم . سونو شدم دکتر چیزی نگفت 

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   
آخه رو چه حساب میگی هماتوم . سونو شدم دکتر چیزی نگفت 

خوب ندیده که نگفته عزیزم.مگه سقط الکیه دردش وحشتناکه .

عزیزم گفتم یائسگی موقت نه زودرس!!!!!!..... برا اینه که اختیار امور رو بدن دست دکترت...... که با دا ...

همون منظورم موقت بود ببخشید گلم اشتباه نوشتم.

دعا کنید سرموقع پری بشم و همه چی رو روال خودش پیش بره.