2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048616 بازدید | 684660 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فک کنم من تنها کسیم ک نمیدونم جنینام گرید چین😁 دکترم گفت خوبن منم گفتم توکل بخدا.

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
عزیز دلم اینجا قانونش اینه هر کی هر سوالیو تونست جواب بده، ممنونشم میشیم.... هر کدوم از ما بتونه چر ...

ممنون انا جون از پاسخوگیی خوب و دقیق و با حوصلت عزیزم.

چشم ازین به بعد هرچیزیو که تجربه داشتم اگر کسی پرسید با کمال میل دراختیار میذارم.

انا جان شما گفتی درحین مصرف داروها باید مراقبت کنیم که به تخمدانها فشاری نیاد.بعد از زولادکس هم همینطوره باید رعایت کنم؟چون احساس کردم اون برا اماده سازی رحم هست.ولی نمیدونم روی تخمدانهام تاثییر داره یانه.

خدایا عیدیه عید غدیر امسالم جواب مثبت آزمایش بارداریم باشه لطفا.....
سلام آنا جون  من امروز روز ۱۳ انتقال هستم رفتم آز دادم جواب بتا ۹۷ هست تو رنج مثبته ولی استرس ...

مبارکه خواهری خوب زود رفتی.نگران نباش بتای لاله  51 بود شکر خدا نینیشم صحیح و سالمه استرس نگیر 

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
۹۷ خیلی پایینه؟

نه عزیزم اصلا پایین نیست استرس نگیر اصلا

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
ببخشيد البته فكر كنم يكم پايينه براى سه تا يا حتى ٢تا  جنين هات چند روزه بودند جونم ؟ مو ...

خواهر گلم  وقتی 3تا جنین میذارن حتما که هر 3تا نمیگیره ممکنه 2تاش بگیره ممکنه یکیش بگیره یا ممکنه 3تاشم بگیره.بتای فرناز جون برا روز 13 پایین نیست خواهری.اینجوری گفتی استرس گرفت طفلی   

سلام بچه ها به دادم برسين . امروز ظهر خونریزی شدید کردم قرمز روشن . الان خیلی خیلی کم شده و یه کم کمر درد دارم . استراحت میکنم . سه شنبه رفتم تهران سونوگرافی خداروشکر قلب داشت . یکماهه آمپول انوکساپارين میزنم و از قبل بارداری آسپرین می خورم . امکانش هس از آمپولت باشه یا خدایی نکرده سقط میشه؟

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   
بچه ها یه سوال؟ معمولا وقتی روز نهم سیکل سونو کنن، وقت میدن برا پانکچر یا یه سونوی دیگه هم قبل پانکچ ...

عزیزم بستگی به نتیجه سونوی روز نهت داره.....

ممکنه آخرب باشه یا ادامه پیداکنه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
حتما بايد لكه بينى باشه بعد انتقال جنين ؟ عموما چند روز بعد اتفاق مى افته ؟

حتما قرار نیست باشه اما باشه هم طبیعیه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بچه ها یه سوال؟ معمولا وقتی روز نهم سیکل سونو کنن، وقت میدن برا پانکچر یا یه سونوی دیگه هم قبل پانکچ ...

بستگی به سایز فولیکولات داره دیگه لی لا جون.اگر به حد نصاب رسیده باشن سایزشون وقت پانکچر میدن

فک کنم من تنها کسیم ک نمیدونم جنینام گرید چین😁 دکترم گفت خوبن منم گفتم توکل بخدا.

من هم‌نمیدونم جنین هام گرید چین 😊

امروز روز سوم انتقالمه. دوستان شما هم بعد از انتقال استراحت مطلق هستید؟