2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048616 بازدید | 684660 پست
خب از تعداد فولیکول داخل تخمدانت گفته دیگه نه به خاطر فیبروم هات

بله عزیزم دیشب اینقدر ناراحت بودم که درست و حسابی برگه سونوم رو ندیدم

آخه تا حالا اینجوری نبودم خیلی نگرانم

دلم به مستحبی خوش است که جوابش واجب است
السلام علیک یا ابا عبدالله (ع)

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حتما با روحیه و پشتکار خوبی که شما دارین ، به هدف و آرزوتون میرسین. اگر قابل باشم براتون دعا میکنم. ...

قربونت برم عزیزم ممنونتم مهربون

انشالله برای خودتون🙏🙏❤️

نمیدونم عزیزم یکی از اشتباهاتشون همین موضوع بود. و یکی دیگه هم تشخیص دیرشون

💋💋❤️

خدایا قسم به بزرگی خودت ،امیدم به توست و بس 
زمان رو از دست نده دکتر نصر نمینویسه کلا کسی هم که مشکل انعقادی داره اصولا مجبوره در کنار دکتر نصر ...

چشم عزیزم انشالله فردا از دکتر رزاقی هم وقت میگیرم 

شنبه که هرچی تماس گرفتم پاسخگو. نبودن

ممنون از راهنماییت عزیزم🙏❤️

آخه رزاقی هم هزینه هیسترو خیلی زیاد میگیره واقعان اصلا من نمیتونم با این هزینه بتونم عمل کنم . خدا ...

عزيزم واقعا حق داري 

اما خودت رو دست هر كسي نسپار عزيزم 

ك مشكل رويه مشكل نياد 

هزينه ها واقعا سرسام آور شده 

خدا فقط خودش رحم كنه

اتفاقا وقتي داروها ي سيكلم رو گرفتم ب شوهرم گفته رفته خونه بايد يه صدقه ي خوب بديم ك از خدا شاكر باشيم ك اگه درد رو بهمون داده الحمدالله هزينه ش رو هم بهمون داده هر روز شاكرم هستم ك اگر هزينه ش رو نداشتيم چيكار ميكرديم 

خدا خودش بهت كمك كنه ان شاءالله و باقي راه رو برات آسون كنه ك بدون دغدغه بگذروني و نتيجه شيريني رو قسمتت كنه دوست من 🌹

عزيزم ميشه بگي علاعمت چيا بود؟  من ١ بار خارج رحم داشتم ولي چون بعد عمل زيفت بود و ز ...

عزیزم سلام 

درد های شدید با خونریزی 

دردهای شدیدزیر دل هربار یکطرف

استفراغ و. تهوع 

کم اشتهایی

درد شانه و تنگی نفس موقع دردهام

تو رو خدا. بهش فکر نکن توکل کن به خدا. استرست کمتر میشه 

من دکترم بندرعباسه اره تحرک‌از همون اولین ازمایش صفر بود  بعد من قبول ندارم که کیفیت‌اسپرم رو ...

سلام عزيزم 

خوبي 

همشهري هستيم😍 

من هم از بندرخمير هستم 

بحث خنك كردن رو خيلي بايد رعايت كرد با اين وضع هواي بندر، خدا خودش كمك كنه بهمون  

ان شاءالله بهترينها قسمتت بشه 💖

آخه رزاقی هم هزینه هیسترو خیلی زیاد میگیره واقعان اصلا من نمیتونم با این هزینه بتونم عمل کنم . خدا ...

عزیزم همونطور که لاله جونم گفتن قرار نیست به هر قیمتی هیسترو بکنی......

ببین عزیزم من شخصا مشکل داشتم و باید لاپرا میکردم......

من آندومتریوز شدید لگنی داشتم و سالها بود عملا زندگی نمیکردم و هر ماه موقع پریودی زمینگیر میشدم و شکنجه میشدم......

کارم به بیمارستان میکشید.....

من نه فقط به خاطر مامان شدن بلکه به خاطر حق زندگی بدون درد مجبور بودم عمل کنم اونم نه با هر دکتری......

من توی کل عمرم پریود بدون درد رو تجربه نکرده بودم......

عملا خز علی به من زندگی دوباره داد......

من به هر قیمتی بود مجبور بودم پولشو جور کنم.... 

پس فکر نکن حتما و به هر قیمتی باید هیسترو کنی......

چون ممکنه اصلا مشکلی نداشته باشی و بزنن داغونت کنن......

البته این به این معنی نیست این دکتری که میخوایی باهاش هیسترو کنی دکتر بدیه......

منظور ما این بود مطمین بشی نیان داغونت کنن......

ضمنا بدون تقریبا اینجا اکثرمون مشکل مالی داریم و فقط خدا میدونه به چه سختی پولهای درمانمون جور شده.... 

خدا بخواد پولشم جور میکنه......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام لاله جون خوبی عزیزم میشه کمک کنی من شکمم خیلی میخاره نافم زده بیرون خشک شده میشه از چیزی استفاد ...

عزیزم کرم ضد ترک نمیزنی؟

روغن زیتونم خوبه ها.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
دوستان از روشانیلو چخبر ؟چند صفحه آخر پستی ندیدم

عزیزم خبری از خودش نداده...  

ایشالله هر جاست شرایطش بهتر شده باشه.....

ما چند سالی میشه از نظر تغذیه رفتیم تو خط طب سنتی مثلا مرغ چند ساله نمیخرم کلا نمیخرما!! تخم مرغ و ...

لاله جوووونم خييييلي عالي بود توضيحاتت، ممنونم ازت عزيييييزممممم،،،، من هم همه اينا رو رعايت ميكنم براش به جز مرغ و زالودرماني و شكر كه البته چون قند دارن زيادم نميخورن،،، علاوه بر اين اخيرا اب كرفس و اب زرشك و آب جعفري هم به ليست اضافه شده،،،،خدا به خير كنه،،

لاله جون مرغ چه مشكلي داره؟ من نشنيده بودم درموردش،،

از نظر دارو هم همه اينا رو دادم به جز سلن پلاس،،غير از اينا يك دوره هم پنتافيل خوردن،،،يعني واقعااااا با همين موارد اونقدر بهبودي حاصل شد؟؟ خيلي اميدوارم كردين لاله جون

توكل به خدا،،، بعد از اينا هنوز آز ندادن، با حرفاتون اميدوار شدم خدا خيرتون بده،،، الكارنتين دوهزار رو روزي يكي استفاده ميكنن،، همسر شما هم روزي يكي ميخوردن؟ الان دوماهه ميخوره، توكلت علي الحي الذي لايموت،،،،، دي اف اي هم خوب شد؟

...
من دکترم بندرعباسه اره تحرک‌از همون اولین ازمایش صفر بود  بعد من قبول ندارم که کیفیت‌اسپرم رو ...

مريم جان ميتونم بپرسم فرتيل كه ميگين ميخوردن و دكتر گفت خوب نيست اسم دقيقش چي بود؟ فرتيل ايد يا پروفرتيل؟؟

بعد اينكه همسرتون از نظر واريكوسل معاينه شدن؟؟ بعد اينكه من شنيدم الكارنتين هم برا آقايون داروي مفيديه البته كه بدون تجويز دكتر نبايد خورده بشه، حتماً از دكترتون سوال كنين در موردش ببينين نظرشون چيه

...
مريم جان ميتونم بپرسم فرتيل كه ميگين ميخوردن و دكتر گفت خوب نيست اسم دقيقش چي بود؟ فرتيل ايد يا پروف ...

ازه فریتل اید من فریتل اید رو بدون تجویز پزشک خریدم وقتی دیوم شوهرم وصعش بده دکتر که فقط چهارتا دارو مسخره داده بود بعدشم ولمن برا تعداد خیلی خوبه من دوستام وقتی شوهراشون خورده بودن تعدادشون رفته بود بالا ولمن که کاورش بنفش باسه نه ابی ولمن ابی به درد نمیخوره

الکارنتین هم چشم میپرسم بببینم چی میگه ازمنم داروهاسو پرسید یه دارو دیگه داد گفت اینو بخوره اسمش reprostasis

مريم جان ميتونم بپرسم فرتيل كه ميگين ميخوردن و دكتر گفت خوب نيست اسم دقيقش چي بود؟ فرتيل ايد يا پروف ...

ازه فریتل اید من فریتل اید رو بدون تجویز پزشک خریدم وقتی دیوم شوهرم وصعش بده دکتر که فقط چهارتا دارو مسخره داده بود بعدشم ولمن برا تعداد خیلی خوبه من دوستام گرفته بودن راصی بودن من ولی گیرم نیومد ۲ماه پیش که بخرم ولمن بنفس ینی جلدش باس بنفش باشه ابیه  به درد نمیخوره جواب نداده بود

ال کارنتین هم میپرسم چشم

خودشم داد یه دارو به اسم reprostasis